Burun ameliyatı oldum yaklaşık 20 gün önce, burdaki yorumların çoğunu okudum henüz erken yorum yapmak için denilse de alçıdan çıktığı gibi ne güzel burunlar gördüm.Benim alçım çıktığında ise şok yamuk bir burun, tuhaf burun delikleri kurbağa gibi, eski burun deliklerim daha güzeldi küçücüktü.Düz bir burun istemiştim de tır çarpmış gibi değil, çok üzgünüm ağlıyorum annem de üzülüyor bni böyle görünce.. Moralim sıfır işimi bırakıp eve kapanmayı bile düşünüyorum.Önceden yaptırsan daha iyi olursun diyenler şimdi ne gerek vardı yapmasaydın keşke diyor.Tekrar bir ameliyat süreci geçirmek istemiyorum offf... Bir burun ne kadar değişebilir ki ://
merhaba canım öncelikle çok geçmiş olsun.seni çok iyi anlayabiliyorum bende 17 gün önce ameliyat oldum ve berbat bir haldeyim.aynaya bakmak istemiyorum doktorum bantı çıkarabilsin dediği halde çıkarmadım uzun sürede çıkarmıycam. dümdüz bir burnum var ve çıkıntılar halinde şişlikler var benim burun deliklerimde aynı değil biri daha yuvarlak biri uzun. doktorum her gittiğimde çok güzel olacak diyip duruyor ama burnuma bakınca hiç inanamıyorum.senin durumunda düzelme varmı acaba çok merak ettim.albümlerde 1 haftalık 5 günlük burunları görünce inanamıyorum bütün halindeki şişlikler geçer ama benimki, gibi yamukluklar geçermi acaba
merhaba canım öncelikle çok geçmiş olsun.seni çok iyi anlayabiliyorum bende 17 gün önce ameliyat oldum ve berbat bir haldeyim.aynaya bakmak istemiyorum doktorum bantı çıkarabilsin dediği halde çıkarmadım uzun sürede çıkarmıycam. dümdüz bir burnum var ve çıkıntılar halinde şişlikler var benim burun deliklerimde aynı değil biri daha yuvarlak biri uzun. doktorum her gittiğimde çok güzel olacak diyip duruyor ama burnuma bakınca hiç inanamıyorum.senin durumunda düzelme varmı acaba çok merak ettim.albümlerde 1 haftalık 5 günlük burunları görünce inanamıyorum bütün halindeki şişlikler geçer ama benimki, gibi yamukluklar geçermi acaba
merhaba bende agustosta ameliyat olucam ve çok korkuyorum senin doktorun kim acaba hiç bulaşmasammı diyorum artık bu yorumları okuyunca
merhaba bende agustosta ameliyat olucam ve çok korkuyorum senin doktorun kim acaba hiç bulaşmasammı diyorum artık bu yorumları okuyunca
Buraya ilk yazdığımda ameliyat olalı 20 gün falandı sanırım ve inanılmaz kötü bir görüntüsü vardı burnumun, yani hamur gibi burun delikleri birbirinden farklı ve düşük sarkmış gibiydi burnum.Daha önce şişlikten dolayı kocaman olan, asırı kalkık olan burun görmüştüm ama şişlikten dolayı ince gözüken düşük gözüken bir burun görmedim belki ondan bu kadar umutsuzdum.50 günü geçti su an sunu demeliyim ki evet hala ufak da olsa rahatsız eden şeyler var, ama yamuklugu azaldı. Kemer gibi bir şişlik vardı o da gidiyor sanırm. Burun deliklerim tamamen eşitlenmese de (ki öyle birşey beklemiyorum) düzeliyor eskisi gibi kötü değil.Son olarak burun ucum kalkmaya toparlanmaya başladı.Bir hafta önceye kadar aynaya her ilk baktığımda bi iki saniye yabancılıyor tuhafıma gidiyordu ki aslında görüntümde hiçbir değişiklik olmadı bakışlarım yüz ifadem olsun değşmedi. Hafif yamuk da olsa doğal bir burnum oldu yapılmışla yapılmamış arası :) ve önceden ne gerek vardı diyen arkadaşlar güzel oldu sanki demeye başlıyor. Şu an resim yok ama senin için Son kez koyup kaldırcam... hiç üzülme canım yani geçiyor ufak tefek pürüzler olsa da burun oturdukca gözüne batmıyor güzelleşiyor zamanla için rahat olsun. Hiç inandırıcı gelmiyordu düzelcek dediklerinde ama bir anda toparladı.İnşallah seninkide cok güzel olcak sıkma canını hiç...
senin adına çok sevindim canım, inşallah son haliyle tam istediğin gibi olur.sitedeki ameliyat sonuçlarını gördüğümde benimkide kolay olur diye düşünmüştüm çünkü herkes 10 gün sonra normal halde görünüyor.benim burun ucumçok aşagıda duruyor doktor yukarıya doğru toplanacak diyor ama hiç zannetmiyorum. şimdiden 2. ameliyatı düşünüyorum benim hiç bir arkadaşım görmedi şu haldede kimseyede görünemem heralde .Nerden kalkıştım bu işe bilmiyorum çok pişmanım.benim burnum uzundu acaba ondanmı bu kadar şiş bilemiyorum ,beklemekten başka çaremde yok galiba . resmini göremedim canım sildindemi göremedim acaba.. kib
senin adına çok sevindim canım, inşallah son haliyle tam istediğin gibi olur.sitedeki ameliyat sonuçlarını gördüğümde benimkide kolay olur diye düşünmüştüm çünkü herkes 10 gün sonra normal halde görünüyor.benim burun ucumçok aşagıda duruyor doktor yukarıya doğru toplanacak diyor ama hiç zannetmiyorum. şimdiden 2. ameliyatı düşünüyorum benim hiç bir arkadaşım görmedi şu haldede kimseyede görünemem heralde .Nerden kalkıştım bu işe bilmiyorum çok pişmanım.benim burnum uzundu acaba ondanmı bu kadar şiş bilemiyorum ,beklemekten başka çaremde yok galiba . resmini göremedim canım sildindemi göremedim acaba.. kib
Eğer doktorun iyiyse daha önceki yaptığı burunlar içine sinmişse birde iyi bir iletişim kurmuşsan, korkcak birşey yok aslında zaman gerekli sadece... hemen ameliyattan cıkar cıkmaz prenses olmuyorsun :) Ama ben sana estetik ne ol ne de olma derim şans işi başta pişman olsam da şu an memnunum ama hala evet tamamdır bu burun diyemiyorum:) zamanla inş.
Sana tavsiyem sen doktoruna nasıl bir burun istediğini anlatsan da senin yüzüne yakışan bir burun yapmak adına istediğini yapmayabiliyorlar.Ne istediğinin yanında nasıl bir burun istemediğini özellikle belirt derim daha sonrasında hayal kırıklıgı olmasın...
Canim doktorunu iyi sectiysen hic sorun olmaz.
Canım benim 2 ay oldu tam.Şu an çok farketti hala içime sinmeyen kısımları var malesef ama düzeliyor bu saatten sonra düzelir mi beğenmediğim kısımları toparlar mı yada yamuklugu tamamen geçer mi bilmiyorum ama eskisine göre daha iyi tabi ki,fakat bu beni avutmuyor pek :) bir ay içinde baya toparlanıyor, bir sorun olcağını düşünmüyorum canım inşallah olmaz. Ama şöyle diyim benim 3.haftadan sonra gözüm alıştı kabullenmeye başladım.Asıl değişim toparlanma 1.ay ile 2.ay arasında oldu.Tabi daha yeni 2. ayım doldu gözlemlediğim bu kadar... İnşallah sorunsuz güzel bir ameliyat süreci geçirirsin..Sana da teşekkürler güzel temennilerin içinartık olucam diyorum kaçısı yok ya bide beni düşündüren çene yapım. içe dönük olduğu için iyi sonuç alamamaktan korkuyorum dilerim seninkide giderk içine siner cnm teşekkürler he bide senin kaç gün oldu ben ameliyattan tam 1 ay sonra okula döncem acaba çok belli olurmu
Canım benim 2 ay oldu tam.Şu an çok farketti hala içime sinmeyen kısımları var malesef ama düzeliyor bu saatten sonra düzelir mi beğenmediğim kısımları toparlar mı yada yamuklugu tamamen geçer mi bilmiyorum ama eskisine göre daha iyi tabi ki,fakat bu beni avutmuyor pek :) bir ay içinde baya toparlanıyor, bir sorun olcağını düşünmüyorum canım inşallah olmaz. Ama şöyle diyim benim 3.haftadan sonra gözüm alıştı kabullenmeye başladım.Asıl değişim toparlanma 1.ay ile 2.ay arasında oldu.Tabi daha yeni 2. ayım doldu gözlemlediğim bu kadar... İnşallah sorunsuz güzel bir ameliyat süreci geçirirsin..Sana da teşekkürler güzel temennilerin için
Bende ameliyat olalı 3gün oldu. Burun deliklerine müdahale olmamasına rağmen kocaman görünüyorlar. Eskiden küçücüktü. Sizin delikler zamanla eski halini aldı mı? Cvp verirseniz çok mutlu olurm.
Burun deliklerine herhangi bir işlem yapılmadıysa eski haline döner merak etme için rahat olsun düzeliyor. Benim çok az oynanmıştı, o yüzden eskisinden biraz farklı ama eskisi daha iyiydi inş eski haline döner 6 ay sonrasında...Benim 2 ay oldu ama hala kafam karma karısık nolcak düzelcek mi diye o yüzden şu anki halini çok iyi anlıyorum dert etme hiç..burun delikleri zamanla şişler indikçe düşükse toparlıyor, büyükse küçülüyor, kanatlar havadaysa iniyor, eşitsizliklerde azalıyor. O yüzden hiç sıkıntı yapma doktoruna da sorarsın için rahat etmezse en iyi yorumu o yapar. Geçmiş olsun çok
Düzelir inşallah 6 ay ciddi süre. Sabretmek çok zor. Birde yüz sonuçta bu saklasan saklayamazsın direkt dikkat çeken şey. İnşallah hepimizinki güzel olur cnm. Sabretmekten başka çare yok
Canım benim 2 ay oldu tam.Şu an çok farketti hala içime sinmeyen kısımları var malesef ama düzeliyor bu saatten sonra düzelir mi beğenmediğim kısımları toparlar mı yada yamuklugu tamamen geçer mi bilmiyorum ama eskisine göre daha iyi tabi ki,fakat bu beni avutmuyor pek :) bir ay içinde baya toparlanıyor, bir sorun olcağını düşünmüyorum canım inşallah olmaz. Ama şöyle diyim benim 3.haftadan sonra gözüm alıştı kabullenmeye başladım.Asıl değişim toparlanma 1.ay ile 2.ay arasında oldu.Tabi daha yeni 2. ayım doldu gözlemlediğim bu kadar... İnşallah sorunsuz güzel bir ameliyat süreci geçirirsin..Sana da teşekkürler güzel temennilerin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?