- 15 Nisan 2013
- 984
- 557
- 123
- Konu Sahibi NoName123456
-
Tamam ekledikce bakarim bende. Benim revizyon olacak da bakalim bi görüşeyim de kafamda cok soru var. Gule gule kullanin :)çok teşekkür ederim. çok memnunum bu halinden şiş olmasına rağmen. Yeni fotoğrafları zamanla buraya ekleyeceğim inşallah. benim ilk ameliyatımdı.
eren bey ayarladi belirtirseniz eren beye ona gore ayarlar kalkikligiaçısı kalkıklığı falan eren bey mi ayarladı siz mi talep ettiniz inşallah açısı hi değişmez çünkü şişlikler gidince iniyo kalkıklık ben kalkık istiyorum yüzüm de küçük olmuşken 105-110 derece olsun açısı inşallah
Amin insallah. Ben de Eren beyden baskasiyla görüşmeyeceğim. Kafaya taktim onu :)Çok teşekkür ederim :) Eren bey hem çok iyi bir hekim hem çok iyi bir insan, vicdan sahibi. Eğer ameliyatınızı yaparsa eminim en güzeli olacaktır. Ben çok dua etmiştim en doğru kişiye ameliyat olmak nasip olsun diye, Rabbim kabul etti dualarımı çok şükür. Herkesin de istediği gibi ve sağlıkla sonuçlansın ameliyatları inşallah
Hakkina hayirlisi canim insallah hersey gonlunce olurAmin insallah. Ben de Eren beyden baskasiyla görüşmeyeceğim. Kafaya taktim onu :)
Amin Mervecim insallah. Senin de yardimin cok bu konuda :) tesekkur ederim sana daHakkina hayirlisi canim insallah hersey gonlunce olur
önden burun ucunu görmemiz mümkünmüteşekkür ederim :) evet şişlik hem yanlarda hem burun kökünde hala var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?