Burun Estetiği

çok teşekkür ederim. çok memnunum bu halinden şiş olmasına rağmen. Yeni fotoğrafları zamanla buraya ekleyeceğim inşallah. benim ilk ameliyatımdı.
Tamam ekledikce bakarim bende. Benim revizyon olacak da bakalim bi görüşeyim de kafamda cok soru var. Gule gule kullanin :)

Çok teşekkür ederim :) Eren bey hem çok iyi bir hekim hem çok iyi bir insan, vicdan sahibi. Eğer ameliyatınızı yaparsa eminim en güzeli olacaktır. Ben çok dua etmiştim en doğru kişiye ameliyat olmak nasip olsun diye, Rabbim kabul etti dualarımı çok şükür. Herkesin de istediği gibi ve sağlıkla sonuçlansın ameliyatları inşallah

eren bey ayarladi belirtirseniz eren beye ona gore ayarlar kalkikligi

Amin insallah. Ben de Eren beyden baskasiyla görüşmeyeceğim. Kafaya taktim onu :)

Kesinlikle haklisiniz. Ben de revizyon olacagim. İlk doktorum sozde düşüncelerimiz paralel dedi beni dinledi.anladigini sandim ama hic anlamamis ve sacma sapan sekil vermis.kavis istemedim oysa. Septum egriligi vardi duzeltti ama tekrar egeildi ve surekli tikaniklik yasiyorum. Ve su bi gercekki ameliyatli burun 1 seneden once gercek seklini belli etmiyor. Benim burnum ameliyattan 2 hafta sonra cok guzeldi ama 5 sene gecti 50 kere sekil degistirdi. Sacma sapan hale geldi. Yani ameliyattan sonraki sekline aldanıyor cogu kisi. Ben bu yuzden isin ehli bi doktor istiyorum. Begendigim 2 kisi var biri Guncel Ozturk istanbulda olduğu icin.gorusme sansim yok. Diğeri Eren bey. Ve kesinlikle baska doktorla gorusmeyi düşünmüyorum daha gorusmeden o guveni verdi Eren bey bana.

Son düzenleyen: Moderatör:
önden fotoğraf yüklemek istemiyorum, bunu bile özelden çok mesaj atan olduğu için yükledim. hem önden hem yandan çok güzel oldu. herkes doğal olduğunu söylüyor. beni tanıyanların bile çoğu anlamıyor ameliyat olduğumu, anlayanlar da çok beğeniyor. keşke daha önce yaptırmış olsaydım

teşekkürler. şekil tercih meselesi tabi ve ben asla kavis istemedim. Ameliyattan hemen sonra çekilen fotoğrafı gördüyseniz Eren bey kavis yerine burun ucuna geçişe hoş bir numara kattı. şuan belli değil tabi şiş olduğu için. bu hali benim yüz hatlarıma daha uyumlu oldu, çünkü yüz hatları yuvarlak olanlara kavis daha çok yakışıyor diye düşünüyorum.

2 cay olcak nerdeyse evet hala şiş ama benim gözüm alıştı arkadaşlarımada şiş gelmiyor:)

bu arada *telefonum olucaktı, yani benim telefonumun kalitesizliğinden kaynaklanıyor olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…