Burun estetiği sonrası kişi psikolojisi ?

Kapalı ameliyat larda bu sorun oluyormus bende kapalı ameliyat oldum dediğin sorun bendede var ilk ay daha belirgin di 2,5 ay oldu azalmaya başladı zamanla duzeliyor canını sıkma geçmiş olsun

Kapalı ameliyat larda bu sorun oluyormus bende kapalı ameliyat oldum dediğin sorun bendede var ilk ay daha belirgin di 2,5 ay oldu azalmaya başladı zamanla duzeliyor canını sıkma geçmiş olsun

teşekkürler , sağol :) rahatladım sayende canım benimm :) peki sana masaj falan vermişlermiydi bu durum geçsın diye , kendiliğinden mi geçiyo ? geçmiş olsun bu arada sana da

Ekim ayında ameliyat olucam . ayrıca cokta korkuyorum ameliyat olan arkadaşlar benimle tecrübelerini paylaşabilirlermi ?

Arkadaşlar burun ameliyatı öle burada anlatılan kadar kolay bir ameliyat değil bununbilerek yaptırın lütfen bir kere acı yok ama sızı var uzun süren bekleyişler var ve de en önemlisi yeni kendinizealışmasüresivar kısacası zorlu bir süreç anlayacağınız ben şu anda 1. ayımı yaşıyorum ama pişman olduğumu söyleyebilirim de söylemeyebilirimde bakın ben bile tam emin değilim......=)

Olmadan önce hayaller kuruyorsunuz ama sonuç hüsranla sonuçlanınca o hayaller birden yıkılıyor ve de kendi elinizle kendinize böyle bir şey yaptığınız içinde kendi kendinizi affetmek zor oluyor ayıkla pirincin taşını...

ah bıtanem ya dur bı sabırlı ol daha cok erken doktora guvenerek gıttın ona ınandın.. ve onun senı yanıltcagını sanmıorm daha burnun bır aylık... cok degısıyor zamanla ben 2 3 senedır formda arastırıyorum amelyt olcam hazıranda mhammet bey e ... fotograf tasarım falan gotrmedn mı doktora sen =( oncekı burnun nasıldı ? cok mu buyuktu bı de soyle dusun oncekı halınden ıyı olmstur emınım burnun... ve zamanla daha iyi olcak... amelyt basıt degl demssn bu da dogru kesnlkle bu sızılar ne kadar suruo burundakı sızı ?

tam karar veriyorum boyle bisey cikiyor sanirim yaptirmamam gerek artik bunlarn bi uyari oldugunu dusunmeye basladm. en kotusu o kendini suclama duygusu onu cok ii bilirm her duygudan daha kotu..

Önceki halinden daha iyi olacak düşüncesini çıkarın bence aklınızdan kızlar. Çünkü önceki halinden iyi olsa kız neden bu kadar kötü hissetsin kendini. Düşündüğünüz gibi küçük kusurları takmama durumu değil bu, burnunuzdaki her ayrıntıyı sizle beraber herkes görüyor ve geri dönüşü çok zor ve hatta bazen olmayan bir değişiklik... Lütfen eğer ciddi bir görüntü bozukluğunuz yoksa ameliyat olmayın. hafif burun ucumu kaldırıcam diye gidiyorsunuz, burnunuz altındaki kesilerle bir ömür geçireceğiniz kimse tarafından söylenmiyor, herkes geçecek diyor. kendinizle barışık olmaya çalışın.

doktorun kimdi canım benimde kapalı oldu.

burnunda kemik falan alındımı canım? benmde ameliyatıma az kaldı

ben hiçbi zaman çok mükemmel hokka gibi bir burun hayal etmedim hani şimdikinden daha iyi olsun dye bekledım hep umarım öyle de olur! ama çevremdende bu çok gördüm her zaman en mükemmelini isterseniz sonu hüsran oluyo..

ameliyattan ne kadar sonra kendini iyi hissetmeye başladınız ameliyat olan arkadaşlar. benim bi hafta oldu sonucu henüz tam anlayamıyorum biraz bilgilendirirseniz sevinirim.

ben majör depresyon hastası halimle alınmışım ameliyatıma da kız size noluyoki :) en çok psikiyatri doktorum ve estetik cerrahım korktu ya beğenmezde psikolojim etkilenirse diye.. alçımı çıkardı doktor,ben bir baktım aynaya anamm bu kim nekadar değişmişim meğer benm değişime ihtiyacım varmış dedim psikolojim düzeldi..adamda nasıl sevindi oldugu yere yığıldı çok sevdim ben burnuşumu hep böyle kalsın...

ameliyattan ne kadar sonra kendini iyi hissetmeye başladınız ameliyat olan arkadaşlar. benim bi hafta oldu sonucu henüz tam anlayamıyorum biraz bilgilendirirseniz sevinirim.
uyandığım anda ohbee bittimi diye bir niida attım..alçılarım çıktığındada kendimi alışveriş merkezine attım sonuç ne olursa olsun ameliyat oldumya mutlu olmaya değer dedim...bugün 10.günüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…