Burun estetiği sonrası şişlikler

Arkadaşlar bugün 16.günüm ameliyattan sonra. Ameliyattan 1 hafta sonraki görüntümü hiç beğenmediğimi söylemiştim ama şu an şişliklerim büyük oranda indi ve burnumu o kadar çok beğeniyorum ki anlatamam. Burun kenarlarında ve ucunda hala ödem olmasına rağmen çok hoşuma gidiyor, doktorum zamanla daha da güzel olacağını söyledi. Ucu hafif kalkık ve üstü kavisli bir burun görüyorum. Doktorum ödem azaldıkça ucu biraz daha kalkacak dedi. Öyle sevinçliyim ki anlatamam. Doktorum inanılmaz güzel bir iş çıkarmış helal olsun adama. Merakla sonraki günlerde alacağı şekli bekliyorum.
Odem azaldikca ucu iner diye uzuluyordum .ama cok sevindim bu yoruma.bende kalkiklik istemistim ama resmen yere bakiyor.14.gunum.

Merhaba banada onden bir goruntu atarmisiniz cunku benim de istediğim kalkiklik olmadı. Hafif kalkik olsun demistim ama önden bakınca düşük duruyor. Doktorum sisler indikce duzelecek dedi ama bilemiyorum
Sislerin indikce duzeldimi acaba bir bilgi verirmisin ??

Benimde 25. Günüm septum kemiğinde ki eğrilik ve uzunluk giderilip burun deliklerim buna uygun küçültüldü burnum büyüktü ama doktorumu doğal olsun yeter dedim çok müdahale etmedim kalın deriliyim ameliyatım 4 saat sürmüş zor bir ameliyat olduğunu söyledi doktorum bu işlemleri herkese yapmıyorlarmış bantlar çıkınca burnum kocamandı atel çıkartılan diğer hastaların küçücük hiç şişmemiş burunlarını görünce çok moralim bozuldu doktoruma benim burnumu küçültmedinizmi dedim.Cildimin diğerlerinden kalın olduğunu ve ameliyatta daha uzun kaldığımı o yüzdende ödem çok olduğunu ilk şişlik 3 ayda tam olarak 1 yılda ineceğini söyledi çokta ikna olmamıştım ama şimdi daha iyice balon gibi değil burun ucumdaki şişlik belli sadece ümitliyim inecek inşallah genel olarak şikâyetlerim düzeldi birazda incelirse istediğim gibi olacak benim deneyimli olanlara bir sorum olacak burundaki sertlik ne zaman geçiyor acaba özellikle sabahları taş gibi oluyor cevaplarsanız çok sevinirim

Slm arkadaslar
Burun ameliyati olmak istiyorum tavsiye edeceginiz isimler varmi?
Peki Esteworld, Estetikcenter veya isvecklinik gibi klinikler hakkında ne düşünüyorsunuz? Lütfen yardım edin

Ameliyat sonrası yüzümün sağ tarafı sol tarafına gore daha çok şişmişti. Dün alçım cıktı ve burnumun sağ tarafı sola gore daha şiş ve yamuk gorünüyor. Ödem kaynaklı mıdır sizce yoksa burnum böyle yamuk mu kalacak

Ameliyat sonrası yüzümün sağ tarafı sol tarafına gore daha çok şişmişti. Dün alçım cıktı ve burnumun sağ tarafı sola gore daha şiş ve yamuk gorünüyor. Ödem kaynaklı mıdır sizce yoksa burnum böyle yamuk mu kalacak
öncelikle geçmiş olsun alçın daha yeni çıkmış telaş etme yüzündede aynı taraf şiştiğine göre büyük ihtimal yamukluk değil şişliktir o doktoruna sor bence benim bugün 27. günüm burnumda hala şişlikler var ama alçım ilk çıktığında sanki balonu su doldurmuşsunda patlıycak gibi bir görüntüsü vardı burnumun benim tüm yüzüm şişti o yüzden çok belirgin bir fark yok ama ilk günler sağda ödem daha çok gibi geliyordu şimdi de solda fazla gibi inşallah en kısa zamanda ödemlerimiz iner

öncelikle geçmiş olsun alçın daha yeni çıkmış telaş etme yüzündede aynı taraf şiştiğine göre büyük ihtimal yamukluk değil şişliktir o doktoruna sor bence benim bugün 27. günüm burnumda hala şişlikler var ama alçım ilk çıktığında sanki balonu su doldurmuşsunda patlıycak gibi bir görüntüsü vardı burnumun benim tüm yüzüm şişti o yüzden çok belirgin bir fark yok ama ilk günler sağda ödem daha çok gibi geliyordu şimdi de solda fazla gibi inşallah en kısa zamanda ödemlerimiz iner
Bugun doktoruma gittim burnuma masaj yapti ve benimde devamli yapmami soyledi masaj yaptikca o yamukluk azaldi inşallah en kisa zamanda kurtuluruz bu ödem derdinden

Bugun doktoruma gittim burnuma masaj yapti ve benimde devamli yapmami soyledi masaj yaptikca o yamukluk azaldi inşallah en kisa zamanda kurtuluruz bu ödem derdinden
İndiğine göre şişlikmiş demekki geçer zamanla canını sıkma herkes sabırlı olmak lazım diyor sabretcez mecbur.Benim doktorum masaj vermedi netten gördüğüm gibi bazen masaj yapıyorum bende ama korkuyorumda zararı olur diye doktorum bir yılda inecek dedi sabrın sonu selamet olur inşallah

İndiğine göre şişlikmiş demekki geçer zamanla canını sıkma herkes sabırlı olmak lazım diyor sabretcez mecbur.Benim doktorum masaj vermedi netten gördüğüm gibi bazen masaj yapıyorum bende ama korkuyorumda zararı olur diye doktorum bir yılda inecek dedi sabrın sonu selamet olur inşallah
Benim doktorum da tam seklini alması 1 yıl dedi çok acelecisin diye kızdı hatta

Merhaba arkadaslar. Bugun ameliyat olusumun 21. gunu. Doktor bana geceleri takmam icin bant verdi. Ama burnum bana onden cok kalkik geliyor domuz gibi. O banti bir tek geceleri takmasam arada gunduz de taksam sorun olur mu?
İkincisi de gercekten cok rahatsizim yuzum garip bi hal aldi onden, yandan cok memnunum ama onden cok belli oluyor okula gitmeye cekiniyorum. Hatta babam estetige biraz karsi oldugundan ona bantsiz halimi gostermedim hic hem moralimi bozar hem de kizar. Aslinda herkesin dedigi gibi patates gibi sisko degil ama sanki yuzume sonradan yapistirmislar gibi kalip halinde duruyor. Kaba ve kalkik. İkisi birlesince felaket gozukuyor. Burun kalkikligi onden domuz gibi gozuktugunden kalkikligi insin istiyorum ama yandan guzel oldugu icin bi yandan da inmesin istiyorum ne kadar inicek yer cekimiyle? Bir de benim burnumun ucu kalin. Ne kadar incelir? Simdiden tesekkurler
Bende burun ucu kalkık istiyodum şimdi okadar düştüki burun ucum burnuma göre domuz burnu gibi bile olsa baya düşüyo yani o burun merak etme

Back
X