arkadaşlar benim ameliyatım 5 eylülde oldu 12 eylülde anasınıfı öğretmeniyim işe başlamak zorunda bırakıldım . ameliyatım kapalı oldu ama burun deliklerimden birinde ucunda çökme var gibi geliyo . kenarı şiş ve uca doğru burun deliklerini iyice açmaya çalışınca bir taraf normal genişliyor bir taraf ise yana doğru düşük genişliyo. sizce bu normalmi dikişlerle ilgili veya doku kaybı falanmı var acaba
Kapalı ameliyat larda bu sorun oluyormus bende kapalı ameliyat oldum dediğin sorun bendede var ilk ay daha belirgin di 2,5 ay oldu azalmaya başladı zamanla duzeliyor canını sıkma geçmiş olsun
Olmadan önce hayaller kuruyorsunuz ama sonuç hüsranla sonuçlanınca o hayaller birden yıkılıyor ve de kendi elinizle kendinize böyle bir şey yaptığınız içinde kendi kendinizi affetmek zor oluyor ayıkla pirincin taşını...
arkadaşlar benim ameliyatım 5 eylülde oldu 12 eylülde anasınıfı öğretmeniyim işe başlamak zorunda bırakıldım . ameliyatım kapalı oldu ama burun deliklerimden birinde ucunda çökme var gibi geliyo . kenarı şiş ve uca doğru burun deliklerini iyice açmaya çalışınca bir taraf normal genişliyor bir taraf ise yana doğru düşük genişliyo. sizce bu normalmi dikişlerle ilgili veya doku kaybı falanmı var acaba
doktorun kimdi canım benimde kapalı oldu.
Arkadaşlar burun ameliyatı öle burada anlatılan kadar kolay bir ameliyat değil bununbilerek yaptırın lütfen bir kere acı yok ama sızı var uzun süren bekleyişler var ve de en önemlisi yeni kendinizealışmasüresivar kısacası zorlu bir süreç anlayacağınız ben şu anda 1. ayımı yaşıyorum ama pişman olduğumu söyleyebilirim de söylemeyebilirimde bakın ben bile tam emin değilim......=)
uyandığım anda ohbee bittimi diye bir niida attım..alçılarım çıktığındada kendimi alışveriş merkezine attım sonuç ne olursa olsun ameliyat oldumya mutlu olmaya değer dedim...bugün 10.günümameliyattan ne kadar sonra kendini iyi hissetmeye başladınız ameliyat olan arkadaşlar. benim bi hafta oldu sonucu henüz tam anlayamıyorum biraz bilgilendirirseniz sevinirim.
burnunu çok merak ettim. geçmiş olsun.uyandığım anda ohbee bittimi diye bir niida attım..alçılarım çıktığındada kendimi alışveriş merkezine attım sonuç ne olursa olsun ameliyat oldumya mutlu olmaya değer dedim...bugün 10.günüm
burnunu çok merak ettim. geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?