umarım evet etkisi çok fazla hele çok kötü bi burnu olmayanlar için daha kötü etki yapıyor diye düşünüyorm.
Ya burnumun ucunu parmagimla hafifçe yukarıya doğru kaldırsam burnum sizce kalkarmı ameliyat olalı 26 gun oldu sanki burun ucum kalkik gibi değil nasil olcak şimdi bu
evet kızlar ilk zamanlar kimse memnun olmuyor heralde burnundan. bana da şu an hiç güzel görünmüyor. burnum eskiden de çok çirkin acayip bir şey değildi. daha da güzel olsun diye yaptırdım aslında ama bu hali bana eskisinden çok da farklı gelmiyor yani belirgin tek fark kemiğin törpüsü. onun dışında burun ucun daraltılsın demiştim ve ucu düşük o düşüklük gitsin gülünce falan özellikle çok bariz oluyor burnumun ucu düşük durmasın demiştim. ama burun ucu sanki aynı. ve burun sırtı dümdüz inerken burun ucuna gelince bir bombe var orda. şimdilik şişliklerdendir diye kendimi avutuyorum ama sabretmek çok zor gerçekten.
benim kadar kendini manyakça üzen ikinci biri olmuşmudur bilmiorm ama ben bu durumu atlattıysam hepiniz atlatırsınız arkdşlar:)
kesinlikle katılıyorum burnu acayip problemli olanları atel den sonra çıkan sonuç bile mutlu eder çünkü değişim büyük ama burun normalde de kötü değilse beklenti yükseliyo ister istemez şahsen benim burnum zaten kötü değildi ama daha güzel olsun diye yattım bıçak altına ve çok bi değişiklik yok gibi olunca sonuç da mutsuz ediyo boşuna oldum o kadar acı çektim diyosun gerçi şişliğine veriyorum inş bakalım bugün 10.günüm henüz... :26:
ya o kemer gidiyo mu gerçekten benimki kemer değil eskiden çıkıntımın olduğu yerde yine hafif hala var sanki bugün 10. günüm ameliyat olalı atelin alındığın gün bende evde ağladım bütün gün çünkü o çıkıntı çok daha belliydi. bi anda gidiyo diyosun öyle mi burnun kemer gidince hafif kavislendi mi ama ben burunla alın arasındaki kavisi diyorum ora kavisleniyo mu acaba (iki kaş arası ve burun bölgesi) sabırsızım sabırsızzzzz
Kızlar 44. günden merhaba.
Artık iyice oturdu burnum. Kıkırdak erimem devam ediyor hızla :) Necdet beyin çökme olmasın diye ekledim dediği kıkırdak dıştan çok azaldı. Başta kemer gibi duruyordu. Şimdi resimlerde farkedersiniz belki, çok yakından bakınca bazı resimlerde belli oluyor bir de.
Hergün dışarı çıkıyorum, güneşe net çıkamasam da tir tir titremiyorum, aman leke çıkmasın diye. Derim durmadan yenileniyor zaten. Siyah noktalrım ilk zamanlar çoktu. Şimdi çok az. Burnumun bir tarafı çok düz, diğer tarafında ise belirgin bir şişlik hala mevcut :) Fakat üzülmüyorum, neler geçmedi ki o da geçecek biliyorum.
Meyve yediğim zamanlarda nedense şişlerim azalıyor, maydonozu çok severim. Bol bol yiyorum. Suyunu sevmiyorum pek ama arada suyundan da içiyorum. Gerçekten müthiş indi burun ucum.
Bazen okuyorum, okadar çok üzülüp şaşırıyorum ki. İnanın öyle bir durum ki kendinizi kaptırdınız mı hiç birşey beğenmiyorsunuz. Önce şu var diyorsunuz, o zamanla düzeliyor. Sonra ama bu da var diyorsunuz. O da düzeliyor. Sonra başka başka vs. Olumsuz düşünmeye alışmışız maalesef. Benim psikolojiyle aram iyidir. Ve evet Secret olayına da inanırım :)
Olumsuz düşündükçe olumsuzluğu kendinize daha çok çekeceksiniz. Artık ameliyat oldunuz, dönüşü yok. Ve işiniz artık şansa kaldı. Lütfen ama lütfen iyi düşünün, dua edin. Size ne iyi geliyorsa onu yapın ve lütfen insanlardan müthiş tepkiler beklemeyin. Bu ameliyatı geçirmemiş olanların sizi anlaması ve beklediğiniz tepkileri vermesi çok zor.
Kimse kolay kolay çok güzel oldu demeyecek, heryeri güzel olsa, ama kemer var, göze batıyor diyecek. Ya da burun ucun top gibi. Ne zaman inecekki diyerek tedirginliğinizi arttıracak. Ben yaşadım bunları ve hepsine de güldüm geçtim. Çok mutluyum dedim. Çünkü öyleyim. Yıllardır şikayet ettiğim burnuma veda ettim, hasretini çektiğim gayet normal, orta üstü hoşlukta burnuma kavuştum.
Ve beni kızdırdıkları zaman napıyorum biliyor musunuz? Hemen eski bir resmimi bulup uzun uzun bakıyorum. Israrlı olarak itiraz edenlere ise, bakmakla kalmıyor, resmimi övüne övüne gösteriyorum :)
inşallah dilediğin gibi olur istediğin saglıklı burna kavuşursun..
bunu bana soruunsisecegimi duymustum morluklar olacagini ama daha once hic gormemistimm..nasil olcagini bilmedigim icin cok uzuldum baslarda amaa cok sukur 1 hafta icinde geciyor hersey ve simdi cok sukur diyorum:)
alçın kaç gün sonra çıkmıştı?
benim de 10.günüm burnum küçülcekti ama bana hiç küçülmemiş gibi geliyor.s(normali budur ama anlıyosunzdr benm psikolojimi) kemiğim törpülendi yandan bakınca kemik yok yani evet burnum dümdüz şimdi ama ne bilim burnumun içinde dikişler kalıp gibi duruyor hep orda kalcakmış gibi :S şişlil vardr tabi ama onu bile anlayamıyorum var mı yokmu diye ne biliym ya cok farklı bir durum.yorum yapmak için erken daha bunu da biliyorum. bazen diyorum niye yaptrdm ki eski halimle kalsaydım ağlamak bile geliyor ama ağlamıyorum çok şükür geçecek diyorum kendi kendime.bendeki durumlar böyle kısacası.
canım 10.günde küçülmesini beklemen hata benmki iki ayı geçti 3e girdi hala burun ucum top gibi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?