teşekkür ederim.albümüm açık görebilirsin
ben ilk alçım çıktığmda resmen otrdm ağladm sonra sonra alıştm ve şmdi bayılıyorum
Kapalı görünüyor ama
şimdi açık görebilirsin ama çabuk bak her an kaldırabilirimbenmki kıskandı burnumuda o bakımdan mannak yaa P
gördüm burnunu ,henüz sargılı. ama çok zarif bir şekli olduğu belli. geçmiş olsun tekrardan.
ben yıllardır ,aman psikolojim bozulur yeni yüzüme alışamam, diye yaptırmayı düşünmüyordum.. ailem ön ayak oldu ikna ettiler beni oldum. ameliyat olmadan önceki akşam oturdum ağladım bi tuhaf oldum.. sanki burnumu kaybetmek istemiyormuşum gibi.. ameliyat sonrası ise hiç ağlamadım..emin olun olumlu tepkiler alınca hiç aramıyorsunuz eski burnunuzu..iyiki de olmuşum. meğer ne çok ihtiyacım varmış, herkes yüzüme yakıştığını söylüyor. ilk zamanlar fazla beğenmiyordum ama 2 aydan sonra gayet güzel görünmeye başladı.. anlayacağınız psikolojim bozulmadı, tam tersi düzeldi.
tamam wens, revizyon düşünüyorum zaten ama şu an o bütçeyi tekrar elde edebilecek bir durumum yok en az iki sene beklemem gerekir. birazdan albüm yaparım. yanlız resimlerde pek belli olmuyor o tuhaf burun ucu.yine de birazdan burun olarak resimleri kırpıp koyarım.
ilk sayfayı falan okudum hep,demek ki tek değilmişim dedim. düşüncelerimiz bu kadar mı benzer olur,burun ameliyatından ötürü gece gündüz ağlayıp yeme içmeden kesilende de benden var,ailesiyle sürekli tartışanda da,sevgilisinin onu o yüzden bıraktığını düşünende de... demekki hepimiz birbirimizde varız:)
gerçekten çok kötüydü,ameliyat olduğum zamanı hatırlamak istiyorum. Allahtan bir buçuk sene geçti üstünden o hallerimden kalmadı,ama hala aynalardan nefret ediyorum bazen.hala gıcık oluyorum gördüğüm görüntüye,ama eskisi gibi ağlayıp sızlamak yerine saçımda değişiklik yapıyorum güzel bişeyler giyinmeye çalışıyorum. Bunlar da anca avuntu niteliğinde oluyor. Mutlaka bir gün revizyon olacağım,hem de benim üçüncü ameliyat olacak. Doğru doktoru bulamadım sadece.
nasıl masaj uyguladın? ben ameliyat olalı iki hafta oldu.. alçı çıktığında şişlik ve ödemden başka birşey yoktu.. alçı alındıktan sonra bant yapıştırdı bir hafta sonra çıkardım burnumun üstünde kemer olan kısımda tırnak izi gibi hafif ezilmeler var.. inşaallah geçer..32 günlük burnum var. benim alçım 2 hafta durdu. ve kontrole gitmeden bir gün önce çat dedi düştü yere. Koşa koşa aynaya gittim. Şeklini çok merak ediyorum. Burun derim soyulmuş, üstü bembeyaz çok kötüydü. Ama incecik, küçücük, biryandan da kemerli bir burnum vardı.
Ucu 2 gün sonra şişmeye başladı. Kemerim de çok tuhaftı. Önceki burun büyük olduğu için ben çok mutluydum. Böyle kemerli bile kalsa olsun diyordum :)
Doktorum masaj verdi ve benim burnum oturmaya başladı. İlk zamanlar çok korktum, sevgilim beğenmeyecek diye. Çünkü önceki halimle çok iyi anlaşan bir çifttik. Hiç yadırgamazdı burnumu. Yüzüm, ifadem çok hoşuna giderdi. Değişimin onu uzaklaştıracağından korktum. İlk 2 gün tuhaf tuhaf baktı durdu belli etmese de :)) Ben ona bakmadığım zamanlarda hep incelediğini farkediyordum.
Ve şimdi bayılıyor. Sürekli çok güzel oldun diyor. ÇOk mutlu oluyorum. En büyük destekçim de O ve ailem zaten. Onlar ilk günden itibaren olumsuzluklara rağmen çok beğendiler.
Ben de dışarı çıkmaya çok çekindim. Hep gittiğim kafeye bile gitmeye korktum. Ama gittim ve tepkiler birer birer gelmeye başladı. Hepsi "Sende bir dğeişiklik var. Zayıfladın mı? Bronzlaştın mı? " diye sorular sordu :))
Ve ben bazen bu forumda çok üzüldüm, çok umutsuzlandım. Pişman oldum, üzüldüm. Ama 10 dk geçti ve açtım ellerimi duamı ettim. Şükürler ettim. Ve gerçekten hep yüksek tuttum moralimi. Bu çok önemli bence. 30 gün boyunca kemerim vardı. 2 gündür indikçe iniyor. Bir anda. ve hala var. Kalsa da inanın bana sorun değil. Biliyorum, inanıyorum herşey daha da güzel olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?