Burun estetigi sonrasi depresyon

Arkadaslar burun estetigi olali 48.gunum oldu ama hala alisamiyirum kimse fotograflarimi begenmiyor artik eskiden daha cekiciydin diyorlar eski burnuma kavusmam mumkun mj
Canım kafana takma ya..Alışırlar onlarda lütfen sorun etme.onlar sana alıştılar ya eski haline bu halin çok değişik geliyordur

Ben de düşünüyorum burun estetiği fakat içimde bir korku var, sonrası düşündürüyor beni
Hele pişman olanları görünce hiç yaptırmasam mı acaba diyorum
Sizin burnunuz gayet güzel olmuş bence, sıkıntı yok

eski halimi yandan atayım yandan erkeksiydi zaten yıllarca sorun yapmama o sebep oldu
10 yaş gençleştirmiş yeni burun , bambaşka biri olmuşun uz o yüzden alışmak zaman alır ama yenisi çok hoş yalnız şuan hala biraz sis 6 ay dolunca daha güzel olacak

Bence çok çok güzel olmuş .
Eski resimdeki aslında ablanızmış gibi görünüyor
Yapay bir estetik durumu görmedim gayet doğal duruyor.
Demek ki biraz daha zaman lazım alışmanız için
Yanaklar da gayet güzel.Lütfen oynamaya kalkmayın.

Bnce cok yakismis cevrendekiler alisik olmadigi icin garip geliyordr simdi onlara yanaklarina estetik yaptirayim deme sakin bu halin gayet guzel .. hem kimin seni nasil gordugu degil onemli olan senin kendini nasil gordugun sen begendiysen mutluysan gerisi fasa fiso valla .. ayrica burnun su an sis ( gerci bu halide guzel ) sisligi inince bnce dha guzel olur canim bunlar icin canini sıkma :)

Çok güzel ,çok doğal olmuş ,hiç kimsenin söylediğini takmayın bence,daha ne kadar güzel olabilirdi .

Bence cok yakismis.
Ve estetik gibide durmuyor cok dogal duruyor.
Cik o depresyondan. Hic gerek yok.

Burada başka bir üye vardı. Aynı sizin gibi. Kızın kocaman burnunu ki kızı cirkinlestiriyordu yine çok kucultmeden gayet iyi bir şekilde düzeltmişti doktor. Ama kız hiç beğenmiyordu. Halbuki kız eski haline gore 10 kat daha güzelleşmişti. Onun da çevresinde eskisi daha iyiydi diyen manyaklar vardı. :) bunlardan çevrede çok oluyor gerçekten. Yalancı bunlar güvenme.

Senin problemin ise yüzün değişti. Gayet normal böyle hissetmen. Aslında yüzümüz yaşamımız boyunca sürekli değişiyor. İşin kötüsü iyileşme ve güzelleşme değil bu değişim. Gittikçe daha şekilsiz oluyoruz. Yüz kemiklerimiz burnumuz kulaklarımız zamanla şekil değiştiriyor. Çirkinleşiyor. Ama birden bire olmadığı için fark etmiyoruz.

Senin değişimin gayet başarılı olmuş.

Siz millet fotoğraflarımı beğensin diye mi yaptırdınız yoksa kendinizin beğenmesi için mi? Özgüveni like ike kazanamazsınız, kendinizi önce siz sevin.

eski halimi yandan atayım yandan erkeksiydi zaten yıllarca sorun yapmama o sebep oldu

Burnunuzun şimdiki hali bumu gerçekten harika gözüküyor nesini beğenmediniz ?
Bende Muhammet dilbere olmayı düşünüyorum doğal yapıyor gibi gözüküyor Güncel Öztürkü çok istedim ama çok pahalı yahu

Bu arada yanlış anlamazsanız ne kadara yaptırdığınızı öğrenebilir miyim?

Bence degmis ameliyata, depresyonluk birsey yok. Yanaklarim fazla cikti estetik yaptirsammi kismini anlayamadim. Zaten yanaklar dolgun dursun diye ugrasilmiyomu?

caım bence yaptırdığın burnun pek minnoş daha genç görünüyosun :)

eee tamam da henüz burnunuz oturmamış ki hala ödem var burnunuzda. Sanal ortam üzerindeki halini aylar içersinde alacaktır. bence üzülmeyin gayet başarılı ve hoş olmuş

Bence degmis ameliyata, depresyonluk birsey yok. Yanaklarim fazla cikti estetik yaptirsammi kismini anlayamadim. Zaten yanaklar dolgun dursun diye ugrasilmiyomu?
yuvarlak oldu yüzüm gibi geliyor eskiye oranla hollywood yanak estetigini düşünmeye başladım ama o zararlı mı yanaklar zamanla eriyor diye biliyorum bende ama yüzüm daha uzun görünsün istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…