- 7 Ekim 2016
- 6.598
- 4.323
- 173
Onun yerine enfla-c tablet alin icin.Ödem Atıcı iğne vurduran varmı. Faydasını gördünüz mü. Canını acıtıyor mu :) lütfen bilgiiii
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onun yerine enfla-c tablet alin icin.Ödem Atıcı iğne vurduran varmı. Faydasını gördünüz mü. Canını acıtıyor mu :) lütfen bilgiiii
Teşekkürler, nezaman başlayım kullanmaya, 14. Cü Gününmğydü bu günOnun yerine enfla-c tablet alin icin.
Baslayabilirsiniz hemen. Bende dun oldum ameliyat tamponlar ciktiktan sonra kullanicam.Teşekkürler, nezaman başlayım kullanmaya, 14. Cü Gününmğydü bu gün
Hayit internetten arastirdim. Plastik cerrahlarin sayfasindan bir de oppar nickli arkadas soylemisti.bu ilacı esabil bey mi önerdi
Geçmiş olsun size de bu dediğiniz tablet ödem atmaya yardımcı galiba. Ben ameliyat olalı 5 ay oldu kullansam etkisi olur heralde değil mi.Onun yerine enfla-c tablet alin icin.
Tsk ederim..Olur tabi. Vucudunuzda nerde odem varsa. Odem dusmani diyorlar. Hemde vitamin.Geçmiş olsun size de bu dediğiniz tablet ödem atmaya yardımcı galiba. Ben ameliyat olalı 5 ay oldu kullansam etkisi olur heralde değil mi.
Odem azaldikca ucu iner diye uzuluyordum .ama cok sevindim bu yoruma.bende kalkiklik istemistim ama resmen yere bakiyor.14.gunum.Arkadaşlar bugün 16.günüm ameliyattan sonra. Ameliyattan 1 hafta sonraki görüntümü hiç beğenmediğimi söylemiştim ama şu an şişliklerim büyük oranda indi ve burnumu o kadar çok beğeniyorum ki anlatamam. Burun kenarlarında ve ucunda hala ödem olmasına rağmen çok hoşuma gidiyor, doktorum zamanla daha da güzel olacağını söyledi. Ucu hafif kalkık ve üstü kavisli bir burun görüyorum. Doktorum ödem azaldıkça ucu biraz daha kalkacak dedi. Öyle sevinçliyim ki anlatamam. Doktorum inanılmaz güzel bir iş çıkarmış helal olsun adama. Merakla sonraki günlerde alacağı şekli bekliyorum.
Sislerin indikce duzeldimi acaba bir bilgi verirmisin ??Merhaba banada onden bir goruntu atarmisiniz cunku benim de istediğim kalkiklik olmadı. Hafif kalkik olsun demistim ama önden bakınca düşük duruyor. Doktorum sisler indikce duzelecek dedi ama bilemiyorum
öncelikle geçmiş olsun alçın daha yeni çıkmış telaş etme yüzündede aynı taraf şiştiğine göre büyük ihtimal yamukluk değil şişliktir o doktoruna sor bence benim bugün 27. günüm burnumda hala şişlikler var ama alçım ilk çıktığında sanki balonu su doldurmuşsunda patlıycak gibi bir görüntüsü vardı burnumun benim tüm yüzüm şişti o yüzden çok belirgin bir fark yok ama ilk günler sağda ödem daha çok gibi geliyordu şimdi de solda fazla gibi inşallah en kısa zamanda ödemlerimiz inerAmeliyat sonrası yüzümün sağ tarafı sol tarafına gore daha çok şişmişti. Dün alçım cıktı ve burnumun sağ tarafı sola gore daha şiş ve yamuk gorünüyor. Ödem kaynaklı mıdır sizce yoksa burnum böyle yamuk mu kalacak
Bugun doktoruma gittim burnuma masaj yapti ve benimde devamli yapmami soyledi masaj yaptikca o yamukluk azaldi inşallah en kisa zamanda kurtuluruz bu ödem derdindenöncelikle geçmiş olsun alçın daha yeni çıkmış telaş etme yüzündede aynı taraf şiştiğine göre büyük ihtimal yamukluk değil şişliktir o doktoruna sor bence benim bugün 27. günüm burnumda hala şişlikler var ama alçım ilk çıktığında sanki balonu su doldurmuşsunda patlıycak gibi bir görüntüsü vardı burnumun benim tüm yüzüm şişti o yüzden çok belirgin bir fark yok ama ilk günler sağda ödem daha çok gibi geliyordu şimdi de solda fazla gibi inşallah en kısa zamanda ödemlerimiz iner
İndiğine göre şişlikmiş demekki geçer zamanla canını sıkma herkes sabırlı olmak lazım diyor sabretcez mecbur.Benim doktorum masaj vermedi netten gördüğüm gibi bazen masaj yapıyorum bende ama korkuyorumda zararı olur diye doktorum bir yılda inecek dedi sabrın sonu selamet olur inşallahBugun doktoruma gittim burnuma masaj yapti ve benimde devamli yapmami soyledi masaj yaptikca o yamukluk azaldi inşallah en kisa zamanda kurtuluruz bu ödem derdinden
Benim doktorum da tam seklini alması 1 yıl dedi çok acelecisin diye kızdı hattaİndiğine göre şişlikmiş demekki geçer zamanla canını sıkma herkes sabırlı olmak lazım diyor sabretcez mecbur.Benim doktorum masaj vermedi netten gördüğüm gibi bazen masaj yapıyorum bende ama korkuyorumda zararı olur diye doktorum bir yılda inecek dedi sabrın sonu selamet olur inşallah
Diğer hastaların çabuk iyileştiğini görünce moralimiz bozuluyor tabi onlarda bize hak vermeli aslındaBenim doktorum da tam seklini alması 1 yıl dedi çok acelecisin diye kızdı hatta
Merhabalar burnunuzu nerde hangi hekime yaptırdınız acaba çok hoş duruyor. Bide ücret nedir yazar mısınız lütfenAmeliyat sonrasında bu şekildeydi.
Eki Görüntüle 2085988
Bende burun ucu kalkık istiyodum şimdi okadar düştüki burun ucum burnuma göre domuz burnu gibi bile olsa baya düşüyo yani o burun merak etmeMerhaba arkadaslar. Bugun ameliyat olusumun 21. gunu. Doktor bana geceleri takmam icin bant verdi. Ama burnum bana onden cok kalkik geliyor domuz gibi. O banti bir tek geceleri takmasam arada gunduz de taksam sorun olur mu?
İkincisi de gercekten cok rahatsizim yuzum garip bi hal aldi onden, yandan cok memnunum ama onden cok belli oluyor okula gitmeye cekiniyorum. Hatta babam estetige biraz karsi oldugundan ona bantsiz halimi gostermedim hic hem moralimi bozar hem de kizar. Aslinda herkesin dedigi gibi patates gibi sisko degil ama sanki yuzume sonradan yapistirmislar gibi kalip halinde duruyor. Kaba ve kalkik. İkisi birlesince felaket gozukuyor. Burun kalkikligi onden domuz gibi gozuktugunden kalkikligi insin istiyorum ama yandan guzel oldugu icin bi yandan da inmesin istiyorum ne kadar inicek yer cekimiyle? Bir de benim burnumun ucu kalin. Ne kadar incelir? Simdiden tesekkurler
Evet çok haklısınDiğer hastaların çabuk iyileştiğini görünce moralimiz bozuluyor tabi onlarda bize hak vermeli aslında