• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun estetiği sonrası burun tıkanmaları ve sumkurmek... lütfen bakar mısınız arkadaşlar

vesper

Guru
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2009
112
9
296
Selamlar... ben 15 eylülde ameliyat oldum arkadaşlar. 2 haftadir da malesef gribim ve allah ne verdiyse sümkürüp duruyorum afedersiniz :/ bunun bir yan etkisi var mı acaba? Hiç benim kadar sümküren oldu mu hemen ikinci ayının başında?

Hele 2 gündür bir de burnum öyle bir tıkanıyor ki resmen içinde hava var(akıntı kesildi çünkü) ne yapacağım sumkurmeye devam etsem burnumu bozuyor muyum iyice arada kaldım yahu.

Bunları yaşayan bilen falan varsa bir iki şey yazsın ne olur, fenalardayım. :(

Ben 10. günümde gittiğimde doktorum istediğim gibi sümkürebileceğimi söyledi. Ben hala bazen tıkanıklık yaşıyorum(gripmiş gibi 25. günüm) Bir sorun olacağını sanmıyorum. Kulak çöpüyle temizliyorum sürekli mesela burnumun ucu sürekli kaşınıyo baya baya kaşıyorum dokunmaktan çekinmiyorum anlayacağın. Okyanus suyu spreyini kullan ve dilediğin gibi sümkür bence sadece peçeteyle sıkarak silmiyosundur umarım burnunu :) Çok geçmiş olsun bol bol bitki çayı iç ve dinlen :)

Ben daha bandajlıyken yapıyodum bunu deniz suyunu kullanmaya başladığımdan itibaren

Kızlar çok sağolun... yani aslında korkum öyle hafif sümkürmeler değil de bu kadar şiddetli olması beni korkuttu. Bir sorun olmaz herhalde bugün 42. Günüm, ama yine de insan tedirgin oluyor.

Teşekkür ediyorum ;)

Herkesin ameliyati farklidir tabi ama benim doktorum 3 ay sumkurmemem konusunda uyarmisti beni.2 ay once ameliyat oldum bende.sumkurmemeni oneririm ben...

Back
X