Burun estetiği sonrası şişlikler

Bakın resim ekledim burnun tam ucundaki v şeklini gordunuzmu. Orasi doktorun dediğine göre sis ve şişlik inince kuculecek
merhaba sorununuzu yeni gördüm bende ameliyat olalı 1 aydan fazla oldu aynı burun ucu sorunu bendede var siz ameliyat olalı bir kaç yıl geçmiş o v kısım düzeldimi acaba :(

Merhabalar yazdığınız sıkıntısın aynısını şu an ben yaşıyorum. Burnum dümdüz hiç kavis yok kaş ortası şiş olduğundan mı bilemiyorum ama burnum resmen dümdüz çok kötü görünüyor. Sizin yıllar geçmiş daha çok oturmuştur nasıl şu an kavis oluştu mu sonradan

Merhaba arkadaslar. Bugun ameliyat olusumun 21. gunu. Doktor bana geceleri takmam icin bant verdi. Ama burnum bana onden cok kalkik geliyor domuz gibi. O banti bir tek geceleri takmasam arada gunduz de taksam sorun olur mu?
İkincisi de gercekten cok rahatsizim yuzum garip bi hal aldi onden, yandan cok memnunum ama onden cok belli oluyor okula gitmeye cekiniyorum. Hatta babam estetige biraz karsi oldugundan ona bantsiz halimi gostermedim hic hem moralimi bozar hem de kizar. Aslinda herkesin dedigi gibi patates gibi sisko degil ama sanki yuzume sonradan yapistirmislar gibi kalip halinde duruyor. Kaba ve kalkik. İkisi birlesince felaket gozukuyor. Burun kalkikligi onden domuz gibi gozuktugunden kalkikligi insin istiyorum ama yandan guzel oldugu icin bi yandan da inmesin istiyorum ne kadar inicek yer cekimiyle? Bir de benim burnumun ucu kalin. Ne kadar incelir? Simdiden tesekkurler
Merhaba, bende burun ameliyatı oldum. Bugün 14. günüm tamponlarım ve alcım 8. gün cıktı. Benim aman aman bir şişliğim olmadı cildim ince olduğu için ama alcı cıktıktan sonra burun üzerimde hafif bir şişkinlik vardı. Doktorum burnumun tam oturmasının yaklaşık 1 sene süreceğini söyledi. Ben burun ucumdan memnunum ama düşme konusunda sorular sordum çünkü istemiyorum düşmesini. Önümüzdeki 6 ayın önemli olduğunu dile getirdi. Ben televizyon izlerken ve telefonla ilgilenirken dikkat ediyorum duruşuma, yatış pozisyonum hala aynı 3 yastıkla ve dik bir şekilde yatıyorum. Yememe içmeme hala dikkat ediyorum.
Burun ucunuz mutlaka düşer ama küçülme konusunu sanmıyorum, sadece ödem attıktan sonra eğer bir şişkinliğiniz varsa o iner. Ödem atmak için de size ananas veya ananas suyu tavsiye ediyorum. İnanılmaz iyi geliyor

Back
X