Bende sigara kullanıyodum ameliyat öncesi. Ameliyattan sonra bırakma kararı aldım içmiyorum artık ve 25. Günüm bu arada. Bence sende içme çünkü burun geç iyileşiyomuş ve ödemler daha yavaş iniyormuş.Kızlar bende Eylül’de gideceğim görüşmeye sormak istediğim sigara kullanıyorum bu bi sorun olur mu aranıza kullanan var mı
13 gün cok erken. Burnunuzda yüzünüzde cok degisecek daha. Simdi yüzünüzde ödemlidir. Esim bana bugsbunny diyordu ameliyattan sonra. Odemlerden dolayi gozleriniz farkli gülüsünüz bi acayiptir. Bide tabi yillarca ayni yüzü gördünüz aynada. Guzel olsa bile insan garipsiyor. Uzmeyin kendinizi simdidenBenim 13. günüm ve o kadar pişmanım ki. Çok kalkık ve asla yüzüme yakışmayan bir burun. Eski halimi çok özlüyorum. Fare gibi oldum yeni yüzüme alışamadım. İnsanı en çok üzen şey de o kadar para verip günlerce ameliyatla uğraşıp eskisinden daha kötü olmak. Arkadaşlarım buluşmaya çağırıyor utancımdan gidemiyorum evden çıkasım yok.
Ay evet Ya insanın gülüşü bile değişiyor gülemiyorum ben doğru düzgün13 gün cok erken. Burnunuzda yüzünüzde cok degisecek daha. Simdi yüzünüzde ödemlidir. Esim bana bugsbunny diyordu ameliyattan sonra. Odemlerden dolayi gozleriniz farkli gülüsünüz bi acayiptir. Bide tabi yillarca ayni yüzü gördünüz aynada. Guzel olsa bile insan garipsiyor. Uzmeyin kendinizi simdiden
2 aydan sonra düzelmeye baslar gülüsünüz.Ay evet Ya insanın gülüşü bile değişiyor gülemiyorum ben doğru düzgün
İnşallah peki sizin kaçıncı ayınız birde burun kanatları aşırı şiş onlar ne zaman geçer acaba2 aydan sonra düzelmeye baslar gülüsünüz.
Sizinle özeldende yazismistik. Benim 4 ayim bitti. Hala burun ucum şiş benimde. Bende daha yeni yeni alsiyorum burnuma. Birkac gündür güzel gelmeye basladi. Oncesinde feci depresyona girmistim. Yorumlarda insani cok etkiliyor tabi. Ogretmenim. Okula baslayali 4 gün oldu . 2 aydir görüşmediğim arkadaşlarim burnun baya degismis güzellesmiş dedi. Bende kendimi daha iyi hissetmeye basladimİnşallah peki sizin kaçıncı ayınız birde burun kanatları aşırı şiş onlar ne zaman geçer acaba
Aaa evet şimdi hatırladım sevindim ne güzel darısı başıma :)Sizinle özeldende yazismistik. Benim 4 ayim bitti. Hala burun ucum şiş benimde. Bende daha yeni yeni alsiyorum burnuma. Birkac gündür güzel gelmeye basladi. Oncesinde feci depresyona girmistim. Yorumlarda insani cok etkiliyor tabi. Ogretmenim. Okula baslayali 4 gün oldu . 2 aydir görüşmediğim arkadaşlarim burnun baya degismis güzellesmiş dedi. Bende kendimi daha iyi hissetmeye basladim
Böyle yorumları okuyunca rahatlıyorum biraz teşekkür ederim13 gün cok erken. Burnunuzda yüzünüzde cok degisecek daha. Simdi yüzünüzde ödemlidir. Esim bana bugsbunny diyordu ameliyattan sonra. Odemlerden dolayi gozleriniz farkli gülüsünüz bi acayiptir. Bide tabi yillarca ayni yüzü gördünüz aynada. Guzel olsa bile insan garipsiyor. Uzmeyin kendinizi simdiden
Benim de 29. Günüm ve atel çıktığından beri burun ucumun ve kanatlarının şişliğinin geçmesini kalkıklığının inmesini bekliyorum herkes kalkıklığı iniyo şişler azalıyo zamanla diyo ama bende gözle görülür bir düzelme olmadı gibi ya sadece gözüm alıştı diye düşünüyorum ben de baya kalın deriliyim o yüzden şişlerin geç iniceğini biliyodum ama bu kadarını da beklemiyodum ya resmen hiçbir fark yok kalkıklık konusu da ayrı bi dert o nasıl düzelicek hiç bilmiyorum sorun olmazsa özelden fotoğraf atabilir misin
Benim 13. günüm ve o kadar pişmanım ki. Çok kalkık ve asla yüzüme yakışmayan bir burun. Eski halimi çok özlüyorum. Fare gibi oldum yeni yüzüme alışamadım. İnsanı en çok üzen şey de o kadar para verip günlerce ameliyatla uğraşıp eskisinden daha kötü olmak. Arkadaşlarım buluşmaya çağırıyor utancımdan gidemiyorum evden çıkasım yok.
Ayyy Twety alemsin Ya keşke hepimiz pozitif olabilsek senin gibiArkadaslar moralleri yüksek tutun,
Eski burnunuz güzel olsa zaten ameliyat olmazdınız degil mi ?
Biraz sabır hepimize,
Burnum şuan mükemmel degil ama umursamamaya çalışıyorum,
Hatta konuşuyorum burnumla yarın hangi şekile gireceksin diye,
Mesela bugün delikler halay çekiyor biri başka biri başka
Arkadaslar moralleri yüksek tutun,
Eski burnunuz güzel olsa zaten ameliyat olmazdınız degil mi ?
Biraz sabır hepimize,
Burnum şuan mükemmel degil ama umursamamaya çalışıyorum,
Hatta konuşuyorum burnumla yarın hangi şekile gireceksin diye,
Mesela bugün delikler halay çekiyor biri başka biri başka
Tutmaya çalışın canım,Ayyy Twety alemsin Ya keşke hepimiz pozitif olabilsek senin gibi
Benim de 34.günüm :)Tweety senin kac gun oldu
Haklısın eskisi geri gelmez yeniye alışmak lazım önümüzde uzun bir süre var mecburenTutmaya çalışın canım,
Geri gelmiyecegine göre eski burun :)
Siz nasil alismadiysaniz yeni halinize etrafinizdakilerde alismadi daha. Onlarada kendinizede zaman verin alismak icinGörenler eski halin daha güzeldi diyorlar iyice psikolojim bozuldu offff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?