burun estetiği sonrası arnica krem kullanan varmııı??

minishh_22

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2009
29
1
86
İstanbul
merhaba arkadaşlar;

15 gün önce estetik oldum morluklarımın büyük bir kısmı geçti ama gözüün üzeri ve altında bi morluk kaldı arnica krem aldım tavsiye üzerine ama faydasını görenler kullananlar oldumu yardımcı olursanız sevinrim tşkler:D

merhaba kullanmadım ama kullanan herkesın memnun oldugunu bılıyorum ama doktor tavsıye edermı sormnız gerek bence..benımde 9.gunum morluk yok ama fecı şişim ama krem falan vermedı

bnmde 15.gün ama gözümün altında ve göz kapağımda morluk kaldı :(amelşyat sonrası çok morarmıştım ama bunlar geçmedi.
şişliklerim yavaş yavaş azalıyo gibi gün geçtikçe dahada oturucak dedi doktor ama bekliyorum heyecanla

bnmde 15.gün ama gözümün altında ve göz kapağımda morluk kaldı :(amelşyat sonrası çok morarmıştım ama bunlar geçmedi.
şişliklerim yavaş yavaş azalıyo gibi gün geçtikçe dahada oturucak dedi doktor ama bekliyorum heyecanla[/QU

morluklar daha cabuk gecıyorda şişlik sıkıntı malesef:/ben burnumda resmen bı fazlalık hıssedıyorum

arnıca jel kaç günde geçirir morlukları ? varsa bildiğiniz başka bişi şişlik ve morluk gideren önerilerinizi bekliyorum tşklerr

Back
X