ilk çıktığı zaman ben dedim nolmuş löö bana böyle benim bunu demem burnm biraz tuhaftı ama bunun nedeni derimdi. burun derim çok kötü olmuş sivilce yağ pütür pütür burnum çok göze batıyodu o yüzden. 2 gün boyunca yıkadım temizledim kremledim derken düzeldi. burnuma hemen alıştım ben çünkü değişiklik yoktu çok büyük derecede hatta görenlerin çoğu farketmiyor burnuna bişey mi yaptırdın diye. sadece 1-2 kiş anladı burun ucum ve kanatlarım aynı olduğu için pek bi anormallik yok :)
ilk çıktığı zaman ben dedim nolmuş löö bana böyle benim bunu demem burnm biraz tuhaftı ama bunun nedeni derimdi. burun derim çok kötü olmuş sivilce yağ pütür pütür burnum çok göze batıyodu o yüzden. 2 gün boyunca yıkadım temizledim kremledim derken düzeldi. burnuma hemen alıştım ben çünkü değişiklik yoktu çok büyük derecede hatta görenlerin çoğu farketmiyor burnuna bişey mi yaptırdın diye. sadece 1-2 kiş anladı burun ucum ve kanatlarım aynı olduğu için pek bi anormallik yok :)
Kızlar ben üç gün önce burnumdan bir ameliyat oldum nefesle ilgili.estetikle ilgili hiçbir şey yok,sadece burnumda nefesimi tıkayan etler alınacaktı.daha evvel de iki kez burun ameliyatı olmuştum bilenler vardır belki ,burda paylaşmıştım tecrübelerimi,o ameliyatlarımda estetik de vardı. şimdi nedense elimde olmadan psikolojim bozuldu.Çevremdekiler bu kız da sıkıldıkça burnundan ameliyat oluyor,ikiyılda bir burun estetiği geçiriyor falan mı diyorlardır diye kendi kendimi yeyip bitiriyorum.Halbuki bu estetik değil,sadece et alındı. Artık üçüncü ameliyatımı"yani şekliyle ilgili olacak revizyonu" okuldan mezun olduktan sonra yaptırmayı düşünüyorum.Ama işte ameliyat oldum deyince psikolojik olarak herkes burnunuzda bi değişim görüyor,aa galiba estetik de olmuş diyorlar.oyüzden çevremdekilere söylediğime pişmanım. Estetiğim iki sene öncesinde kaldığı için ve üstüne kendiyle barışık ve güvenli bi imaj inşa ettiğim için hepsi unutulup gitmiş,doğuştan güzel bir kız imajım olmuştu. ama şimdi bu ameliyatla estetikli olduğumun altını çizip,hatırlattım ve tekrar tanrı vergisi olmadığı,estetikli olduğu için güzelliğinin bi önemi olmadığını düşündükleri yapay bi kız olduğumu düşünmelerini sağladım gibi geliyor.
İki gündür nereye adım attığımı bilmiyorum.Kafayı yemiş gibiyim.Nasıl kurtulabilirim bu fikirden bilmiyorum.Tüm hevesim kaçtı mesela özel hayatıma dair.Okul tatile girmeden evvel okul tatile bir girsin kendime renk renk giysiler,rujlar, güzel bir bot alıcam diye hayaller kuruyordum.Ama şimdi tüm hevesim kaçtı.çünkü artık böyle olduğum için hiçbir önemi yok gibi geliyor hiçbişeyin.ne güzel giysilerin,ne saçların..Bir mont giyip hırpani bişekilde dışarı çıkıyorum çıkacaksam,hiçbir şeyden zevk alamıyorum.Ne yapacağım bilmiyorum...
Ya bence cok sorun yapmissin, kendinle barisik olmaya calis, bn de dahil hepimiz bazen kucuk seyleri co abartiyoruz. Sana sunu soyliim bnm burnum kemerli yamuk ve buyuk hic beenmiorum kendisini:)) ameliyat olmak istiorum ve etrafimda herkes de bunu bilior, herkese bu knudan bahsediorum ameliyattan sonrada "bakin yeniburnum nasil ama " diye gulumseyerek sorucam buyuk ihtimal. Burun ameliyati ve dier estetik ameliyatlar artiko kadar sik yapilior ki, insanlar seni gorduunde yapay bi kiz degil guzel bi kiz goruyorlar bence. Tabi gerksiz yere hic bi sorun yokken bicak altina yatilmamali ama bi sorun varsa ortada estetik veya saglik acisindan ameliyatolmak gayet normal bisey oldu. Kendini boyle kucuk bisey icin uzme lutfen. sagliin yerindeyse ve aynaya baktiinda goruntuden memnunsan cik disari hayatin tadini cikar :)
ben ilk alçım çıktığmda resmen otrdm ağladm sonra sonra alıştm ve şmdi bayılıyorum
bgn benm 21.günüm .. 20.günümde herşey güzel derken 21.günümde aile icersndekilerle kavga etmeye basladm bunun nedeni sinir stres brunmla ilgli olan. bnm tek sorunum herşeyn mükmml kusursz olmasnı istemem .. burnum hoş oldu güzel oldu aslnda ama keskee biras daha soyle olsaydı diye kendimi yiyorm bu kücücük seyler yüüznden ailemle tartısyrm sürekli aglamaklı haldeym bgn tüm günüm ağlamakla gecti ki soyle soyliyim sonunda sözlüm ayrıldı bile benden . suan bile gözmden yaslar eksik olmuyor. cok büyüttm ben burnumu cok abarttm ama insan aynada kendini farklı görnce pskolojk olarak etkilenyr yada o akdar acı cekmsken keske surasıda soyle olsaydı diyebilyr. tabi bunun yanı sıra benm gibi sigra icen birsinin birden sigarayı bırakmasıda var. herşey bgn üstüste geldi .. bitkin ve yorgunum. insallah yarın güzell bir gün olur hepimiz için.. yarın insallh mutlu bir günaydın la baslarım topkteki sözlerimeee :))
Bu arada ben cok mu pzitifim tabiki de hayir:) benim de kucuk seyleri takip hayattan souduum zmanlar oluyo, sonradan dusunduumde kendime guluyorum bos yere uzmusum kendimi diye.sanirim oyuzden sana yorum yapmak istedim, umarim en yakin zamanda kendini daha ii hissedersin:)
Kızlar ben üç gün önce burnumdan bir ameliyat oldum nefesle ilgili.estetikle ilgili hiçbir şey yok,sadece burnumda nefesimi tıkayan etler alınacaktı.daha evvel de iki kez burun ameliyatı olmuştum bilenler vardır belki ,burda paylaşmıştım tecrübelerimi,o ameliyatlarımda estetik de vardı. şimdi nedense elimde olmadan psikolojim bozuldu.Çevremdekiler bu kız da sıkıldıkça burnundan ameliyat oluyor,ikiyılda bir burun estetiği geçiriyor falan mı diyorlardır diye kendi kendimi yeyip bitiriyorum.Halbuki bu estetik değil,sadece et alındı. Artık üçüncü ameliyatımı"yani şekliyle ilgili olacak revizyonu" okuldan mezun olduktan sonra yaptırmayı düşünüyorum.Ama işte ameliyat oldum deyince psikolojik olarak herkes burnunuzda bi değişim görüyor,aa galiba estetik de olmuş diyorlar.oyüzden çevremdekilere söylediğime pişmanım. Estetiğim iki sene öncesinde kaldığı için ve üstüne kendiyle barışık ve güvenli bi imaj inşa ettiğim için hepsi unutulup gitmiş,doğuştan güzel bir kız imajım olmuştu. ama şimdi bu ameliyatla estetikli olduğumun altını çizip,hatırlattım ve tekrar tanrı vergisi olmadığı,estetikli olduğu için güzelliğinin bi önemi olmadığını düşündükleri yapay bi kız olduğumu düşünmelerini sağladım gibi geliyor.
İki gündür nereye adım attığımı bilmiyorum.Kafayı yemiş gibiyim.Nasıl kurtulabilirim bu fikirden bilmiyorum.Tüm hevesim kaçtı mesela özel hayatıma dair.Okul tatile girmeden evvel okul tatile bir girsin kendime renk renk giysiler,rujlar, güzel bir bot alıcam diye hayaller kuruyordum.Ama şimdi tüm hevesim kaçtı.çünkü artık böyle olduğum için hiçbir önemi yok gibi geliyor hiçbişeyin.ne güzel giysilerin,ne saçların..Bir mont giyip hırpani bişekilde dışarı çıkıyorum çıkacaksam,hiçbir şeyden zevk alamıyorum.Ne yapacağım bilmiyorum...
Bu bayilma evresine gelene kadar nekadar bi sure geciyo:)
Hemen disari cik ve kendine guzel guzel giysiler ve botlar al,insanlarin gozunde nasilim smdi diye dusunme.. Istersen 10 kere estetik yaptirirsin burun senin vucut senin kime ne.. Bana herkesin ortasnda burnun estetik mi diye soruluyo,ben bunda kotu niyet ariyorum sonra da diyorum ki demek ki istedigime ulasmisim.. Hem de et aldirdim diyosun,senim rahat nefes almandan onemli mi,okul bitince ne zaman gorceksn bi daha.. Hem inan bana unutulup gitcek bu da.. Sen icine dert etme hicbiseyi
Teşekkür ederim stuck.Bu dediklerin çok doğru.Ben de hemen dışarı çıkıp renk renk ruj almaya falan başladım deli gibi:)
Zor bir süreç tabi, bedim ameliyatım 5 şubat ve ben daha olamadan psikolojimi bozmak üzereyim o kadar çok okuyup bakıyorumkiya olmazsa diye içim içimi yiyor ...
ya allaskınıza insanlar ikinci üçüncü belki daha fazla ameliyat olmak zorunda kalıyo burunlarından,siz henüz oturmamış bi burnun her türlü kusurunu bulup dert ediyosunuz... ben de yaptırdım, eski haline oranla yandan rahatça poz verebiliyo muyum, evet, ozaman sıkıntı yok diyip içimi rahatlatıyorum.. hayır insanlar sizin burnunuzun sağ deliğinin üzerindeki çöküntüye bakmıyolar inanın bana.genelinize bakıyolar.hele erkekler hiç bakmaz.kocaman bir kemeriniz öne eğik burnunuz olmasın yeter. erkek zaten içinden geldiğince sarılamadığı öpemediği ama çok düzgün burnu olan kızı napsın istemez ki..oyuzden ama kusurları var hala ameliyat olmama rağmen diye üzüleceğinize, zamana bırakmaya çalışın,iyileşmesini bekleyin..ben darbe aldım ameliyattan sonra, kaç gun agladım, ama şuan çok belli olmuyo, bi egiklik var ama eski halime oranla gayet duzgun.mukemmel olmak zorunda değil. bu işe bi bulasınca hastalık gibi takıntı haline gelebiliyo.insanın kendini bundan koruması lazım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?