Burun estetiği sonrası kişi psikolojisi ?

umarım evet etkisi çok fazla hele çok kötü bi burnu olmayanlar için daha kötü etki yapıyor diye düşünüyorm.

kesinlikle katılıyorum burnu acayip problemli olanları atel den sonra çıkan sonuç bile mutlu eder çünkü değişim büyük ama burun normalde de kötü değilse beklenti yükseliyo ister istemez şahsen benim burnum zaten kötü değildi ama daha güzel olsun diye yattım bıçak altına ve çok bi değişiklik yok gibi olunca sonuç da mutsuz ediyo boşuna oldum o kadar acı çektim diyosun gerçi şişliğine veriyorum inş bakalım bugün 10.günüm henüz... :26:

Ya burnumun ucunu parmagimla hafifçe yukarıya doğru kaldırsam burnum sizce kalkarmı ameliyat olalı 26 gun oldu sanki burun ucum kalkik gibi değil nasil olcak şimdi bu

ben yapıyorum valla onu kalksa da kalkmasa da hatta bastırıyorum biraz istediğim şekle göre

ya canım senle benle birebir aynısın kemiğim törpülensin ucundaki düşüklük hafif kaldırılsın ben kavis bile istemedim ama dr kemiği alınca ister istemez olcak dedi şuan olan bişey yok daha çok yeni 10.gün bugün ama kaş aralığımın biraz altında bi çıkıntı var öfff sinir ediyo beni ( bence de kimse ilk dönem mutlu olmuyo anlaşılan edda26 nın fotosunu bulun bence herkesin hayali öyle bi burun kız çok şanslıymış dr un ehline düşmüş ne güzel...

Kesinlikle katılıyorum, her ne kadar sağlık amacıyla olmuş olsam da gülerken ucunda dusukluk olduğu icin estetik de yapıldı ama eski burnum da gayet hostu(ukalalık anlamında değil de ihtiyacım yoktu gercekten, hep bu tarzda tepkiler aldım) ama olmusken bu da olsun dedik, şimdi de yok odemi yok sisliği yoruyor insanı gerçekten:)) Nereden basladım o ameliyata.. diye gelen cumlelerim olmadı değil hani

Bu arada bir aylık burnumun fotograflarını da ekledim, isterseniz bakabilirsiniz:)

Başta çok büyüktü, çok kötü görünüyordu benim de. Şimdi varla yok arası birşey. Bir arkadşaın da 40 lı günlerde inmiş. Daha da inecek dedi doktor. Çok fazla törpülediği için kıkırdak eklemiş, sonradan çökme olmasın diye. İnerse eğer bu güzel birşey :)

canım seni tebrik ediyorum, olumlu düşünmen bu zamana kadar bilinçli bir şekilde hareket etmen çok güzel burda herkes bunu başaramıyor olumsuz düşünmeye odaklanmış güzel bi burun yapılsa da illa bir kusur arayan sürekli ona odaklanmış insanlar var onlara ne yapılsa begenmiceklerdi zaten..dediğin gibi bende bunlara sasırıp,üzülüyorum bende olmak istiyorum ve insanın gözünü korkutuyorlar..Ne kadar güzel ki sen eski burnuna bakıp şuan ki haline şükredenlerdensin, çokta güzel bi burnun oldu..hiç kimsenin olumsuz yorum yapıp seni üzmesine izin vermiyorsun sen istedin aynaya bakıp mutlu olabiliyorsan kimseyi ilgilendirmez.Ameliyat sonrası sende ufak tefek şeylerle ugraştın şişlik vs.. ama hepsinin düzelceğine inandın sabrettin karşılığını da şimdiden aldın, hep mutlu olursun inş olumlu düşünerek zaten tüm güzellikleri üzerine çektin :)

Kızlar merhaba, tam burnumu kabullenmiş gayet güzel gidiyorduk ki az önce yanlışlıkla annemden sağ kroşe yedim, aman aman bir acı yoktu ama refleks midir bilmem gozumden yaş geldi, tabii az da olsa o an acıdı ama sonra ağrı, acı falan olmadı, ama yine de çok korktum bir şey oldu mu acaba diye 1 ay 10 gün oldu, bu kadar cabuk zedelenmez değil mi, morluk agrı falan yok ama takmaya baslarsam her gün burnumu kontrol etmeye yeniden baslarım

inşallah dilediğin gibi olur istediğin saglıklı burna kavuşursun..

umarım .amelıyatımı oldum. bugun 7. gunum .alcılı halını cok yadırgamıyorum ama burda okuduklarıma göre atel çıkınca herkes şaşırmış. çok mu fark ediyo alçılı haline göre. şimdide bunun paniği sardı beni

atel ne bilmiyorum, bende splint dedikleri alçı benzeri bi şey vardı ve bikaç bant. o bantlar varken süperdi şekil. hem büyüklüğü hem kavissiz, doğal düz duruşu. sonra bantlar bi çıktı amanın en nefret ettiğim yapay kalkık ve kısa burunlara dönmüş ! hiç çıkarmasaydım o bantları mutluydum yani ne güzeldi o duruş. sabırsız bi şekilde bekliyorum inşallah tamamen iner kavisi. inmezse de kıkırdak mı ekliyolar napıyolarsa, ondan yaptırıcam.

bunu bana soruun sisecegimi duymustum morluklar olacagini ama daha once hic gormemistimm..nasil olcagini bilmedigim icin cok uzuldum baslarda amaa cok sukur 1 hafta icinde geciyor hersey ve simdi cok sukur diyorum:)

benim de 10.günüm burnum küçülcekti ama bana hiç küçülmemiş gibi geliyor.s(normali budur ama anlıyosunzdr benm psikolojimi) kemiğim törpülendi yandan bakınca kemik yok yani evet burnum dümdüz şimdi ama ne bilim burnumun içinde dikişler kalıp gibi duruyor hep orda kalcakmış gibi :S şişlil vardr tabi ama onu bile anlayamıyorum var mı yokmu diye ne biliym ya cok farklı bir durum.yorum yapmak için erken daha bunu da biliyorum. bazen diyorum niye yaptrdm ki eski halimle kalsaydım ağlamak bile geliyor ama ağlamıyorum çok şükür geçecek diyorum kendi kendime.bendeki durumlar böyle kısacası.

arkadaşlar benim ameliyatım 5 eylülde oldu 12 eylülde anasınıfı öğretmeniyim işe başlamak zorunda bırakıldım . ameliyatım kapalı oldu ama burun deliklerimden birinde ucunda çökme var gibi geliyo . kenarı şiş ve uca doğru burun deliklerini iyice açmaya çalışınca bir taraf normal genişliyor bir taraf ise yana doğru düşük genişliyo. sizce bu normalmi dikişlerle ilgili veya doku kaybı falanmı var acaba

canım 10.günde küçülmesini beklemen hata benmki iki ayı geçti 3e girdi hala burun ucum top gibi:)

ilk sayfayı falan okudum hep,demek ki tek değilmişim dedim. düşüncelerimiz bu kadar mı benzer olur,burun ameliyatından ötürü gece gündüz ağlayıp yeme içmeden kesilende de benden var,ailesiyle sürekli tartışanda da,sevgilisinin onu o yüzden bıraktığını düşünende de... demekki hepimiz birbirimizde varız:)

gerçekten çok kötüydü,ameliyat olduğum zamanı hatırlamak istiyorum. Allahtan bir buçuk sene geçti üstünden o hallerimden kalmadı,ama hala aynalardan nefret ediyorum bazen.hala gıcık oluyorum gördüğüm görüntüye,ama eskisi gibi ağlayıp sızlamak yerine saçımda değişiklik yapıyorum güzel bişeyler giyinmeye çalışıyorum. Bunlar da anca avuntu niteliğinde oluyor. Mutlaka bir gün revizyon olacağım,hem de benim üçüncü ameliyat olacak. Doğru doktoru bulamadım sadece.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…