Burun estetigi sonrası burun şişligi

Kızlar bende Eylül’de gideceğim görüşmeye sormak istediğim sigara kullanıyorum bu bi sorun olur mu aranıza kullanan var mı
Bende sigara kullanıyodum ameliyat öncesi. Ameliyattan sonra bırakma kararı aldım içmiyorum artık ve 25. Günüm bu arada. Bence sende içme çünkü burun geç iyileşiyomuş ve ödemler daha yavaş iniyormuş.

Tamam cnm çok teşekkür ederim bu sayede sigarayı da bırakmışsın ne mutlu sana.peki şimdi nasılsın ağrın oluyor mu?

13 gün cok erken. Burnunuzda yüzünüzde cok degisecek daha. Simdi yüzünüzde ödemlidir. Esim bana bugsbunny diyordu ameliyattan sonra. Odemlerden dolayi gozleriniz farkli gülüsünüz bi acayiptir. Bide tabi yillarca ayni yüzü gördünüz aynada. Guzel olsa bile insan garipsiyor. Uzmeyin kendinizi simdiden

Ay evet Ya insanın gülüşü bile değişiyor gülemiyorum ben doğru düzgün

İnşallah peki sizin kaçıncı ayınız birde burun kanatları aşırı şiş onlar ne zaman geçer acaba
Sizinle özeldende yazismistik. Benim 4 ayim bitti. Hala burun ucum şiş benimde. Bende daha yeni yeni alsiyorum burnuma. Birkac gündür güzel gelmeye basladi. Oncesinde feci depresyona girmistim. Yorumlarda insani cok etkiliyor tabi. Ogretmenim. Okula baslayali 4 gün oldu . 2 aydir görüşmediğim arkadaşlarim burnun baya degismis güzellesmiş dedi. Bende kendimi daha iyi hissetmeye basladim

Aaa evet şimdi hatırladım sevindim ne güzel darısı başıma :)

Böyle yorumları okuyunca rahatlıyorum biraz teşekkür ederim

Görenler eski halin daha güzeldi diyorlar iyice psikolojim bozuldu offff

Sabah atarim canim moralim çok bozuk paramla rezil oldum kalkık olması sinirlerimi bozdu iyice

Arkadaslar moralleri yüksek tutun,
Eski burnunuz güzel olsa zaten ameliyat olmazdınız degil mi ?
Biraz sabır hepimize,
Burnum şuan mükemmel degil ama umursamamaya çalışıyorum,
Hatta konuşuyorum burnumla yarın hangi şekile gireceksin diye,
Mesela bugün delikler halay çekiyor biri başka biri başka

Bende aynı durumdayım

Ayyy Twety alemsin Ya keşke hepimiz pozitif olabilsek senin gibi

Tweety senin kac gun oldu

Kizlar burnum aşağıya dogru top gibiydi şimdi kalkık yine top gibi bu ödem mi kendi halimi 10 gun sonra kontrole gidecem bakalim ne dicek dr.

Birde kalın derililerde ödem icin iğne yapılıyormuş kortizon yaptıran var mi ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…