Canım kafana takma ya..Alışırlar onlarda lütfen sorun etme.onlar sana alıştılar ya eski haline bu halin çok değişik geliyordurArkadaslar burun estetigi olali 48.gunum oldu ama hala alisamiyirum kimse fotograflarimi begenmiyor artik eskiden daha cekiciydin diyorlar eski burnuma kavusmam mumkun mj
eski halimi yandan atayım yandan erkeksiydi zaten yıllarca sorun yapmama o sebep oldu
Canım çok güzel olmuş hem de doğal ben beğendim sıkıntı yok.bi daha yaptırtma çok güzel olmuşözelden göndersem çok burda paylaşmak istemedim
10 yaş gençleştirmiş yeni burun , bambaşka biri olmuşun uz o yüzden alışmak zaman alır ama yenisi çok hoş yalnız şuan hala biraz sis 6 ay dolunca daha güzel olacakeski halimi yandan atayım yandan erkeksiydi zaten yıllarca sorun yapmama o sebep oldu
eski halimi yandan atayım yandan erkeksiydi zaten yıllarca sorun yapmama o sebep oldu
yuvarlak oldu yüzüm gibi geliyor eskiye oranla hollywood yanak estetigini düşünmeye başladım ama o zararlı mı yanaklar zamanla eriyor diye biliyorum bende ama yüzüm daha uzun görünsün istiyorumBence degmis ameliyata, depresyonluk birsey yok. Yanaklarim fazla cikti estetik yaptirsammi kismini anlayamadim. Zaten yanaklar dolgun dursun diye ugrasilmiyomu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?