Bak benim burnum zaten kuçuktu burnumun ortasında kıkırdağın çok belirgin sırf o yüzden ameliyat oldum ve doktoru iyi seçemedim kbb doktoru yaptı.s ve hiççççbir değişiklik yok fotoyuda atıyım. Aslında burda belli olmuyo ama çok belirgin normalde çizgi gibi duruyo aynaya bakmak bile istemiyorum bidaha olucam plastik cerrahaHadi yaaa ama gecer iinss cunku herkeste o yamukluk varmis ole diyolar canm 1 sene dolsn hem egrilik hc gecmedimi sanirim en aza inmesi gerektir eski fotolarina bakinca ole degil mi? ? Ayy ins geceer yaa off
Ne kadarlik burnun ?Bak benim burnum zaten kuçuktu burnumun ortasında kıkırdağın çok belirgin sırf o yüzden ameliyat oldum ve doktoru iyi seçemedim kbb doktoru yaptı.s ve hiççççbir değişiklik yok fotoyuda atıyım. Aslında burda belli olmuyo ama çok belirgin normalde çizgi gibi duruyo aynaya bakmak bile istemiyorum bidaha olucam plastik cerraha
Bak benim burnum zaten kuçuktu burnumun ortasında kıkırdağın çok belirgin sırf o yüzden ameliyat oldum ve doktoru iyi seçemedim kbb doktoru yaptı.s ve hiççççbir değişiklik yok fotoyuda atıyım. Aslında burda belli olmuyo ama çok belirgin normalde çizgi gibi duruyo aynaya bakmak bile istemiyorum bidaha olucam plastik cerraha
6. Ay :\Ne kadarlik burnun ?
Evet çok şiş boşu boşuna oldumyani ona yanarım düşün yani o burnum ortadan ikiye ayrılmış gibi bi çizgi var . Fotoda parlayınca gozukmemiş. Yoksa keşke o olmasaydı dert etmezdim şişliği:\Bence burun ucun daha sis dedigin gbi suan gorunen belli bise yok ama abartilacak bisede yok cunku burun ucun sis duruyor o inerse daha ii olur bence biraz daha sabretmek gerek cunku sabir isi inss diledgn gbi olur ne diyelm
6. ayda bir mucize beklemeyin derim.olmuyor burun yine ödemli.eğer bant sonrası yamukluk ve eşitsizlik varsa öyle devam ediyor.dediğim gibi benim burun ucumda hafif bir yamukluk vardı o geçti,ya da ben alıştım artık.ama burun deliklerim orantısız ve burun kanatlarımdan biri aşağıda diğeri yukarıda görünüyor.tabi ben çok kalın deriliyim doktorum elinden gelenin en iyisini yaptı.eski burnuma göre çok fark var ve ben seviyorum yeni halini.Benmde burnum kalin derili ve dedign gbi delikleri oncedende fark ediodu ama haliyle burun ucum dusuk olduğu icin cok fark edilmiyodu..suan hafif kalkik oldugundan kafami yukari kaldirinca belli ama benm en cok canimi sikan sıkıp bırakılmış gbi durmasi hc dogal gbi degil görenler dogal dio ama bide sıkılmis gbi duruyor ya bi tarafi hala sis oldugundan sadece bi tarafi sıkık duruyor bu yamukluk 6 aya gecek dio sence taamamen gecer mi???
Evet çok şiş
Evet çok şiş boşu boşuna oldumyani ona yanarım düşün yani o burnum ortadan ikiye ayrılmış gibi bi çizgi var . Fotoda parlayınca gozukmemiş. Yoksa keşke o olmasaydı dert etmezdim şişliği:\
Ama senin daha çok çok yeni mutlaka düzelir doktoruna söyledi mi bunuHaklisindir ama inanki ole bi cizgi gorunmuo bence cizgi dedgn gbi abarti diilse sikinti yook ya ben napm sanki sıkmış birakilmis gbi
Haklisindir ama inanki ole bi cizgi gorunmuo bence cizgi dedgn gbi abarti diilse sikinti yook ya ben napm sanki sıkmış birakilmis gbi
Haklisindir ama inanki ole bi cizgi gorunmuo bence cizgi dedgn gbi abarti diilse sikinti yook ya ben napm sanki sıkmış birakilmis gbi
Ama senin daha çok çok yeni mutlaka düzelir doktoruna söyledi mi bunu
Öyledir öyledir sıkma canını :)Ins cnm yaa söyledi daha cok yeni dio zaten bi bucuk ay oldu amaa kafam karisio onceki halim daha iidi yani yuz olarak anlam ifade degisti burun olarak fena degil daha 6 ayda tam belli olur dedi dr.um beklicem yapacak bise yok..dr goruncede cok ii ilerliyor diyor ins oledir cnm
Bende neredeyse 2 olucak ameliyat oldum. Burnum sağ yamuk ve nefes alma sorunum vardı. Şuan hala hiç nefes alamıyorum ve sola doğru yamuk görünüyor. En Ufacık bi değişim bile olmadı nefes alma sorunumda. Sizce bu normal mi ? Ve eğrilikte şişliklerim Yavaşça inmesine rağmenevet yamukluk vardı ve burun deliklerimde çok belirgin bir eşitsizlik vardı.yamukluk nerdeyse gitti ama burun deliklerim hala çok farklı.biri yuvarlak diğeri basık.ama bu durum pek canımı sıkmıyor.zaten eski burun deliklerimde de eşitsizlik vardı.bu arada burun sırtımdaki ödem indi.kemik hatları belirgin.ama ameliyat kesisinin olduğu yere kadar burun ucum hala davul gibi.inmesi çok zaman alacakmış kalın derili olduğum için.başka sorularınınz varsa seve seve cevaplarım.
6. ayda bir mucize beklemeyin derim.olmuyor burun yine ödemli.eğer bant sonrası yamukluk ve eşitsizlik varsa öyle devam ediyor.dediğim gibi benim burun ucumda hafif bir yamukluk vardı o geçti,ya da ben alıştım artık.ama burun deliklerim orantısız ve burun kanatlarımdan biri aşağıda diğeri yukarıda görünüyor.tabi ben çok kalın deriliyim doktorum elinden gelenin en iyisini yaptı.eski burnuma göre çok fark var ve ben seviyorum yeni halini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?