Burun Estetigi Sonrasi Burunda Yamukluk Ne Zaman Gecer??? ACILL

Eğer ki 6 ay oldu ise artık düzelmesini bekleme öyle kalır sadece ucu şişer bazen oda zamanla iner
Dr kim di canım büyük ihtimalle yapmamış onun hatası

Gunaydin..yok cnm aslinda ben biraz sabirsizim soyle diyim sana benm burun 1 bucuk ay oldu ameliyat olali merakim hafif bi egrilik var bu da can sikici hani bu egrilik 6 aya kadar gecermi onu merak ediyorum yani sizlerdede bole oldu mu??

Gunaydin..yok cnm aslinda ben biraz sabirsizim soyle diyim sana benm burun 1 bucuk ay oldu ameliyat olali merakim hafif bi egrilik var bu da can sikici hani bu egrilik 6 aya kadar gecermi onu merak ediyorum yani sizlerdede bole oldu mu??
Burnun onceden egrimiydi? Ameliattan sonra mi oldu ?? Ben dede egrilik var gecmicek galiba ama benimki ameliattan oncede vardi eski halim kadar olmasada egrilik halen duruyo ..

Burnun onceden egrimiydi? Ameliattan sonra mi oldu ?? Ben dede egrilik var gecmicek galiba ama benimki ameliattan oncede vardi eski halim kadar olmasada egrilik halen duruyo ..
Cok az bi egrilik vardo dikkatli bakinca anlasiliodu belli belirsiz ama suanki egrilik cok odemle alakali dio dr. 6 aya gecer dio gercekten baktgmda egri olan yer sis hala ama abarti bi egrilik yok ama bole olmasida sacma biraz aceeleci davraniyorm yinede mutsuzummm

Bu arada senin kac ay oldu ameliyatina???

Dr kim acaba?

Adanada serkan sayilikan bu dr u cok arastirdm ve adanada unlu bi dr.bi cok kisi memun..peki dr.un ne dio senin 3 aylik donemde o egrilik gitmicek mi...bana gidecegni soyledi cok az bi egrilik vat onu ameliyatla giderecegz dedibins gider..

Anladm insss gecer su sislikler yoksa kafayi yerim heralde..bide merak ettigim 6.ayda herkesin sislikleri geçiyor mu kimse yazmio 6 ayi dolduranlar.

Bide benm burun ucum topakti ve inceltecegi icin biraz kuculttu ve suan burnumu sıkıp birakmislar gbi duruyor bi tarafi sis oldugundan belli degil tabi..ama tuhaf istee

7. ayına girmiş kalın derili bir kişi olarak şunu söyleyeyim.şişliklerim hala var ama ilk aylara göre burnumun hatları daha belirginleşti.o dolma burun hali yavaş yavaş kayboluyor.

7. ayına girmiş kalın derili bir kişi olarak şunu söyleyeyim.şişliklerim hala var ama ilk aylara göre burnumun hatları daha belirginleşti.o dolma burun hali yavaş yavaş kayboluyor.
PEki ilk donemde hafif yamukluk var miydi bi tarafi daha sis olup goruntu egri midi

PEki ilk donemde hafif yamukluk var miydi bi tarafi daha sis olup goruntu egri midi
evet yamukluk vardı ve burun deliklerimde çok belirgin bir eşitsizlik vardı.yamukluk nerdeyse gitti ama burun deliklerim hala çok farklı.biri yuvarlak diğeri basık.ama bu durum pek canımı sıkmıyor.zaten eski burun deliklerimde de eşitsizlik vardı.bu arada burun sırtımdaki ödem indi.kemik hatları belirgin.ama ameliyat kesisinin olduğu yere kadar burun ucum hala davul gibi.inmesi çok zaman alacakmış kalın derili olduğum için.başka sorularınınz varsa seve seve cevaplarım.

Benmde burnum kalin derili ve dedign gbi delikleri oncedende fark ediodu ama haliyle burun ucum dusuk olduğu icin cok fark edilmiyodu..suan hafif kalkik oldugundan kafami yukari kaldirinca belli ama benm en cok canimi sikan sıkıp bırakılmış gbi durmasi hc dogal gbi degil görenler dogal dio ama bide sıkılmis gbi duruyor ya bi tarafi hala sis oldugundan sadece bi tarafi sıkık duruyor bu yamukluk 6 aya gecek dio sence taamamen gecer mi???

Acil yardimm kizlar...6 ayini dolduran ya da 1 yilini dolduranlar cevep verin..
Ben bantları çıkardığımda hungur hungur ağladım resmen sanki oyun hamuruyla yamultmuş gibi yamuktu ama şişlerden kaynaklanıyo bi taraf daha fazla şişince öyle gorunuyo yarın 6.ay olucak ama hala çok şiş ortadan itibaren. Yani hala yamukluk var . Ama fotoğraflarda falan belirgin özellikle ön kameradan çekince kendimden soğuyorum. Zaten doktor seçimim yanlıştı bir daha olucam

Hadi yaaa ama gecer iinss cunku herkeste o yamukluk varmis ole diyolar canm 1 sene dolsn hem egrilik hc gecmedimi sanirim en aza inmesi gerektir eski fotolarina bakinca ole degil mi? ? Ayy ins geceer yaa off

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…