- 29 Aralık 2013
- 31
- 0
- 16
- Konu Sahibi madamekovary
-
Herkese merhaba.Bugun 19.gunumdeyım.Cıldımde,kaşlarımda ve gozumde asırı kuruma var.Alerjık reaksıyonlar meydana geldi.Boyle bır olay yasayan oldu mu acaba?
Merhabalar yeni üyeyim bende ameliyat oldum 39.günüm ama vok korkularım var sorularım var yardımcı olun lütfen
Evet ama sorunlar bıtmıyor tabiameliyat olalı mı 39 gün oldu. ee atlatmışssın çoğu kısmı :)
Evet ama sorunlar bıtmıyor tabiburnum hala cok şiş bana bazen de yamuk geliyor onun harıcınde amelıyat oldugumu suana kadar sadece 2 kişi farketti eskı burnmda pek kotu degıldı bu iyi bişeymi sorunlara gelecek olrsak doktrm rahat bırı hiç olumlu olumsuz bi öneride bulunmadı kendi başımın çaresne bakyrum tamponsuz amelyat oldum ben masajda vermedi şişlikleri zamana bıraktım ıkı gundur yeşil çay falan içyrum işe yararmı bilemyrm burnumun üstü pütür pütür cokta yaglanyr burun üstü siyah noktalar zaten ayrı dert burun içi temizlemeside tek taraflı sümkürebilirsin demişti bana kulak cubugyla temızlyebılıyrum oda burun deliklerimi buyutur dıye korkyrum sag solda rahat yatyrm burnumun üstünü temizleyemyrum jelle yıkıyrm ama yıne yaglanyr ve hala pütür pütür
3 yastıkla mı hayatta yatamam öyle her tarfım tutulur bıde bende kotu bi alışkanlık vardı elimle sureklı uyudugum zaman burnmu kapatrdım bende o sebeple kbb ye gıtmiştim ama alışkanlk oldugunu soyledıler sonra zaten burnmda yaptrdım amelıyat oldugumdan beri elimi zor tutyorum burnuma goturmemek ıcın--yağlanma süreci çok normal. benim bırak burnumu tüm cildim yağlandı. cilt doktoru yeni ürünler verdi onları geçirmekle uğraşıyorum şu an.
--şişliklerin olması da çok normal. benim 2 ay oldu ama hala şişliklerim mevcut. yanaklara indi şişlikler iyice. tontik tontik geziniyorum ortalıkta :)
--benim doktorum da masaj vermedi. hatta ben sordum yapayım mı diye. o da bi hareket gösterdi ama sonuca etkisi süper düzeyde olmaz. yapıp yapmama konusu sana kalmış dedi. ben de burnumu ellemeye korkuyorum zaten hiç bişi yapmadım :)
--ben de içini kulak çöpüyle temizliyorum ama çok şükür benim içinde yara kabuk vs hiç bişi olmadı. haftada bir kez burnumun içini ancak temizliyorumdur
--şişliklerin olduğu için burnunun küçüldüğünü ve şeklini anlayamayanlar olabilir. bu biraz sabır işi :)
--2 ay olmasına rağmen ben hala 3 yastıkla ve sırt üstü yatıyorum. cenin pozisyonunda yatmak istesem bile yatamam yani öyle de bi alışmışım. bence burun iyice oturana kadar bu şekilde yatmakta fayda var. uyku hali bu insan kafasını yastığa gömer falan Allah korusun :)
Merhaba gecmis olsun oncelikle :) Benim de doktorum yan yatmama izin vermiyor.22 gun oldu hala 3 yastikla yatiyorum.Yan donmek istedigim zamanda yorganimi ne tarafa doneceksem o tarafa cekip kafami ustune koyuyorum.Sanirim bunu kayma ihtimaline karsi yapiyorlar.Biraz zorlu surec ama sonu guzel olsun insallah :)Kızlar benim 7.günüm ve artık sırtüstü yatmak istemiyorum uyuyamıyorum rahat olamıyorum bu şekilde. Doktorumun asistanı yüzüstü olmadığı sürece yan yatabilirsin dedi ama çok da korkuyorum şimdi yanağımı yastığa koymaya. Burnumu kafam taşıyormuş ve yan yatarsam kendi kendini taşımak zorunda kalacakmış gibi hissediyorum. Psikolojik mi benimkisi yoksa doğru mu yapıyorum sırtüstü yatarak. Yan yatmaya masıl dönücem onu da bilmiyorum bu kadar korkarak. Kafamda deli sorular
İnşallah güzel olur hepimizin ya çektiğimize değsin. Ama o kadar da kaygan olmamalı sonuçta düşününce ayakta durunca da yere mi düşcek ahahahhaMerhaba gecmis olsun oncelikle :) Benim de doktorum yan yatmama izin vermiyor.22 gun oldu hala 3 yastikla yatiyorum.Yan donmek istedigim zamanda yorganimi ne tarafa doneceksem o tarafa cekip kafami ustune koyuyorum.Sanirim bunu kayma ihtimaline karsi yapiyorlar.Biraz zorlu surec ama sonu guzel olsun insallah :)
Ayy insallah cektiklerimize deger de sonuclar guzel olur yazaa minnos burunlarimizlaa gireriz☺ bende yan yaymaya korkuyom ama sabah kalkin yan uyumus oluyorum insallah yan yatmanin olumsuz bi yani yokturİnşallah güzel olur hepimizin ya çektiğimize değsin. Ama o kadar da kaygan olmamalı sonuçta düşününce ayakta durunca da yere mi düşcek ahahahha
Tatlim ben bir haftadan sonra yan yatmaya basladim cok şükür hicbisey olmadiKızlar benim 7.günüm ve artık sırtüstü yatmak istemiyorum uyuyamıyorum rahat olamıyorum bu şekilde. Doktorumun asistanı yüzüstü olmadığı sürece yan yatabilirsin dedi ama çok da korkuyorum şimdi yanağımı yastığa koymaya. Burnumu kafam taşıyormuş ve yan yatarsam kendi kendini taşımak zorunda kalacakmış gibi hissediyorum. Psikolojik mi benimkisi yoksa doğru mu yapıyorum sırtüstü yatarak. Yan yatmaya masıl dönücem onu da bilmiyorum bu kadar korkarak. Kafamda deli sorular
Gecmis olsun :) ilk basta o sislikler moral bozuyor.Benim yuzum ozellikle gece patates gibi oluyordu.Kabuklarimi doktor temizliyordu kontrolde.Ama zaman gectikce insan keske derken iyi ki demeye basliyor.Benim yakinda 1 ay olcak.Simdi iyi ki diyorum.Benim 3.günüm ve çok mutsuzum. Burnumdan sızıntı geliyor yüzüm şiş. Morarma yok ama sızıntı beni mahvediyor. Tamponlar çıktı daha iyi aslında ama burnumun içi kabuk bağlıyor ve yara gibi. Doktor temizle falan da demedi. Ona göre her şey normal ama ben keşke olmasaydım diyorum.(
Umarım ben de iyi ki derim. Bu ilk zamanlar cidden sabır işi. Günler yıl gibi adeta.Gecmis olsun :) ilk basta o sislikler moral bozuyor.Benim yuzum ozellikle gece patates gibi oluyordu.Kabuklarimi doktor temizliyordu kontrolde.Ama zaman gectikce insan keske derken iyi ki demeye basliyor.Benim yakinda 1 ay olcak.Simdi iyi ki diyorum.
Dinleniyorum ve surekli kan yapici seyler yiyorum. bu gece rahat uyudum. morarmalarim da azalmis dune nazaran. peki ne kadar sure daha oturarak yatmaliyim? normal yatinca burnum kapaniyor tamamen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?