bu başlık tam bana göre olmuş:) 4 gün oldu ameliyat olalı psikolojim alt üst oldu.. üstelik ne kadar da istediğim bir şeydi.. buna rağmen bu kadar kötü hissetmem çok garip... şu an alçıda ama gene de çok belli kısaldığı.. ve bence bu kısalık bana gitmemiş... üzgünüm, uzamasını diliyorum, şişliğine bağlıyorum, avuntu dünyası işte...
evet kızlar ilk zamanlar kimse memnun olmuyor heralde burnundan. bana da şu an hiç güzel görünmüyor. burnum eskiden de çok çirkin acayip bir şey değildi. daha da güzel olsun diye yaptırdım aslında ama bu hali bana eskisinden çok da farklı gelmiyor yani belirgin tek fark kemiğin törpüsü. onun dışında burun ucun daraltılsın demiştim ve ucu düşük o düşüklük gitsin gülünce falan özellikle çok bariz oluyor burnumun ucu düşük durmasın demiştim. ama burun ucu sanki aynı. ve burun sırtı dümdüz inerken burun ucuna gelince bir bombe var orda. şimdilik şişliklerdendir diye kendimi avutuyorum ama sabretmek çok zor gerçekten.
kızlar benim ameliyattan 1 ay sonra yaralarım azdı resmen. alerji falan oldum sanırım. sürekli böyle sarı bir sıvı akıp kuruyor. doktorumla farklı ildeyiz ama arayıp sordum thiocilin sür serumla temizle dedi. burda bir doktora gidim mi bakmtırmaya diye sordum hayır muayene ederken bi alet sokuyolar burnunun şekli bozulur dedi. 2 gün geçti baktım düzelmiyo tekrar aradım antibiyotik alayım diye. kremi kes sadece serumla temizle dedi. ama kızlar inanılmaz kaşınıyor ve kesik yerim falan kızardı burun deliklerimde o sıvı kuruyor ve inanılmaz kaşındırıyor. böyle bir şey başına gelen var mı???
Ben 2sene araştırdım aman istediğim gibi olsun aman agrim olmasın diye sonunda buldum doktorumu sonrasında birde anestezi korkusu başladı bende velhasim onuda atlattım hatta herseyi kabullendim mormonlara falan hazirlikliydim burun tıkanıklığı tampon riski falan filan.hersey bitti sonunda alçı cikinca altındaki profili cok merak ediyordum oda oldu ama aman allahım birde ne göreyim demektedir istediğim hatta bütün herseyi göze alıp yaptırdığım burn um hiçmi hic kalkik değil eeeeee şimdi duşunun benim psikolojimi berbat bir durumdayım bekentimmi çoktu bilemiyorum belkide burnumun estetikli olduğunu anlamak istedim ama foos demekki benim kaderimde kalkik bir buruncuk yok
Ya burnumun ucunu parmagimla hafifçe yukarıya doğru kaldırsam burnum sizce kalkarmı ameliyat olalı 26 gun oldu sanki burun ucum kalkik gibi değil nasil olcak şimdi bu
belki şişler inince kalkıklık yada şekil olarak değişik olur yani istediğin gibi olur canım umarım
bence bırak kalkmasn... diğer türlü daha doğal
öyle sanıyorumki kimse tam anlamıyla mutlu değil aslında. belkide bu dönem için geçerli bilmiyorum. benim sorunum kendime alışamam aşırı değiştim makyajım bile yakışmıyor kendimi acaip çirkin hissediyorm yemeden içmedende kesildim kabuslar görüyorm yarn psikiyatriye gitcem bilmiyorm Ama Allah yardmcımız olsun
Kizlarr ameliyat oldum 3. Gunumdeyim ve morlugum yok denecek kadar az hic boyle olcagni dusunmemistim azcik sislerimm var o da iniyo artik yani bunye meselesi sanirim morluk sisler flan birde ameliyata gulerek girdim resmen cok rahattim onunda payı olabilir :)) masallah olacak olanlar korkmasin bence ve suan pskolojim gayet iyi burnumda acilinca super olcak hic pisman olmadim
Buruno öncelikle çok geçmiş olsun canım umarım alçıdan sonrada böyle mutlu olursun:) bende alçılar varken çok mutluydm ama tüm mutluluğum alçıdan sonra gittikendimi tanıyamadm filan derken alışması zor oluyor. umarm bir an önce iyileşirsin canım hadi geçmiş olsun tekrar:)
İnss tatlim cok tesekkur ederimm bakalim benim onceki burnum cirkin geliodu epey ins alci cikincada guzel gorrurum :) sende kendini rahatlat tatlim herkez cok begendi burnunu ama ins sende alisirsin en kisa sürede
Kizlarr ameliyat oldum 3. Gunumdeyim ve morlugum yok denecek kadar az hic boyle olcagni dusunmemistim azcik sislerimm var o da iniyo artik yani bunye meselesi sanirim morluk sisler flan birde ameliyata gulerek girdim resmen cok rahattim onunda payı olabilir :)) masallah olacak olanlar korkmasin bence ve suan pskolojim gayet iyi burnumda acilinca super olcak hic pisman olmadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?