Burun estetiği sonrası kişi psikolojisi ?

4.gününmüş daha biraz daha beklersen canmbelki hoşuna gidecektir. bu burun işi çok sıkıntılı bişeymiş bende bunu anladım ama olan oldu artık. sabır diyelim

canım inşallah burnun zaman geçtikçe güzelleşir bunu diliyorum. şuan şiş olduğu için eskisi gibi görünebilir zamanla düzelir inşallah

şuan ki halinden memnun olmayan arkadaşlar özellikle hayalsu ve rehberlik söylüyorsunuz bide resim koysanız da bizde baksak belkide size öyle geliyor olmak isteyenlere de fikir olur burnunuz yakışmamış mı yoksa sizin kuruntunuz mu bizde anlasak??

kızlar benim ameliyattan 1 ay sonra yaralarım azdı resmen. alerji falan oldum sanırım. sürekli böyle sarı bir sıvı akıp kuruyor. doktorumla farklı ildeyiz ama arayıp sordum thiocilin sür serumla temizle dedi. burda bir doktora gidim mi bakmtırmaya diye sordum hayır muayene ederken bi alet sokuyolar burnunun şekli bozulur dedi. 2 gün geçti baktım düzelmiyo tekrar aradım antibiyotik alayım diye. kremi kes sadece serumla temizle dedi. ama kızlar inanılmaz kaşınıyor ve kesik yerim falan kızardı burun deliklerimde o sıvı kuruyor ve inanılmaz kaşındırıyor. böyle bir şey başına gelen var mı???

cnm fotlarına bakmaya calıstm ama bakamadm

benim 1 yılı geçti....
Öncelikle çok zor bir süreç kimse kolay deyip küçümsemesin!
ben ilk hafta ölesiye pişmandım alçı çıktıktan sonra zaten yıklıdım hatta doktoruma asistanına söyledim asistan doktor 1ay geçsin böyle düşünmeyeceksin dedi(kendisi de ameliyat olan bir olarak hali ruhiyemi biliyor)....
Nitekim 1 ay sonra böyle düşünmedim eskiye nazaran idare eder falan diyordum ama kusur da bulmuyor değildim hatta bu kusur diğer bölgelere bile gitti :)çok kötü bir durum mutsuzum ama belli edemiyordum...
6 ay sonra alıştım artık iyi ya da kötü mutluydum takmıyordum kusurlarını falan zaten kusur gördüklerim de muthiş bir değişim oldu aslında ben o an ki psikoloji ile abartıyormuşum geç oldu ama fark ettim :)
1 yılı geride bıraktım ve çok şükür şimdi çok mutluyum hiçbir şeyi takmıyorum hatta bazen ameliyat olduğumu bile unutuyorum

Ben 2sene araştırdım aman istediğim gibi olsun aman agrim olmasın diye sonunda buldum doktorumu sonrasında birde anestezi korkusu başladı bende velhasim onuda atlattım hatta herseyi kabullendim mormonlara falan hazirlikliydim burun tıkanıklığı tampon riski falan filan.hersey bitti sonunda alçı cikinca altındaki profili cok merak ediyordum oda oldu ama aman allahım birde ne göreyim demektedir istediğim hatta bütün herseyi göze alıp yaptırdığım burn um hiçmi hic kalkik değil eeeeee şimdi duşunun benim psikolojimi berbat bir durumdayım bekentimmi çoktu bilemiyorum belkide burnumun estetikli olduğunu anlamak istedim ama foos demekki benim kaderimde kalkik bir buruncuk yok

belki şişler inince kalkıklık yada şekil olarak değişik olur yani istediğin gibi olur canım umarım

Ya burnumun ucunu parmagimla hafifçe yukarıya doğru kaldırsam burnum sizce kalkarmı ameliyat olalı 26 gun oldu sanki burun ucum kalkik gibi değil nasil olcak şimdi bu

canım benim burnumda kalkık olmadı ve şişlikler indikçe daha da düşüyo gibi bende yukarıya doğru masaj yapıyorum dr söylemedi bi arkadaşım söylemişti ama bi değişiklik olmuyo sadece ucundaki sertlik hafifliyo yumuşuyo o kadar ama yinede yapıyorum elim alıştı galiba :))

maalesef ben de hiç mutlu değilim hiç böyle hayal etmemiştim burnum da fazla bi değişiklik yok burun sırtım kemikliydi ama düz geliyodu en azından ucuda düşüktü gülünce dahada düşüyordu burun sırtım törpülendi ama bi tümsek var 2 ay oldu ama inmiyo burun ucumsa eskisi kadar düşük değil ama kalkıkta değil dümdüz ve burun deliklerim hiç hoş görünmüyo ve ayrıca uzun ucu hiç kısaltılamış sırtı inceldi ama ucu uzun bi tuhaflık var ya bende kendimi çok çirkin hissediyorum her akşam eşimle burnumu tartışıyorum o da aksine iyi iyi fena olmamış demiyo mu daha da sinirleniyorum ilk zamanlar izinliydim evde daha iyiydim ama işe başlayınca insanlar farketmeyince söylediklerimde bi değişiklik yok diyince daha da psikolojim bozuldu ama ben daha güzel olacam diye hayal ederken şimdi kendimi ne kadar makyaj yapsamda çirkin hissediyorum ne zaman normale dönecem ve şuan çalışmam gerekirken ben yine bu sitede burunlarla ilgili yorumları okuyorum kendimi bu düşünceden alamıyorum...

Kizlarr ameliyat oldum 3. Gunumdeyim ve morlugum yok denecek kadar az hic boyle olcagni dusunmemistim azcik sislerimm var o da iniyo artik yani bunye meselesi sanirim morluk sisler flan birde ameliyata gulerek girdim resmen cok rahattim onunda payı olabilir :)) masallah olacak olanlar korkmasin bence ve suan pskolojim gayet iyi burnumda acilinca super olcak hic pisman olmadim

Buruno öncelikle çok geçmiş olsun canım umarım alçıdan sonrada böyle mutlu olursun:) bende alçılar varken çok mutluydm ama tüm mutluluğum alçıdan sonra gitti kendimi tanıyamadm filan derken alışması zor oluyor. umarm bir an önce iyileşirsin canım hadi geçmiş olsun tekrar:)

İnss tatlim cok tesekkur ederimm bakalim benim onceki burnum cirkin geliodu epey ins alci cikincada guzel gorrurum :) sende kendini rahatlat tatlim herkez cok begendi burnunu ama ins sende alisirsin en kisa sürede

İnss tatlim cok tesekkur ederimm bakalim benim onceki burnum cirkin geliodu epey ins alci cikincada guzel gorrurum :) sende kendini rahatlat tatlim herkez cok begendi burnunu ama ins sende alisirsin en kisa sürede

inşllh canım sabır lazım bize zabredeceğiz başka yolu yok:) inşllh seninkide gönlüne göre olmuşturrr

İnşallah senin dediğin gibi olur alciliyken bende cok mutluydum canım ama cikinca hayal kırıklığına uğradım aslında cekim meselesi bu iyi duşun iyi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…