Burun estetigi sonrasi depresyon

Valla cok güzel olmuş bence hiç sorun yok

Bencede güzel olmuş ama kolay değildir tabi alışmak burun sonuçta ben dudak dolgusu yaptırdım geçici olmasına rağmen hiç alışamamıştım ilk zamanlar ruj süremiyordum ama zmaanla alıştım şimdi tekrar yaptırcam :)

Sorunlu olmaz olur mu doktor ameliyattan çıkınca " kız senin burnunda kentsel dönüşüm yaptık" dedi ne güldük ama:) içten bir sürü kırık dışardan bakılınca da gülünce burnu düşüyodu yani kötüydü..

Bence güzel olmuş.
Yüzün daha babyface olmuş.
Eskiden dediğin gibi biraz daha erkeksi bir ifade katıyormuş.
Şekil olarak da güzel olmuş yüzüne gitmiş

Estetik yaptıranlara olumsuz yorum yapanları da anlamıyorum insanları kırmamak lazım

eskisinden çok daha iyi, eski burnunuz baya kemikliymiş, biraz daha incelse süper olur o da 1 yılı bulur.

teşekkür ederim belki de arkadaşlarım da benim gibi alışamıyor bana

Ben cok begendim gayet gitmis yuzunuze

Doktor gayet iyi yapmis

Agzi olan konusuyor , insanlar laf ola beri gele mal mal konusuyorlar iste

Fotolarinizi kaldirin bence , ifsa olmayin ya da sadece burun bolgesini kesin koyun yuzunuz belli olmasin

insan saçına bile alışamıyor dudak saç geçici şeyler oldugu halde burnu insan bir ömür yüzünde taşıyor zor oluyor önemli olan alışmış olmanız bende inşallah zamanı gelir iyiki derim

insan saçına bile alışamıyor dudak saç geçici şeyler oldugu halde burnu insan bir ömür yüzünde taşıyor zor oluyor önemli olan alışmış olmanız bende inşallah zamanı gelir iyiki derim
İnşallah ama gerçekten kötü değil umarım kısa zmaanda alısırsınız

Ben cok begendim gayet gitmis yuzunuze

Doktor gayet iyi yapmis

Agzi olan konusuyor , insanlar laf ola beri gele mal mal konusuyorlar iste

Fotolarinizi kaldirin bence , ifsa olmayin ya da sadece burun bolgesini kesin koyun yuzunuz belli olmasin
nasıl kaldırılırki fotograf bu ameliyattan sonra iyice umursamaz oldum işyerinde müdürü falan da umursamıyorum psikolojiden dolayı aman uyarı verse ne olur şöyle olsa ne olur diye düşünüyorum o kadar korkusuz oldum nasıl kaldırılır yardımcı olabilir misiniz

Çok guzel olmus burnunuz
Bosuna dert etmeyin. Ben de yaptırmak istiyroum ama henüz bir araştırma yapmadım. Ne kadara yaptırdınız acaba?

Ben de üç ay önce estetik oldum burnumdan. Önceki halim sizinkinden iyiydi üstelik sağlık sorunum da yoktu. İlk başlarda ben de aynı ruh halinden geçtim. Çünkü o şişlik muhabbeti gerçek :) Daha yeni yeni burnum küçüldü benim.

Bir de asıl yüzümüzü etkileyen bence dudak üstündeki hissizlik/şişlik olayı. Gülemiyorsun, gülünce kasılıp kalıyorsun. Surat değişik bir hale bürünüyor. Gizli gizli çok ağladım bunun için. Bunun düzelmesi için de en az 6 ay diyor estetik olanlar. Benim iki hafta önce gülüşüm geri geldi. Eminim daha da düzelecek zaman geçtikçe.

Fotolara baktım da iyi ki yaptırmışsın bence. Sakın pişman olma. Çok değil bir iki ay sonra fikirlerin de burnun da değişecek :)

Bence gayet iyi olmuş .Sakın pişman olma. Seni tanıyanlar da eski haline alıştıkları için bi farklı gelmişsindir onlara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…