bende hiç memnun değil ve pişmanım zaten çok kötü bir burnum yoktu sadece profilden beğenmiyordum ancak
şuadan herşey tersine döndü sanki profilden güzel önden konrkunç geniş gülünce gözlerim çukurlaşıyor
bu kadar maddi manevi emek harcıyıp insanın eski halini özlemesi iğrenç birşey psikolojim deseniz yerlerde..
canim tam beni anlatmissin vala benmde 2. ameliyatimdi bu burun uzerine kikirdak eklendi bide okadar kotu cirkin yuzumden aykiri bir burnm var ki anlatamam ve 5. ay dayim burun kuculuo ama incelmiyo koydugu kikirdaklar ışıkda belli protez bir burnm var artk yandan falan cok guzel ama onden tam bir protez burun sonradan konuldgu suratima cok belli cok kalinbende hiç memnun değil ve pişmanım zaten çok kötü bir burnum yoktu sadece profilden beğenmiyordum ancak
şuadan herşey tersine döndü sanki profilden güzel önden konrkunç geniş gülünce gözlerim çukurlaşıyor
bu kadar maddi manevi emek harcıyıp insanın eski halini özlemesi iğrenç birşey psikolojim deseniz yerlerde..
Madem beceremiyorlar yapmasınlar o zaman doktorlar bu ameliyatıOlmayin bu ameliyati!!, dusunsenize kemer icin oluyorsunuz bu ameliyati tatli da bi kavis istiyorsunuz yandan tasarim yapiliyor harika ya onden! O kemer gereginden fazla gidince burnunuz yuzunuze yapisiyor.. yanlar sirt gittigi icin daraltilmaya calisiliyor ama dengesizlikler oluyor! Yuzunuze gore gelisen burnunuzun ve yuzunuzun dengesi bozuluyor! Nefesiniz gidebiliyor! cok zor bir ameliyat cok cok cok zor!!
Valla ben bu sorularin cevabini hic bulamadim ki bu saglik yuzumuzun ortasinda duran nefes aldigimiz ve psikolojimizi direk etkileyen bi organMadem beceremiyorlar yapmasınlar o zaman doktorlar bu ameliyatı
Hepimizin duygularıyla oynuyorlar itiraz edince de kovmaktan kötü ediyorlar ee peki öncesinde niye iyi bir burun yapacaklarını vaadediyorlar
bazi drlar ben senin burnunu yapamam diyip hastalara baska drlar oneriyor bazilari da iste vaadler..Valla ben bu sorularin cevabini hic bulamadim ki bu saglik yuzumuzun ortasinda duran nefes aldigimiz ve psikolojimizi direk etkileyen bi organ
Ben önce bile daha iyi nefes alıyordum şuan neredeyse hiç alamıyorum günlerce ağladım ve doktorum ikinci bir ameliyatı bile teklif etmedi bana isim vermeyeceğim ama gerçekten büyük hakka girdi ve helal edeceğimi zannetmiyorumValla ben bu sorularin cevabini hic bulamadim ki bu saglik yuzumuzun ortasinda duran nefes aldigimiz ve psikolojimizi direk etkileyen bi organ
12 gun o kadar erkenki cok cok normal benim bir ayim bitti daha yeni yeni eski bakislarimi gorebiliyorum o da tam degil en az 3 ay sabir gostermek lazimmis bende yeni yeni ogreniyorum daha dogrusu zaman gectikce dogru oldugunu goruyorumMerhaba bayanla ya yazilanlari okudukca içim dağa da daraldı. Ameliyat olalı 12 gün oldu. Burnum şekil olarak düzgün ama bakışlarım ve gözlerim beni delirtecek. Sanki başka biri oldum gözlerim yuvarlak yuvarlak birbirinden uzak ve boş boş bakiyorum . Aynı sorunu yaşayan var mı acaba???
Daha erken evet biliyorum ama bir türlü vesveselerden kurtulamiyorum. aynaya bakmamaya çalışıyorum ama gözüm sürekli orada.bu is sabır işi şimdilik beklemekten başka çare yok. Teşekkür ediyorum.12 gun o kadar erkenki cok cok normal benim bir ayim bitti daha yeni yeni eski bakislarimi gorebiliyorum o da tam degil en az 3 ay sabir gostermek lazimmis bende yeni yeni ogreniyorum daha dogrusu zaman gectikce dogru oldugunu goruyorum
Bende zorda olsa sabretmeyi ogrendim kafani tamamen bu konudan uzaklastirman lazim yoksa benim gibi timarhanelik olursun:))Bu iştesabi
Daha erken evet biliyorum ama bir türlü vesveselerden kurtulamiyorum. aynaya bakmamaya çalışıyorum ama gözüm sürekli orada.bu is sabır işi şimdilik beklemekten başka çare yok. Teşekkür ediyorum.
Burun ameliyatı oldum yaklaşık 20 gün önce, burdaki yorumların çoğunu okudum henüz erken yorum yapmak için denilse de alçıdan çıktığı gibi ne güzel burunlar gördüm.Benim alçım çıktığında ise şok yamuk bir burun, tuhaf burun delikleri kurbağa gibi, eski burun deliklerim daha güzeldi küçücüktü.Düz bir burun istemiştim de tır çarpmış gibi değil, çok üzgünüm ağlıyorum annem de üzülüyor bni böyle görünce.. Moralim sıfır işimi bırakıp eve kapanmayı bile düşünüyorum.Önceden yaptırsan daha iyi olursun diyenler şimdi ne gerek vardı yapmasaydın keşke diyor.Tekrar bir ameliyat süreci geçirmek istemiyorum offf... Bir burun ne kadar değişebilir ki ://
Bende aynı durumdaydım ve ilk aylar hep ağlamakla geçti ve aynaya bakamıyordum öğle kalacağımı zannedip hayatı kendime zehrediyordum ama gerçekten de3 aydan sonra bakışlarım yerine geldi ödemler geçtikçeBu iştesabi
Daha erken evet biliyorum ama bir türlü vesveselerden kurtulamiyorum. aynaya bakmamaya çalışıyorum ama gözüm sürekli orada.bu is sabır işi şimdilik beklemekten başka çare yok. Teşekkür ediyorum.
Boyle yorumlar i okudukca içim biraz rahatliyor teşekkür ederim[/QUOTE]Böyle E="yeber, post: 39232482, member: 574066"]C
Bende aynı durumdaydım ve ilk aylar hep ağlamakla geçti ve aynaya bakamıyordum öğle kalacağımı zannedip hayatı kendime zehrediyordum ama gerçekten de3 aydan sonra bakışlarım yerine geldi ödemler geçtikçe
Boyle yorumlar i okudukca içim biraz rahatliyor teşekkür ederim[/QUOTE]Böyle E="yeber, post: 39232482, member: 574066"]C
Bende aynı durumdaydım ve ilk aylar hep ağlamakla geçti ve aynaya bakamıyordum öğle kalacağımı zannedip hayatı kendime zehrediyordum ama gerçekten de3 aydan sonra bakışlarım yerine geldi ödemler geçtikçe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?