Burun Estetiği oluyorum ...

Merhaba c
Sali aksami oldum ameliyat. Agrim cok sukur hic olmadi ama morluk ve sislik var. Haftaya carsamba da alcilarim cikicak. Cok merak ediyorum. Ins guzel olur. Sen nasil oldun. Alcilarini aldilar mi?

Merhaba cnm acıların çıktımı bi resim paylaşırmisin merak ediyorum

Merhaba lar öncelikle çok geçmiş olsun cnm ama bence hiç korkma rahat ol stres sıkıntı yapma çünkü onlar çok profosyeneller sizde biliyorsunuz sadece 1 gün kalıyorsunuz ve O KALDIĞINIZ GÜN SABAHA KADAR YANINIZDA BİRİ OLMALI VE YARIM SAAT ARAYLA DEVAMLI BUZ KOYMALI GEREK BENİM ablam vardı yanımda sabaha kadar ben uyudum o uyumadan hep buz koydu ve bugün çok şükür 3. Gunumdeyim ne morluk oldu ne şişlik nede ağrım başka hicbirsey yapmadık yanında birsey alman gerek yok pijamalarin terliklerin yeter hiç korkma benim bide ertesi gün çıktı tamponlar şuanda dışardayım bile o kadar rahat geçiyor ki inşallah sizinde benimkisi gibi rahat geçer ben dewam okyanus suyu ile temizliyorum 3 saat arayla burnumu Dr zaten size söylüyor ne yapicaklarinizi ilaclarinizida ihmal etmeyin sadece en zoru ne Biliyormusunuz o burun ustjndekilerin bir an önce sokmasını istiyorsun seni rahatsız ettiği yada ağrı yaptığı için değil sadece normale dönem istiyorsun ya biran önce birde sonucu merak ediyorsun ya ondan benim çarşamba günü cikicak inşallah bakalım iple çekiyorum Tamer bey çok tatlı biri inşallah sizinde iyi geçer ameliyatınız

Kizlar birsey daha sorucam, ödemeyi nasil yaptiniz? Ameliyat tarihini aldiginizda mi?

Cok tesekkur ederim cnm. Gecmis olsun ve yeni burnun hayirli olsun, darisi basima :) resim gorebilirmiyim merak ettim

Ameliyat olan arkadaşlar nasılsınız? Ağrı sızı şişlik morluk var mı. Gelişmeleri paylaşın bizlerle :)

canım selam,

gittin mi ? merakla bekliyoruz senden resimleri/haberleri :)
Evet cnm çıktım müthiş oldu çok şükür sizden de yorum bekliyorum TAMER KÖSE MÜTHİŞ BİR DR YA O KADAR DOĞAL OLDUKİ BİRDE SORUNSUZ SIKINTISIZ ÇOK ŞÜKÜR KESİNLİKLE TAVSİYE EDİYORUM HERKESE BENDE YAPTIRMADAN ÖNCE ÇOK ARAŞTIRDIM BURAYI OKUDUM AMA BEN Bİ O ADAMA GUVENEBILDIM

süper süper süper, muhteşem olmuş canım, aynından bende istiyorum, aynı doğallıkta,güzellikte kocaman bir maşallah, bir tane de önden görebilir miyiz?
gittiğimde tarif edebilmek için adını verebilir miyim canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…