- 24 Eylül 2013
- 3.112
- 946
- 198
- 35
- Konu Sahibi NoName123456
-
özelden fotoğraf göndermeniz mümkünmü acabaBen Eren Beye ameliyat oldum. Çok güzel sonucum şuan daha iki hafta geçti ama memnunum çok şukur:) İçiniz rahat olsun, kim baksa burnuma doktor sanat yapmış diyor. Ben bir tek Eren hocayla görüştüm ameliyat olmayı düşündüğümde, başka hiç bir hocayla görüşmedim sonra. Eğer doktor doktor gezerseniz kafanız karışır.
özelden fotoğraf göndermeniz mümkünmü acaba
bugün bant yenilendi. tamamen çıktığı zaman tabi ki gönderirim.özelden öndende fotoğraf görmem mümkünmü acaba..ben özellikle burun ucunu ve doğallığı önemsiyorum..birde ne kadara oldunuz
Tsk ederim daha güzelleri senin ve tüm isteyenleri olsun
Dr Erenin fiyatlari nekadar?ben aslında dün fotoğraf yüklemiştim ama sonra sildim. herkese açık bir platformda fotoğrafımın olması rahatsız etti beni ama eğer Eren bey ile görüşürseniz 1 ekimde ameliyat olan hastanın fotoğrafını görmek istediğinizi söyleyin, gösterir belki
ameliyata göre değişiyor ve yapıldığı hastaneye göre. benimki 9.000tldiDr Erenin fiyatlari nekadar?
çok yakışmış Maşallah:)fotoğrafa bir de buraya yükleyince baktım da şekli hiç belli olmamış. daha net bir fotoğraf yükleyeceğim inşallah
Evet ucretsiz canimIlk muhane ucretsizmii ???
Merhaba, burnunuz cok guzel olmus masallah. Ben de Eren beyle onunuzdeki haftalarda gorusecegim insallah. Ozelden yada buradan yeni fotolar atma ihtimaliniz var mi? Bir de ilk ameliyat miydi yoksa revizyon mu? Tesekkur ederim simdiden :)ışık iyi olmadığı için fotoğraf güzel olmadı, uygun vakitte daha güzel bir fotoğraf yükleyeceğim. bugün 22. günüm. şişlik epey azaldı. gören herkes çok beğeniyor. ameliyat olduğumu anlamaları imkansız. bu haliyle bile çok çok iyi. Eki Görüntüle 1666810
Merhaba, burnunuz cok guzel olmus masallah. Ben de Eren beyle onunuzdeki haftalarda gorusecegim insallah. Ozelden yada buradan yeni fotolar atma ihtimaliniz var mi? Bir de ilk ameliyat miydi yoksa revizyon mu? Tesekkur ederim simdiden :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?