- 7 Ekim 2011
- 13.907
- 10.709
- 498
- 30
- Konu Sahibi NoName123456
-
farkındayım. bunları da koymak istemedim aslında ama belki fikir verir diye koydum yardımcı olamadıysam kusura bakmayınAslında ön kamera değilde arka kamera ile çekerseniz daha net bir görüntü elde edersiniz:)
Yok yok ne münasebet canım aa:) Ben sen telefonum kalitesiz dedin diye dedim.. Hani ön kameraları genelde iphone'un öyle oluyor. Arka kamera ile cekersen net olur diye :)) Sakın yanlış anlama beni..farkındayım. bunları da koymak istemedim aslında ama belki fikir verir diye koydum yardımcı olamadıysam kusura bakmayın
Cok hos olmus begendim yuzunuze gitmiş. İyiki kavis vermemis bu hali gayet guzel. Ben de kavis istemememe ragmen kavis vermisti doktor ve zamanla burun sırtı çöktükçe cok kotu durdu. Ben cok begendim gule gule kullanın :)
Cok tesekkur ederim foto icin :) gayet hos duruyor masallah gule gule kullanin :)Bu da benim son halim yardımcı olur belki isteyenlere diye düşündüm:)
Eki Görüntüle 1683714 Eki Görüntüle 1683715
Cok hos olmus begendim yuzunuze gitmiş. İyiki kavis vermemis bu hali gayet guzel. Ben de kavis istemememe ragmen kavis vermisti doktor ve zamanla burun sırtı çöktükçe cok kotu durdu. Ben cok begendim gule gule kullanın :)
ben şu kalın deri ince deri muhabbetini anlamıyorum biri bana açıklayabilirmiEren Tastan kalın deride başarılı mı ? Var mı burda kalın derili olup Eren Beye ameliyat olan ??? Özeldende yazabilirsiniz. Çok yardımcı olursunuz .
ameliyat olmaya karar verirseniz resimleri bekliyoruz :)Kızlar persembe gunu gorustum Eren beyle. Kendisi bekledigimden daha ilgiliydi. Ki gorusme ucreti almiyor size vaktini ayırıyor bu bana gore olumlu güzel bir durum. İceri girer girmez ilk olarak burun muayenesi yaptı. Daha ben agzimi acmadan her seyi kendisi söyledi aklimi okuyor sandim. Mesela burun sirti fazla oyuk, burun ucu cok kalkik falan gibi. Doktordan da bunlari duyunca rahatsiz olmakta hakliymisim dedim. Burun cok acemice yapılmış ama yuzun ve yuz hatlarin guzel oldugu icin kurtariyor dedi. Neyse daha sonra olasi bir ameliyatta neler yapilacak onlardan bahsetti. Kikirdak eksikligi olursa kaburgadan yada kulaktan kikirdak alinacagini soyledi. Kesin alinacak demiyorum sadece ihtimalleri bilmeniz lazim dedi. Ameliyat esnasinda belli oluyormus cunku. Bilgisayardan revizyon ameliyat fotolarini gosterdi. Cok kotu durumdaki burunlari bile gercekten olabilecek en guzel hale getirmis diyebilirim. Kendinden emin bir doktor. Aman ben su teknigi buldum dunya literaturune girdim falan gibi laflari yok. Kendini ovdugunu görmedim. Yani genel tavri ve ozguveni cok hosuma gitti. İlk ameliyat olduğum doktor surasi soyle olsun dedigimde simetri bozulur falan diye korkudan yapmamıştı ama Eren bey ozellikle o dusuncelerimi kendisi dile getirdi mesela. Bilmiyorum ben cok begendim doktorun tavrını eger imkânınız varsa görüşün derim. Gorusme ucretsiz. Fiyat konusunda ise net bir fiyat yok cunku ilk ameliyat, revizyon ameliyat ve kaburga yada kulaktan kikirdak alinacak bir ameliyat farkli fyatlarda oluyormus. Benim izlenimlerim bunlar. Paylasmak istedim sizlerle :)
canım nasılsın nasıl geçti:)Ben de Eren hocaya ameliyat olanlar tayfasina katıldım. Bi ara süreci anlatan yazı paylasmaya caliscam
canım nasılsın nasıl geçti:)
Çok geçmiş olsun canım inşallah bandajlar çıkınca da çok çok çok mutlu olursunIyiyim canim ameliyat da iyi geçti. Arada soru sormak için mesaj kutunu tiklatabilirim :):)
Çok geçmiş olsun canım inşallah bandajlar çıkınca da çok çok çok mutlu olursun
tamam canım geçmiş olsuuun:)Iyiyim canim ameliyat da iyi geçti. Arada soru sormak için mesaj kutunu tiklatabilirim :):)
temasa merhaba revizyon mu ilk ameliyat mı geçmiş olsun inşallah istediğin gibi olur
geçmiş olsun. nasıl ıstetiğiniz gıbı oldumu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?