Burun estetigi sonrasi depresyon

peki sizce eskiye nazaran hangsi daha iyi yandan erkeksiydi önden sıkıntı yoktu pek

Yeni halini yandan attınız mı? Önden gayet iyi duruyor burnunuz eskiyi özlemenize gerek yok ha ihtiyacınız yokmuş bence de ama yaptırmışsınız güzel olmuş sıkıntısız.

eski halimi yandan atayım yandan erkeksiydi zaten yıllarca sorun yapmama o sebep oldu

Eklentiler

• 15304374_1824137307834458_7437873555199889406_o.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 1.245
teşekkür ederim yanaklarım çok çıktı ama eskiden burnum bir simetri yapıyormuş yüzümde

teşekkür ederim yanaklarım çok çıktı ama eskiden burnum bir simetri yapıyormuş yüzümde
Doğduğundan beri nerdeyse yıllaarca bu burunla yaşadın. Birden değişti. Tabii ki alışman zor olacak. Ama alışınca sen de göreceksin güzel olduğunu. Kendini hırpalama boş yere. Bir arkadaşım yaptırdı burun estetiği. Onun yüzü uzundu burnu da uzun ve büyüktü. Estetikten sonra kocaman yüzünde minicik yapma burnu oldu. Ben yakıştıramadım ama alıştıktan sonra kendisi sevdi mutlu şimdi halinden.

Çok güzel olmuş ben çok beğendim valla:) dert etmeyin

inşallah bende severim yıllardır alıştıgın yüzün degişiyor kaldırmak kolay olmuyor her gün aglıyorum ama atlatırım inşallah biraz zamana ihtiyacı oluyor insanın insan kendine illa alışır ama sanırım

teşekkür ederim bir gün alışıyorum bir gün alışamıyorum zamanım var sanırım kendime alışmak için
Kardeşim de çok iyi bir doktora volkan kahya ya ameliyat oldu 2 ay olacak nerdeyse ama o da aynı sizin gibiii ablaaa çok şiş mi burnummm ablaaaa baksanaaa ablaaaa diye foto atıp duruyo:) doktoru dedi ki şişlikler 6 ay ya da 1 sene kadar yer değiştirir meraklanma sakın demişti o da biliyor aslında ama işte :) kızlaaaaar burnunuzu rahat bırakın güzel işte :)

bende öyle herkese soruyorum sürekli kardeşimi arıyorum bıktırdım herkesi kendimden doktor 3 aydan sonra begenmeye başlarsın demişti bende bekliyorum 3.ayın dolmasını gerçekten kardeşinizin burnu sorunlu muydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…