Eki Görüntüle 1987224 eskisi de bu atmışım zaten yandan sıkıntılıydı aslında bir
sizce yanak estetigine ihtiyacım var mı pekiben çok yakıştırdım...gayet güzel...
Doğduğundan beri nerdeyse yıllaarca bu burunla yaşadın. Birden değişti. Tabii ki alışman zor olacak. Ama alışınca sen de göreceksin güzel olduğunu. Kendini hırpalama boş yere. Bir arkadaşım yaptırdı burun estetiği. Onun yüzü uzundu burnu da uzun ve büyüktü. Estetikten sonra kocaman yüzünde minicik yapma burnu oldu. Ben yakıştıramadım ama alıştıktan sonra kendisi sevdi mutlu şimdi halinden.teşekkür ederim yanaklarım çok çıktı ama eskiden burnum bir simetri yapıyormuş yüzümde
bence daha fazla oynamayın yüzünüzle...herşey yerli yerinde...emin olun...sizce yanak estetigine ihtiyacım var mı peki
inşallah bende severim yıllardır alıştıgın yüzün degişiyor kaldırmak kolay olmuyor her gün aglıyorum ama atlatırım inşallah biraz zamana ihtiyacı oluyor insanın insan kendine illa alışır ama sanırımDoğduğundan beri nerdeyse yıllaarca bu burunla yaşadın. Birden değişti. Tabii ki alışman zor olacak. Ama alışınca sen de göreceksin güzel olduğunu. Kendini hırpalama boş yere. Bir arkadaşım yaptırdı burun estetiği. Onun yüzü uzundu burnu da uzun ve büyüktü. Estetikten sonra kocaman yüzünde minicik yapma burnu oldu. Ben yakıştıramadım ama alıştıktan sonra kendisi sevdi mutlu şimdi halinden.
gülemiyorum eskisi gibi yanaklarım çok çıkıyor diye ama yüzle oynadıkça insan daha çok degişiyor riske atmamak lazım belki debence daha fazla oynamayın yüzünüzle...herşey yerli yerinde...emin olun...
teşekkür ederim bir gün alışıyorum bir gün alışamıyorum zamanım var sanırım kendime alışmak içinÇok güzel olmuş ben çok beğendim valla:) dert etmeyin
Kardeşim de çok iyi bir doktora volkan kahya ya ameliyat oldu 2 ay olacak nerdeyse ama o da aynı sizin gibiii ablaaa çok şiş mi burnummm ablaaaa baksanaaa ablaaaa diye foto atıp duruyo:) doktoru dedi ki şişlikler 6 ay ya da 1 sene kadar yer değiştirir meraklanma sakın demişti o da biliyor aslında ama işte :) kızlaaaaar burnunuzu rahat bırakın güzel işte :)teşekkür ederim bir gün alışıyorum bir gün alışamıyorum zamanım var sanırım kendime alışmak için
bende öyle herkese soruyorum sürekli kardeşimi arıyorum bıktırdım herkesi kendimden doktor 3 aydan sonra begenmeye başlarsın demişti bende bekliyorum 3.ayın dolmasını gerçekten kardeşinizin burnu sorunlu muyduKardeşim de çok iyi bir doktora volkan kahya ya ameliyat oldu 2 ay olacak nerdeyse ama o da aynı sizin gibiii ablaaa çok şiş mi burnummm ablaaaa baksanaaa ablaaaa diye foto atıp duruyo:) doktoru dedi ki şişlikler 6 ay ya da 1 sene kadar yer değiştirir meraklanma sakın demişti o da biliyor aslında ama işte :) kızlaaaaar burnunuzu rahat bırakın güzel işte :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?