Burun Estetiği Sonrası Psikolojim Altüst Oldu

merhaba canım öncelikle çok geçmiş olsun.seni çok iyi anlayabiliyorum bende 17 gün önce ameliyat oldum ve berbat bir haldeyim.aynaya bakmak istemiyorum doktorum bantı çıkarabilsin dediği halde çıkarmadım uzun sürede çıkarmıycam. dümdüz bir burnum var ve çıkıntılar halinde şişlikler var benim burun deliklerimde aynı değil biri daha yuvarlak biri uzun. doktorum her gittiğimde çok güzel olacak diyip duruyor ama burnuma bakınca hiç inanamıyorum.senin durumunda düzelme varmı acaba çok merak ettim.albümlerde 1 haftalık 5 günlük burunları görünce inanamıyorum bütün halindeki şişlikler geçer ama benimki, gibi yamukluklar geçermi acaba

merhaba bende agustosta ameliyat olucam ve çok korkuyorum senin doktorun kim acaba hiç bulaşmasammı diyorum artık bu yorumları okuyunca

Buraya ilk yazdığımda ameliyat olalı 20 gün falandı sanırım ve inanılmaz kötü bir görüntüsü vardı burnumun, yani hamur gibi burun delikleri birbirinden farklı ve düşük sarkmış gibiydi burnum.Daha önce şişlikten dolayı kocaman olan, asırı kalkık olan burun görmüştüm ama şişlikten dolayı ince gözüken düşük gözüken bir burun görmedim belki ondan bu kadar umutsuzdum.50 günü geçti su an sunu demeliyim ki evet hala ufak da olsa rahatsız eden şeyler var, ama yamuklugu azaldı. Kemer gibi bir şişlik vardı o da gidiyor sanırm. Burun deliklerim tamamen eşitlenmese de (ki öyle birşey beklemiyorum) düzeliyor eskisi gibi kötü değil.Son olarak burun ucum kalkmaya toparlanmaya başladı.Bir hafta önceye kadar aynaya her ilk baktığımda bi iki saniye yabancılıyor tuhafıma gidiyordu ki aslında görüntümde hiçbir değişiklik olmadı bakışlarım yüz ifadem olsun değşmedi. Hafif yamuk da olsa doğal bir burnum oldu yapılmışla yapılmamış arası :) ve önceden ne gerek vardı diyen arkadaşlar güzel oldu sanki demeye başlıyor. Şu an resim yok ama senin için Son kez koyup kaldırcam... hiç üzülme canım yani geçiyor ufak tefek pürüzler olsa da burun oturdukca gözüne batmıyor güzelleşiyor zamanla için rahat olsun. Hiç inandırıcı gelmiyordu düzelcek dediklerinde ama bir anda toparladı.İnşallah seninkide cok güzel olcak sıkma canını hiç...

merhaba bende agustosta ameliyat olucam ve çok korkuyorum senin doktorun kim acaba hiç bulaşmasammı diyorum artık bu yorumları okuyunca

Eğer doktorun iyiyse daha önceki yaptığı burunlar içine sinmişse birde iyi bir iletişim kurmuşsan, korkcak birşey yok aslında zaman gerekli sadece... hemen ameliyattan cıkar cıkmaz prenses olmuyorsun :) Ama ben sana estetik ne ol ne de olma derim şans işi başta pişman olsam da şu an memnunum ama hala evet tamamdır bu burun diyemiyorum:) zamanla inş.
Sana tavsiyem sen doktoruna nasıl bir burun istediğini anlatsan da senin yüzüne yakışan bir burun yapmak adına istediğini yapmayabiliyorlar.Ne istediğinin yanında nasıl bir burun istemediğini özellikle belirt derim daha sonrasında hayal kırıklıgı olmasın...

senin adına çok sevindim canım, inşallah son haliyle tam istediğin gibi olur.sitedeki ameliyat sonuçlarını gördüğümde benimkide kolay olur diye düşünmüştüm çünkü herkes 10 gün sonra normal halde görünüyor.benim burun ucumçok aşagıda duruyor doktor yukarıya doğru toplanacak diyor ama hiç zannetmiyorum. şimdiden 2. ameliyatı düşünüyorum benim hiç bir arkadaşım görmedi şu haldede kimseyede görünemem heralde .Nerden kalkıştım bu işe bilmiyorum çok pişmanım.benim burnum uzundu acaba ondanmı bu kadar şiş bilemiyorum ,beklemekten başka çaremde yok galiba . resmini göremedim canım sildindemi göremedim acaba.. kib

canım enımde bugun 25.gunum ve cok sıs ve dımdık bı garıbım yanı herkes ınecek dıyo ama ınecek gıbı degıl sanki dusunmemek en ıyısı aynaya da cok bakma sabretmemız lazımm

Benim arkadaşımdada öyle sorunlar oldu. bir burun deliği öttekinden daha büyüktü vs vs..
Ama canımmmm sorun etme o iniyor düzeliyorrr doktor nereyle daha çok oynadıysa en geç orası iyileşiyor bu yüzden önce bir ayı geçsin kaba olarak yüzüne otursun iyice bekle sonra gör eminim güzel olmuştur bozma moralini emi :* :)

Canım pek giremiyorum siteye yogunlugumdan dolayı, resmi koyamadım malesef bütün resimleri pc ye atıp telefonumdan silmiştim görmemek için :)ama Evdeki bilgisayarda kafayı yedi açılmıyor malesef fotografda yükleyemiyorum. İlk zamanlardaki haliyle şimdiki halini göstercektim sana.Düzelirse koyacam ama gerçi o zamana kdr senin burnun toparlanır heralde :)
Benim de burun ucum düşük sarkmış gibiydi baya toparladı ucu dikleşti.Burnum uzun gözüküyordu bu yüzden o görünümü de gitti. Ama kemiğimin şişliği hala var o da daha geç iniyormuş sanırım.İnince biraz daha kavisli gözükecekmiş oyle demişti doktorum.Bakalım görcez...Ucu baya toparladı ama tek sorunum soldan bakınca kavisli gayet güzelken sağ profilden hem burun kanadım havada hem de kavisi yok dümdüz gözüküyor hiç hoşuma gitmiyor şu an tek sorunum bu o da düzelirse daha ne isteyeyim. Yamukluk büyük oranda azaldı ki baya baya yamuktu geçmez diyordum bende...Bu arada bnm 1.5 aydan sonra burun ucum toparlanıp dikleşmeye başladı aynı sekilde yamuklugu da görülür sekilde azalmaya...Gerçekten hiç değişmiyor diye düşünüyorsun ama bi anda hızla düzeliyor ne ara düzeldi diyorsun farkında bile olmadan. ÜZülme hiç canını sıkma inş. memnun kalacaksın sonucundan

artık olucam diyorum kaçısı yok ya bide beni düşündüren çene yapım. içe dönük olduğu için iyi sonuç alamamaktan korkuyorum dilerim seninkide giderk içine siner cnm teşekkürler he bide senin kaç gün oldu ben ameliyattan tam 1 ay sonra okula döncem acaba çok belli olurmu

Canım benim 2 ay oldu tam.Şu an çok farketti hala içime sinmeyen kısımları var malesef ama düzeliyor bu saatten sonra düzelir mi beğenmediğim kısımları toparlar mı yada yamuklugu tamamen geçer mi bilmiyorum ama eskisine göre daha iyi tabi ki,fakat bu beni avutmuyor pek :) bir ay içinde baya toparlanıyor, bir sorun olcağını düşünmüyorum canım inşallah olmaz. Ama şöyle diyim benim 3.haftadan sonra gözüm alıştı kabullenmeye başladım.Asıl değişim toparlanma 1.ay ile 2.ay arasında oldu.Tabi daha yeni 2. ayım doldu gözlemlediğim bu kadar... İnşallah sorunsuz güzel bir ameliyat süreci geçirirsin..Sana da teşekkürler güzel temennilerin için

Bende ameliyat olalı 3gün oldu. Burun deliklerine müdahale olmamasına rağmen kocaman görünüyorlar. Eskiden küçücüktü. Sizin delikler zamanla eski halini aldı mı? Cvp verirseniz çok mutlu olurm.

Bende ameliyat olalı 3gün oldu. Burun deliklerine müdahale olmamasına rağmen kocaman görünüyorlar. Eskiden küçücüktü. Sizin delikler zamanla eski halini aldı mı? Cvp verirseniz çok mutlu olurm.

Burun deliklerine herhangi bir işlem yapılmadıysa eski haline döner merak etme için rahat olsun düzeliyor. Benim çok az oynanmıştı, o yüzden eskisinden biraz farklı ama eskisi daha iyiydi inş eski haline döner 6 ay sonrasında...Benim 2 ay oldu ama hala kafam karma karısık nolcak düzelcek mi diye o yüzden şu anki halini çok iyi anlıyorum dert etme hiç..burun delikleri zamanla şişler indikçe düşükse toparlıyor, büyükse küçülüyor, kanatlar havadaysa iniyor, eşitsizliklerde azalıyor. O yüzden hiç sıkıntı yapma doktoruna da sorarsın için rahat etmezse en iyi yorumu o yapar. Geçmiş olsun çok

Düzelir inşallah 6 ay ciddi süre. Sabretmek çok zor. Birde yüz sonuçta bu saklasan saklayamazsın direkt dikkat çeken şey. İnşallah hepimizinki güzel olur cnm. Sabretmekten başka çare yok

Derin;
Hangi doktora olduğunu merak ettiğim için arkadaş olarak ekledim. Ve bir sorum var ameliyattan önce burnun için ne demişti doktor kalın derili mi ince derili mi benim doktorum Muhammed dilber seninki çok kalın değil ama ince de değil 4-5 aya anca toparlar diyor :/

merhaba derin..ameliyat olali 13 gun oldu benimde ve senin ilk zamanlar yasadigin hissiyati yasiyorum bende...msj.sayimdan dolayi fotograflarini goremiyorum beni eklermisin lutfen..birde birsey sormak istiyorum ilk 5 gunun sonunda atel ciktiktan sonra ki seklin aynisi mi oluyor sisler inince de yoksa burun 2 ay icinde sekil olarak da cok degisiyor mu?doktorun ameliyati bitirdikten yani ameliyat masasindan kalkmadan,daha sismeye baslamadan onceki sekli gibi oluyor 6 ay sonra da diye duymustum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…