Burun estetiği sonrası kişi psikolojisi ?

ben yıllardır ,aman psikolojim bozulur yeni yüzüme alışamam, diye yaptırmayı düşünmüyordum.. ailem ön ayak oldu ikna ettiler beni oldum. ameliyat olmadan önceki akşam oturdum ağladım bi tuhaf oldum.. sanki burnumu kaybetmek istemiyormuşum gibi.. ameliyat sonrası ise hiç ağlamadım..emin olun olumlu tepkiler alınca hiç aramıyorsunuz eski burnunuzu..iyiki de olmuşum. meğer ne çok ihtiyacım varmış, herkes yüzüme yakıştığını söylüyor. ilk zamanlar fazla beğenmiyordum ama 2 aydan sonra gayet güzel görünmeye başladı.. anlayacağınız psikolojim bozulmadı, tam tersi düzeldi.

ayrıca özgüveni çok fazla artırıyor. önceden burnum hakikaten kötüydü. toplum içerisindeyken hep aklımda burnum oluyordu. karşımdakilerin burnuma baktıklarını düşünüyordum hep. birisi laf söyleyince çok alınıyordum..böyle densizler de çıkıyor ara sıra..espiri ya da gerçek fark etmez.. bunları düşünmeden toplum içine çıkmak çok rahatlatıcı.

böyle sonucları duymak çok sevindirici...

canım cok gecmiş olsun yaa hangi doktora ameliyat olmuştunn

arkadaşlar doktor isimlerini yazmanızda bi sakıncamı var yazarsanız bizde faydalanmışoluruz olumlu yada olumsuz kaldıklarınızdann

ah bu doktorlar ahhhhh! beceremeyecekleri işlere el atmasınlar nolur... bizi denek olarak kullanmasınlar ben de aynı şekilde 3. yü düşünüyorum umarım bu sefer memmun kalırız da kurtuluruz bu komplekten canım. sabredelim, sabrın sonu selamet....

Kizlar tek cözüm dogru Dr. bulmak. Bende ameliyat oldum ve cok memnunum.Bu isler sabır isi olmaz bıcak altına yatıyorsunuz sonucta. Merak edersenız ben Dr. Abdülkadir Göksele ameliyat oldum, işinde Uzman ve ayrıca Revision ameliyatlarında cok başarılı.

nasıl masaj uyguladın? ben ameliyat olalı iki hafta oldu.. alçı çıktığında şişlik ve ödemden başka birşey yoktu.. alçı alındıktan sonra bant yapıştırdı bir hafta sonra çıkardım burnumun üstünde kemer olan kısımda tırnak izi gibi hafif ezilmeler var.. inşaallah geçer..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…