- 23 Ekim 2013
- 4.261
- 5.084
- 158
- 35
teşekkür ederim belki de arkadaşlarım da benim gibi alışamıyor banaBence cok daha guzel gorunuyosun.
Sorunlu olmaz olur mu doktor ameliyattan çıkınca " kız senin burnunda kentsel dönüşüm yaptık" dedi ne güldük ama:) içten bir sürü kırık dışardan bakılınca da gülünce burnu düşüyodu yani kötüydü..bende öyle herkese soruyorum sürekli kardeşimi arıyorum bıktırdım herkesi kendimden doktor 3 aydan sonra begenmeye başlarsın demişti bende bekliyorum 3.ayın dolmasını gerçekten kardeşinizin burnu sorunlu muydu
teşekkür ederim belki de arkadaşlarım da benim gibi alışamıyor bana
insan saçına bile alışamıyor dudak saç geçici şeyler oldugu halde burnu insan bir ömür yüzünde taşıyor zor oluyor önemli olan alışmış olmanız bende inşallah zamanı gelir iyiki derimBencede güzel olmuş ama kolay değildir tabi alışmak burun sonuçta ben dudak dolgusu yaptırdım geçici olmasına rağmen hiç alışamamıştım ilk zamanlar ruj süremiyordum ama zmaanla alıştım şimdi tekrar yaptırcam :)
İnşallah ama gerçekten kötü değil umarım kısa zmaanda alısırsınızinsan saçına bile alışamıyor dudak saç geçici şeyler oldugu halde burnu insan bir ömür yüzünde taşıyor zor oluyor önemli olan alışmış olmanız bende inşallah zamanı gelir iyiki derim
nasıl kaldırılırki fotograf bu ameliyattan sonra iyice umursamaz oldum işyerinde müdürü falan da umursamıyorum psikolojiden dolayı aman uyarı verse ne olur şöyle olsa ne olur diye düşünüyorum o kadar korkusuz oldum nasıl kaldırılır yardımcı olabilir misinizBen cok begendim gayet gitmis yuzunuze
Doktor gayet iyi yapmis
Agzi olan konusuyor , insanlar laf ola beri gele mal mal konusuyorlar iste
Fotolarinizi kaldirin bence , ifsa olmayin ya da sadece burun bolgesini kesin koyun yuzunuz belli olmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?