Burun estetiği??

İnsan kafasına takınca kötü görüyo benimde hafif kemeri var ucunda sıkıntı yok ama yandan da güzel gözükelim yani herkes aynı şekilde gerek yok diyo tamam diyorum araştırmalara devam ediyorum

17 temmuz gorusme, 28 temmuz ameliyat topladim cesaretimi guvendim ikimdeki hislerime aldim randevumu ama yine de korkuyorum burnum uzun ince sivri bize yere bakio. biraz kemer var koca delikleri var. yani kolay mi burnum bilmem hehe
görüşmeniz ve ameliyatınız ne zaman? iyi cesaret etmişsiniz. Aslında ben de aynısını yapmak istiyorum ama cesaret edemiyorum.

17 temmuz gorusme, 28 temmuz ameliyat topladim cesaretimi guvendim ikimdeki hislerime aldim randevumu ama yine de korkuyorum burnum uzun ince sivri bize yere bakio. biraz kemer var koca delikleri var. yani kolay mi burnum bilmem hehe
Yanlis yazdim 18 temmuz dicektim ameliyataaa *****

ayy valla ben heyecanlandım sizin yerinize :) daha varmış sizin. Ben de mayıs başı istiyorum ameliyatı ama doktoru görmeden cesaret edemiyorum. Benim için doktorun iyi olması dışında tavrı da önemli. İlgisiz, soğuk bir doktoru istemem ne kadar meşhur ve kaliteli olsa da. Hastayı dinlemeli, ilgili olmalı, destek olmalı, pozitif olmalı.

Tabi orasi oyle ama sonucta emre bey isini yapio ve oncesi ve sonrasi cigdem hanim ilgilenio. Simdiye kadar tum sorularima geri hemen dondu saat kac olursa olsun. Cigdem hanim da cok ilgili cok sevimli biriii. Bakalim artik hayirlisi olsun :) bekliozzzz. Ay iki ay sonra olcaksin ozaman

isteğim o yönde ama görüşmede karar vereceğim. Ağustos ayı için de Emre İlhan'a randevum var. Eğer tatmin olmazsam görüşmeden belki Emre bey'i beklerim offf kararsızlık çok kötü

isteğim o yönde ama görüşmede karar vereceğim. Ağustos ayı için de Emre İlhan'a randevum var. Eğer tatmin olmazsam görüşmeden belki Emre bey'i beklerim offf kararsızlık çok kötü

Emre bey cok pahali geldi benim icin. Gorus parali 16 bin tl istio az degil yani. 5 milyar oynuo nerdeyse salih emre beyle. Hayirlisi olsun senin icinnnn :) hAberlerini bekliyoruuum

Emre bey cok pahali geldi benim icin. Gorus parali 16 bin tl istio az degil yani. 5 milyar oynuo nerdeyse salih emre beyle. Hayirlisi olsun senin icinnnn :) hAberlerini bekliyoruuum
aynen. ikimiz içinde hayırlısı olsun bakalım :)

Açık için öyle diyorlar ama açık olup mahvolmuş kişilerle de karşılaştım burda hatta biri Emre İlhan'a ameliyat olmuş. Biraz şans meselesi sanırım. Açığın iyileşmesi de çok uzun sürüyor, bazen şişlikler 1 yıldan uzun kalıyor. Önceden görüştüğüm kbb'ci doktorlar derimin ne ince ne kalın olduğunu söylediler ama benim genel olarak derim incedir, burunda normale mi dönmüş acaba Pazartesi için bayağı heyecanlıyım ama Emre beyin tutumu bana karşı da soğuk olursa, o güveni alamazsam sanırım vazgeçicem. Bu kadar ciddi bir operasyon ve ciddi miktarlar ödeniyor, rahat rahat danışabileceğim, konuşabileceğim bir hekim olmalı.

En ünlüsü barış çakır ama baya pahalı bildiğim kadarıyla normal burun estetiği fiyatlarının 2 katından bile fazla diye duydum

Kızlar bende yaptıracağım ama karar vermek cook zor cerrahpaşada bir doktorla görüştüm o da şans eseri oldu arkadaşım çok övdü. Doc. Dr. Semih Bağhaki ama hic biryerde fotoğraf yorum falan bulamıyorum ya.. cok pahallı diger doktorlar napacagimi bilemiyorum yeni işe başlıyacagim yeni burnmla gideyim istiyorum, sonradan ameliyt olursam izin almak sorun olur falan. Napcaz ya

Ne olacağı hakkında bi bilgimiz Yok maalesef bencede doğru dediklerin yani güven vermesi gerekiyor haberlerini bekliyoruz merakla valla bilmiyorum ne olcak nasıl olcak çok önemli birşey unutma bizi :)

Merhaba evet çalışırken biraz zor olabilir oradaki doktorlar bilmiyorum nasıldır tabi iyiside vardır ama öyle üniversite hastanelerinde iyi doktorlar vardır ama sadece burun yapmadıkları için ve çok isimleri özel olmadığı için ortada olmadığı için bulamaman normal diye düşünüyorum herkes birini övüyor iyi araştırmak lazım şansa ya da vereceğin ücrete bakıyo

bugün haberlerini bekliyorum merakla. Nasıl geçecek bakalım görüşmen Salih Emre Üregenle. :) haberdar et bizi de

Gittim, görüştüm Emre beyle. Söylendiği gibi biraz soğuk, insan çekiniyor. Detayları isteyen varsa özel mesaj atabilirler. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…