Burun estetigi sonrasi depresyon

serenmmm

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2014
117
26
53
Bayburt
Arkadaslar burun estetigi olali 48.gunum oldu ama hala alisamiyirum kimse fotograflarimi begenmiyor artik eskiden daha cekiciydin diyorlar eski burnuma kavusmam mumkun mj

48 gün olmuş ama daha, tuhaf gelmesi gayet normal. Henüz şişlikleri bile yeni geçiyordur.

Bir burnun oturması için en az 6 ay veriyorlar.
Biraz estetik cerrahi bölümüne bakın, orada bu yaşadıklarınızı tecrübe etmiş insanların yazıları var okuyun.
Boşuna canınızı sıktığınızı göreceksiniz.

Arkadaslar burun estetigi olali 48.gunum oldu ama hala alisamiyirum kimse fotograflarimi begenmiyor artik eskiden daha cekiciydin diyorlar eski burnuma kavusmam mumkun mj
burnun daha șiș. inmesi zaman alacak. simdiden bakip hic birseyi anlamazsiniz.
tabii size hic uymayacak bir burun sekli sectiyseniz veya yanlis eksik opetasyon olmus ise duzelttirme isini de asla simdi yaptirma en en az 1 sene gectikten sonra.
hatta bana sorarsan duzeltirmeyi ameliyat olarak degil dolgu yiontemi ile cöz.

Benim tahminim alışamadığınız yönünde. Genel olarak son zamanda yapılan burun operasyonları gayet başarılı.
Ehil ellerde yapılanlar minik fıstık gibi.
Etrafınızdaki insanlara kulak asmayın. Kendi burunları kemerli,büyük falan olsaydı emin olun onlarda sorun ederdi.
Kocaman kemerli bir burnun neresi çekici olur Allah aşkına?
Tutturmuslar bi 'aaa eski burnun çok karakteristiktiiiiivvvv'
Hadi ordan uçkagitci.. Kamyon gibi burnun nesi karekteristik?

Benimde bir arkadasim burun estetiği yaptırdı.eski halinden daha güzel oldu evet ama çok kötü bir estetik.yani o kadar belli ki estetik oldugu.üstunden 10 yil geçti yani yeni degil.burnunun ucu şaha kalkmış durumda.doktor secimi çok önemli.bazi kişileri burunları çok doğal oluyo.söylemeseler estetik olduğu belli bile degil.kime yaptırıyorlar ki

Devlet hastanesin de mi yaptırdın ne kadar ödedin genelde kbb ciler giriyo esnetik adina bilgi yok acimiz da kendimize kaliyo bende magdurlardanım

Konu sahiiibiiii nerdesiiinnn gel cvp yaz sonra depresyona devam edersin

Ben iki ay önce dişlerimi kaplama yaptırdım . Yeni yeni alışmaya başladım görünüşüne. Senin durumun da gayet normal bence. Biraz daha zaman herşeyi çözer.

arkadaşlar yeni çıktım işten yazamadım ama ben iyi bir doktora oldum ama yüzüme yakıştıramıyorum sadece yanaklarımı falan çok topladı sanki eski burnumda çok kötü degildi insanlar olma diyordu ben oldum ünlüler yaptırıyor hiç biri daha çirkin olmuyor diye özntinin sonucu aslında nefes problemim olmasa asla olmazdım

6 aya burun ucum falan iner mi belki de yeni estetikler yaptırırım çünkü bir operasyonla yüz simetrisi bozuluyor Allahın verdigi o yüzden hiç yaptırmamak lazım belki de

Daha önce de böyle bi konu vardı alışamayıp pişman oömuştu konu sahibi. Üzücü bi durum üstünde baya düşünülüp yapılması gerek Ama belkide başkalarının söyledikleri yüzünden size çirkin geliyodur

6 aya burun ucum falan iner mi belki de yeni estetikler yaptırırım çünkü bir operasyonla yüz simetrisi bozuluyor Allahın verdigi o yüzden hiç yaptırmamak lazım belki de
Foto yolla canım..objektif fikrimizi söyleyelim.iki arkadaşım yaptırdı birininki harika oldu şişlik falan çok yoktu ama diğeri dehşet kötü.ucu çok kalkık ve büyük (afedersin domuz burnu gibi)..şiş dedi önce ama 1.5 sene geçti hala aynı

özelden göndersem çok burda paylaşmak istemedim

Eklentiler

• 18056988_1898987423682779_8781311910855036023_n.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 1.320
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…