Burun estetiği sonrası şişlikler

Siz doktordan dogal bir burunmu istediniz?
Şöyle aslında ben biraz pimpirikli bir insanım en çok korktuğum şey karşıdan bakınca deliklerin bariz görünmesi idi. Bunun olmaması için çok uyardım. Hafif kavis, hafif kalkiklik olsun dedim.ameliyat sonrası çektiği foto tam istediğim gibi ama aynada gördüğüm öyle değil. Burnun aşağı doğru inen kısmını sevmedim. Karşıdan bakınca aşağı doğru inen bir bölüm var.

Şöyle aslında ben biraz pimpirikli bir insanım en çok korktuğum şey karşıdan bakınca deliklerin bariz görünmesi idi. Bunun olmaması için çok uyardım. Hafif kavis, hafif kalkiklik olsun dedim.ameliyat sonrası çektiği foto tam istediğim gibi ama aynada gördüğüm öyle değil. Burnun aşağı doğru inen kısmını sevmedim. Karşıdan bakınca aşağı doğru inen bir bölüm var.
Demek ki dusme payinida dusunerekten burun ucunu ona gore anlatmaliyiz. Bazi insanlar doktora cok mudahale ediyorlar. Orasini oynama burasini oynama veya dogal dursun belli olmasin diyorlar. Birazda bu yuzden sonradan begenilmiyor diye dusunuyorum.

20180109_134144_HDR-1-1.webp

Gecenlerde attiginiz resimde daha dusuk ve basik gozukuyordu. Bu daha iyi. Bence delikler gozukmesin diyince doktor cekinmistir diye dusunuyorum. Medikal estetikciler burun ucunu ameliyatsiz kaldiriyorlar.
Benim su an burun ucum ayni sizinki gibi dusuklugu. 19 subatta ameliyatim var. Doktora hic karismasammi diye dusunuyorum.

Bakın resim ekledim burnun tam ucundaki v şeklini gordunuzmu. Orasi doktorun dediğine göre sis ve şişlik inince kuculecek

Gecenlerde attiginiz resimde daha dusuk ve basik gozukuyordu. Bu daha iyi. Bence delikler gozukmesin diyince doktor cekinmistir diye dusunuyorum. Medikal estetikciler burun ucunu ameliyatsiz kaldiriyorlar.
Benim su an burun ucum ayni sizinki gibi dusuklugu. 19 subatta ameliyatim var. Doktora hic karismasammi diye dusunuyorum.

Evet ben biraz pimpirikli davrandım fakat az kalkiklik ve delikler çok gorunmesin dememin sonucu bu olmamalı. Çok da zor bir süreç geçirdim ve sonucunda mutlu olamamak beni üzdü. Bunlar eski hali.kalkiklik sıfır

Eklentiler

• 20160617_103756_HDR-1-1.webp
    20160617_103756_HDR-1-1.webp
    3,2 KB · Görüntüleme: 721
  • 20170920_111448_HDR-1.webp
    20170920_111448_HDR-1.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 661
  • 20171006_090002_HDR-1.webp
    20171006_090002_HDR-1.webp
    1,6 KB · Görüntüleme: 652
Evet ben biraz pimpirikli davrandım fakat az kalkiklik ve delikler çok gorunmesin dememin sonucu bu olmamalı. Çok da zor bir süreç geçirdim ve sonucunda mutlu olamamak beni üzdü. Bunlar eski hali.kalkiklik sıfır
Yinede guzel gozukuyor. Benim ki boyle olsa ucu bunada raziyim. Benim burun etli ve kalin uc kismi.

1. Arkadaşlar merhaba belki yazdığımın bir faydası olur inşallah sizi aydınlatmış olurum diye yazıyorum ben bundan iki ay önce burun estetiği oldum. Ee.. haliyle bayağı bir araştırma yaptım. Şu doktor senin bu doktor benim gezdim. Sonunda karar verdim. Çünkü artık karar vermem gerekiyordu daha fazla bu burnu görmek istemiyordum. Bunu hatırlatmak isterim doktor seçiminizi iyi yapın bundan ziyade sizin sadece sizin içinize sinsin çünkü sonuç sizi mutlu edecek ve sizden tek ricam doktor ile ilgili olan yorumların hepsini okuyun fakat herhangi bir sosyal mecra veya YouTube olsun (işte ben burun estetiği oldum masaj yapıyorum 1 ay sonra peeling yaptım benim için süreç çok kolaydı ameliyat olduğum gün lahmacun yedim yan dönerek uyudum hopladım zıpladım gezdim yürüyüş yaptım ya da ağrıdan uyuyamadım her yerim kanadı nefes alamadım... gibi) şeyleri lütfen OKUMAYIN İZLEMEYİN DİNLEMEYİN size yardımcı olmak adına rica ediyorum. Bu sizin ameliyata karşı ya çok isteklendircektir ya da vazgeçirçektir. Çünkü aşırı isteklenmeniz yanlış bir hareket yapmanıza vazgecmenizde sizin üzüntü çekmenize neden olur.
    Gelelim ameliyat sonraki sürece ilk gün baş ağrısı çekebilirsiniz korkmayın gecicektir hafif hafif kanamalar olabilir bundanda korkmayın belki biraz fazla kanayabilir merak etmeyin narkozu dışarı atıyorsunuz sadece doktorun dediklerini yapın zaten ince deriliyseniz ve kapalı teknikle olmuşsanız morarti dışında çok şikayetiniz olmaz 1 haftaya kalmaz iyileşirsiniz ama kalın derili olup açık teknikle ameliyat olmuşsaniz süreç biraz uzayabilir bundan kastım sağlık bakımından en fazla 1 hafta nefes alma bakımından en iyi nefes alma 20 gün 1 ay surebilir tampon ciktintan 1 hafta sonra yavaş yavaş düzene girecektir 1 aydan sonra da zaten sislikleriniz inmeye başlar gün geçtikçe guzellesirsiniz haa son olarak şişlikler inerken asimetri sorununuz olabilir sakın takmayın delikleri olsun eğrilik olsun şişlikler indikce geçiyor emin olun. Sizden tek isteğim aşırı korkmayın ve etrafınıza kulak asmayın ben diliyle konuşan kisilerden açık ve net söylüyorum uzak durun ve doktorunuzun dediklerine iyice kulak verin eğer merak ettiğiniz bi sorunuz olursa objektif cevaplar vermeye hazırım beklerim saglicakla kalın :)

3 dakika önceDüzenleŞikayet EtFavorilere Ekle
    − Çoklu alıntı sil !Cevapla

Arkadaşlar bugün 16.günüm ameliyattan sonra. Ameliyattan 1 hafta sonraki görüntümü hiç beğenmediğimi söylemiştim ama şu an şişliklerim büyük oranda indi ve burnumu o kadar çok beğeniyorum ki anlatamam. Burun kenarlarında ve ucunda hala ödem olmasına rağmen çok hoşuma gidiyor, doktorum zamanla daha da güzel olacağını söyledi. Ucu hafif kalkık ve üstü kavisli bir burun görüyorum. Doktorum ödem azaldıkça ucu biraz daha kalkacak dedi. Öyle sevinçliyim ki anlatamam. Doktorum inanılmaz güzel bir iş çıkarmış helal olsun adama. Merakla sonraki günlerde alacağı şekli bekliyorum.
Ameliyat sonrası 23.günüm. Her geçen gün daha güzel oluyor burnum boşuna endişelenmişim.

Ameliyat sonrası 23.günüm. Her geçen gün daha güzel oluyor burnum boşuna endişelenmişim.
Merhaba bende ameliyat olalı 1 hafta oldu yarın atelim çıkacak ama şuan ki görüntüsünden hiç memnun değilim yandan bakınca delikler çok açık ucu biraz çıkıntılı ödemli olduğu için mi böyle bilmiyorum ama psikolojim bozuldu sizin ki nasıldı gün geçtikçe nasıl oldu

Merhaba bende ameliyat olalı 1 hafta oldu yarın atelim çıkacak ama şuan ki görüntüsünden hiç memnun değilim yandan bakınca delikler çok açık ucu biraz çıkıntılı ödemli olduğu için mi böyle bilmiyorum ama psikolojim bozuldu sizin ki nasıldı gün geçtikçe nasıl oldu
Ameliyat sonrası 2. Aydayım. Burnumun şişliği ileri derecede indi,burun sırtı daha belirgin olmaya basladı. Önceki kadar genis görünmüyor. Burun deliklerimde asimetri vardı şişliktendir diye düsündüm ama hala gecmedi ve düzelecegini sanmıyorum. Burun ucu hic degismiyor hala top gibi

Kemik eğriliğim sola doğruydu.O yuzden sol tarafım daha şiş. Şuan burun deliklerim karsıdaN bakıldığında belli değil ama fotograflarda hic simetrik değil. Sol taraf daha buyuk ve oval sağ kucuk ve yuvarlak. Bunun sebebi ödem olabilirmi ? Zamanla düzelirmi
Tesekur ederim
bunun sebebi daha önce sola doğru yatık olan burundan dolayı, eski burnunuzun deliklerinin farklı olması. ne tarafa eğik ise, tersi olan burnun deliği küçük kalıyor o deformasyondan dolayı. ayrıca kimse aşağıdan bakmıyor burnunuza, o kadar olabilir bence. ben de aynı şeyi yaşadım ama takmıyorum. aynı şekilde kırıldı benim de sağa eğikliğinden dolayı.

Bu gün 13. Günüm hiç ağrı sızı çekmedim sadece masaj yaparken hafif bir ağrım oluyor. Şişlikler gün içinde bi hatsafhada oluyor bi kayboluyor. Nefes almam tam 5. Günden sonra müthiş rahatladı. Sürekli burnumu temizliyorum. Ama bu gün fark ettim sağ burun içim şişmiş o neden anlayamadım başına böyle bişey gelen varmı. . Biraz endişelendim. Ama başka sıkıntım yok. Devlet hastanesinde oldum ameliyatı mı. Çıkan sonuçtan şimdilik memnunum. Ama ödem olayı biraz canımı sıkıyor hemen inmesini istiyorum. Burun ucum, burun sırtı, ve kaş ortam olmak üzere bazen 3 boğum görüyorum burnumu :). Masaj yapmak hoşuma gitmiyor bıraksammı diye düşünüyorum ama masajdan sonrada acayip rahatlıyorum. Bazen baş ağrım oluyor sizdede oluyormu? Olmak isteyenler asla ertelemesin, ağrı acı olan bi ameliyat değil. Sadece alçı çıktıktan sonra 1 2 ay kendine dikkat edeceksin ve sabredeceksin.

Ödem Atıcı iğne vurduran varmı. Faydasını gördünüz mü. Canını acıtıyor mu :) lütfen bilgiiii

Back
X