Burun Estetiği

özelden fotoğraf göndermeniz mümkünmü acaba
 
Dr Erenin fiyatlari nekadar?
 
siz konuştunuzmu? randevu alabildinizmi
 
Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşlar bugün bantlarımı kendim açtım, aslında muayenehaneye gidecektim ama vaktim olmadığı için mecbur kaldım. gayet düzgün görünüyor. Şu an hala ödem olduğu için şekli tabi ki oturmuş değil ama bu hali ile bile bilmeyenler ameliyat olduğumu anlamaz. en kısa sürede resim yükleyeceğim.
 
ışık iyi olmadığı için fotoğraf güzel olmadı, uygun vakitte daha güzel bir fotoğraf yükleyeceğim. bugün 22. günüm. şişlik epey azaldı. gören herkes çok beğeniyor. ameliyat olduğumu anlamaları imkansız. bu haliyle bile çok çok iyi.
 
fotoğrafa bir de buraya yükleyince baktım da şekli hiç belli olmamış. daha net bir fotoğraf yükleyeceğim inşallah
 
açısı kalkıklığı falan eren bey mi ayarladı siz mi talep ettiniz inşallah açısı hi değişmez çünkü şişlikler gidince iniyo kalkıklık ben kalkık istiyorum yüzüm de küçük olmuşken 105-110 derece olsun açısı inşallah
 
Bence en sağlıklısı gidip doktor ile görüşmek bir an önce. muayene ücretsiz zateb gidin konuşun Eren hocayla en iyi cevpa o verir:)
 
Merhaba, burnunuz cok guzel olmus masallah. Ben de Eren beyle onunuzdeki haftalarda gorusecegim insallah. Ozelden yada buradan yeni fotolar atma ihtimaliniz var mi? Bir de ilk ameliyat miydi yoksa revizyon mu? Tesekkur ederim simdiden :)
 
Merhaba, burnunuz cok guzel olmus masallah. Ben de Eren beyle onunuzdeki haftalarda gorusecegim insallah. Ozelden yada buradan yeni fotolar atma ihtimaliniz var mi? Bir de ilk ameliyat miydi yoksa revizyon mu? Tesekkur ederim simdiden :)

çok teşekkür ederim. çok memnunum bu halinden şiş olmasına rağmen. Yeni fotoğrafları zamanla buraya ekleyeceğim inşallah. benim ilk ameliyatımdı.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…