eee tamam da henüz burnunuz oturmamış ki hala ödem var burnunuzda. Sanal ortam üzerindeki halini aylar içersinde alacaktır. bence üzülmeyin gayet başarılı ve hoş olmuş
ne zaman oturur peki tam olarak bilginiz var mı zamanı var belki doktor 3.aydan sonra sevmeye başlarsın demişti ama ben korkuyorum hep daha küçükte olsun istemiyorum ucu biraz uzasın istiyorum
Burnunuzun şimdiki hali bumu gerçekten harika gözüküyor nesini beğenmediniz ?
Bende Muhammet dilbere olmayı düşünüyorum doğal yapıyor gibi gözüküyor Güncel Öztürkü çok istedim ama çok pahalı yahu
Bu arada yanlış anlamazsanız ne kadara yaptırdığınızı öğrenebilir miyim?
ne zaman oturur peki tam olarak bilginiz var mı zamanı var belki doktor 3.aydan sonra sevmeye başlarsın demişti ama ben korkuyorum hep daha küçükte olsun istemiyorum ucu biraz uzasın istiyorum
inceledim simdi yanak estetigini bence ihtiyacin yok. Burnun iyice oturmadan baska operasyonlar gecirmemeye bak, belki hafif yüzündede hafif ödem vardir.
Geçmiş olsun bende burnuna dokundurup bin pişman olanlardanım . çevremde ki herkes eskisi daha iyi diyordu .yüzüme yakışıyordu en azından ,gittiğim estetisyenlerde aynı fikirde bu yeni burun güzel fakat eksi burun yüzünde daha iyi duruyordu diyorlar. Bu burnada kötü değil sırtı kısmı düzeltilse iyi olucak diyen cok doktor var.ama burda ki üyeler tam tersi fikir söylüyor defalarca konu açtım çevremdeki herkes burun mevzusundan bıktı. Bende bıktım 7 aydayim halen alışamadım sevemedim .revizyon düşünüyorum ama herkes daha kötü olur diyor korkum kat kat artı , bide bu burun yüzünden yaşadığın bunalıma senin takıntı hastalığın var tedavi ol demeye getirenler var .Allah kimse ye yaşatmasın 1 yıl bittiğinde alışamadıysan sende iyi bir hekime revizyonu olursun çok takma zaman öyle de böyle de geçiyor.tekrar geçmiş olsun
Merhaba arkadaşlar ben 1.5 ay once estetik oldum ilk başta çok kalkiktı ama şu an indi.Bu haliyle kalsa iyi ama daha da inerse kotu olacak sizce bundan sonra daha da iner mi inerse ne kadar iner
Ah bu insanlar..seni anliyorum daha cok erken ama ben 48 gunlukken en yakin arkadasim domuza benzedin naptin kizim kendine sen deli misin inmez o burun demisti.takma insanlari gececek
Ah bu insanlar..seni anliyorum daha cok erken ama ben 48 gunlukken en yakin arkadasim domuza benzedin naptin kizim kendine sen deli misin inmez o burun demisti.takma insanlari gececek