Burun Estetiği

Arkadaşlar, ilk kez Eren Bey'e ameliyat olanlar varsa onların da deneyimlerini paylaşmalarını istiyoruz. Çünkü revizyonun farklı bir dinamiği olabilir. Buradan yazmak istemiyorlarsa arkadaşlar bana özelden ulaşabilirler mi?

fotoğrafınızı görmem mümkünmü..?

Kaburgadan kıkırdak alındığında tam olarak nereden alınıyor ve iz kalıyormu sakıncaları neler bilen varmı?
Bir de kulaktan alınan kıkırdak ile kaburgadan alınan kıkırdak arasında ne gibi farklar var?

Kaburga sağ meme altından tam kat yerinden kesiyolar iz kalıyo tabi ama görünmez yerde. Kaburga çatı okuşturmak için kulak kıkırdağı yan kanatlar için kullanılır. Her ikisinin de kullanım alanı farklı. Kulak yumuşaktır, kaburga sert ve dayanıklı. Bir de kaburgadan burun yapan doktor işinin ehli değilse o eğrilen burunları gördüm ki inanamazsınız çok çok kötü.

Yapma ya yikildim ben burun catisini yani sirtini yukseltmek istiyorum yanlari doldurmak degil ozaman kaburga olacak oylemi(

bu burun resimleri 10 yil onceki burunlar simdileri gormek lazim

Yapma ya yikildim ben burun catisini yani sirtini yukseltmek istiyorum yanlari doldurmak degil ozaman kaburga olacak oylemi(
Yani ben doktor kadar açıklayamayabilirim tabi bi doktora sorsanız daha sağlıklı olur. Belki yükseltme dediğiniz şey başka işlemle yapılıyodur. Birçok yöntem var. Kaburgayı incecik keserek yan kanatlara destek de koyabiliyolar, kulak kıkırdağıyla da yapabiliyolar, bazen kanatlara hiç ellemiyolar. Bazı ameliyatlarda sizden aldıkları bi dokuyu kese gibi dikip, içine kıkırdakları minicik keserek doldurup burun sırtına koyuyolar filan. İzlediğim ameliyatlarda gördüklerim yani ben de çok bilmiyorum. Sizin revizyon olcak heralde, en güzeli bi doktorla görüşün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…