Burun Estetiği Sonrası Psikolojim Altüst Oldu

canim tam beni anlatmissin vala benmde 2. ameliyatimdi bu burun uzerine kikirdak eklendi bide okadar kotu cirkin yuzumden aykiri bir burnm var ki anlatamam ve 5. ay dayim burun kuculuo ama incelmiyo koydugu kikirdaklar ışıkda belli protez bir burnm var artk yandan falan cok guzel ama onden tam bir protez burun sonradan konuldgu suratima cok belli cok kalin

Olmayin bu ameliyati!!, dusunsenize kemer icin oluyorsunuz bu ameliyati tatli da bi kavis istiyorsunuz yandan tasarim yapiliyor harika ya onden! O kemer gereginden fazla gidince burnunuz yuzunuze yapisiyor.. yanlar sirt gittigi icin daraltilmaya calisiliyor ama dengesizlikler oluyor! Yuzunuze gore gelisen burnunuzun ve yuzunuzun dengesi bozuluyor! Nefesiniz gidebiliyor! cok zor bir ameliyat cok cok cok zor!!

Madem beceremiyorlar yapmasınlar o zaman doktorlar bu ameliyatı
Hepimizin duygularıyla oynuyorlar itiraz edince de kovmaktan kötü ediyorlar ee peki öncesinde niye iyi bir burun yapacaklarını vaadediyorlar

Madem beceremiyorlar yapmasınlar o zaman doktorlar bu ameliyatı
Hepimizin duygularıyla oynuyorlar itiraz edince de kovmaktan kötü ediyorlar ee peki öncesinde niye iyi bir burun yapacaklarını vaadediyorlar
Valla ben bu sorularin cevabini hic bulamadim ki bu saglik yuzumuzun ortasinda duran nefes aldigimiz ve psikolojimizi direk etkileyen bi organ

Valla ben bu sorularin cevabini hic bulamadim ki bu saglik yuzumuzun ortasinda duran nefes aldigimiz ve psikolojimizi direk etkileyen bi organ
Ben önce bile daha iyi nefes alıyordum şuan neredeyse hiç alamıyorum günlerce ağladım ve doktorum ikinci bir ameliyatı bile teklif etmedi bana isim vermeyeceğim ama gerçekten büyük hakka girdi ve helal edeceğimi zannetmiyorum

Merhaba bayanla ya yazilanlari okudukca içim dağa da daraldı. Ameliyat olalı 12 gün oldu. Burnum şekil olarak düzgün ama bakışlarım ve gözlerim beni delirtecek. Sanki başka biri oldum gözlerim yuvarlak yuvarlak birbirinden uzak ve boş boş bakiyorum . Aynı sorunu yaşayan var mı acaba???

12 gun o kadar erkenki cok cok normal benim bir ayim bitti daha yeni yeni eski bakislarimi gorebiliyorum o da tam degil en az 3 ay sabir gostermek lazimmis bende yeni yeni ogreniyorum daha dogrusu zaman gectikce dogru oldugunu goruyorum

Bu iştesabi
12 gun o kadar erkenki cok cok normal benim bir ayim bitti daha yeni yeni eski bakislarimi gorebiliyorum o da tam degil en az 3 ay sabir gostermek lazimmis bende yeni yeni ogreniyorum daha dogrusu zaman gectikce dogru oldugunu goruyorum
Daha erken evet biliyorum ama bir türlü vesveselerden kurtulamiyorum. aynaya bakmamaya çalışıyorum ama gözüm sürekli orada.bu is sabır işi şimdilik beklemekten başka çare yok. Teşekkür ediyorum.

Bende zorda olsa sabretmeyi ogrendim kafani tamamen bu konudan uzaklastirman lazim yoksa benim gibi timarhanelik olursun:))

bu süreç içinde burnunuz oturunca istediğiniz gibi oldu mu , gelişmeleri yazarsanın memnun olurum.

C Bende aynı durumdaydım ve ilk aylar hep ağlamakla geçti ve aynaya bakamıyordum öğle kalacağımı zannedip hayatı kendime zehrediyordum ama gerçekten de3 aydan sonra bakışlarım yerine geldi ödemler geçtikçe

1708, member: 651886"]Bende zorda olsa sabretmeyi ogrendim kafani tamamen bu konudan uzaklastirman lazim yoksa benim gibi timarhanelik olursun:))[/QUOTE]
Ztn o potansiyeli görüyorum kendimde şaka bir tarafa ben saçımin rengi istedigim gibi olmayınca bile takiyorum bir an önce 6 ay olsun diye dua ediyorum. Kendim ettim kendim buldum

Böyle E="yeber, post: 39232482, member: 574066"]C
Bende aynı durumdaydım ve ilk aylar hep ağlamakla geçti ve aynaya bakamıyordum öğle kalacağımı zannedip hayatı kendime zehrediyordum ama gerçekten de3 aydan sonra bakışlarım yerine geldi ödemler geçtikçe[/QUOTE]
Boyle yorumlar i okudukca içim biraz rahatliyor teşekkür ederim

Boyle yorumlar i okudukca içim biraz rahatliyor teşekkür ederim[/QUOTE]
Gerçekten damdan düşenin durumunu damdan düşen anlar misali insanın bu durumda çok ihtiyacı oluyor aynı şeyleri yaşamış kişinin sözleri Allah dayanma gücü versin çok zor bir süreç inşallah şekil olarakta sonuçtan memnun olursun

Kizlar umitlerinizi kirmak gibi olmasin ama ben burnum duzelir diye beklerken her gecen gun sekli dahada bozulmaya basladi nedense ilk aylar bile insana benziyodum şuan o halimden dahi eser yok neden boyle oldu bilmiyorum

="unfriendly, post: 39235017, member: 647985"]Kizlar umitlerinizi kirmak gibi olmasin ama ben burnum duzelir diye beklerken her gecen gun sekli dahada bozulmaya basladi nedense ilk aylar bile insana benziyodum şuan o halimden dahi eser yok neden boyle oldu bilmiyorum [/QUOTE]
Yaaaaa

Yaaaa aaa lütfen.... cidden psikolojim bozulacak diye korkmaya başladım. Umarım sizin ki de bizimkiler de düzelir. O kadar çok inat ettim ki bu ameliyati olmak için kimseye bşy de diyemiyorum

yeber, post: 39234485, member: 574066"]Boyle yorumlar i okudukca içim biraz rahatliyor teşekkür ederim[/QUOTE]

Gerçekten damdan düşenin durumunu damdan düşen anlar misali insanın bu durumda çok ihtiyacı oluyor aynı şeyleri yaşamış kişinin sözleri Allah dayanma gücü versin çok zor bir süreç inşallah şekil olarakta sonuçtan memnun olursun[/QUOTE]
Tesekkur ederim zamanla geçecek diye ümit etmeye devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…