Burun Estetiği

farkındayım. bunları da koymak istemedim aslında ama belki fikir verir diye koydum yardımcı olamadıysam kusura bakmayın
Yok yok ne münasebet canım aa:) Ben sen telefonum kalitesiz dedin diye dedim.. Hani ön kameraları genelde iphone'un öyle oluyor. Arka kamera ile cekersen net olur diye :)) Sakın yanlış anlama beni..

Kızlar persembe gunu gorustum Eren beyle. Kendisi bekledigimden daha ilgiliydi. Ki gorusme ucreti almiyor size vaktini ayırıyor bu bana gore olumlu güzel bir durum. İceri girer girmez ilk olarak burun muayenesi yaptı. Daha ben agzimi acmadan her seyi kendisi söyledi aklimi okuyor sandim. Mesela burun sirti fazla oyuk, burun ucu cok kalkik falan gibi. Doktordan da bunlari duyunca rahatsiz olmakta hakliymisim dedim. Burun cok acemice yapılmış ama yuzun ve yuz hatlarin guzel oldugu icin kurtariyor dedi. Neyse daha sonra olasi bir ameliyatta neler yapilacak onlardan bahsetti. Kikirdak eksikligi olursa kaburgadan yada kulaktan kikirdak alinacagini soyledi. Kesin alinacak demiyorum sadece ihtimalleri bilmeniz lazim dedi. Ameliyat esnasinda belli oluyormus cunku. Bilgisayardan revizyon ameliyat fotolarini gosterdi. Cok kotu durumdaki burunlari bile gercekten olabilecek en guzel hale getirmis diyebilirim. Kendinden emin bir doktor. Aman ben su teknigi buldum dunya literaturune girdim falan gibi laflari yok. Kendini ovdugunu görmedim. Yani genel tavri ve ozguveni cok hosuma gitti. İlk ameliyat olduğum doktor surasi soyle olsun dedigimde simetri bozulur falan diye korkudan yapmamıştı ama Eren bey ozellikle o dusuncelerimi kendisi dile getirdi mesela. Bilmiyorum ben cok begendim doktorun tavrını eger imkânınız varsa görüşün derim. Gorusme ucretsiz. Fiyat konusunda ise net bir fiyat yok cunku ilk ameliyat, revizyon ameliyat ve kaburga yada kulaktan kikirdak alinacak bir ameliyat farkli fyatlarda oluyormus. Benim izlenimlerim bunlar. Paylasmak istedim sizlerle :)

Eren Tastan kalın deride başarılı mı ? Var mı burda kalın derili olup Eren Beye ameliyat olan ??? Özeldende yazabilirsiniz. Çok yardımcı olursunuz .

Eren Tastan kalın deride başarılı mı ? Var mı burda kalın derili olup Eren Beye ameliyat olan ??? Özeldende yazabilirsiniz. Çok yardımcı olursunuz .
ben şu kalın deri ince deri muhabbetini anlamıyorum biri bana açıklayabilirmi
ama Eren hoca yapar diye düşünüyorum:)

ameliyat olmaya karar verirseniz resimleri bekliyoruz :)

Ben de Eren hocaya ameliyat olanlar tayfasina katıldım. Bi ara süreci anlatan yazı paylasmaya caliscam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…