- Konu Sahibi S_TheDifference
-
Merhaba,Kızlar burun estetiği yaptırmak istiyorum doktor önerilerinizi yazar mısınız ?? İyi bir doktor olmalı kimse birdaha yaptırmak istemez
Oğuzhan Oğuz'u öneririm :)Ben daha yaptirmadiiim bu yazin insallah
Normal de Emre ilhana karar verdim ama şimdi onada bakıyım yine teşekkürler:)Oğuzhan Oğuz (Baypark Hospital'de) tek geçerim :)
Emre İlhan à da gittim kulak burun boğaz uzmanı tam olarak şikayetin nedir ?öyle kötü yorumlar gördüm ki artık parayı düşünmemek lazım bence birdaha ameliyat olunca aynı paraya geliyo ben sizin yazdıklarınızı araştırcam ama Dr. Emre İlhan hakkında ne düşünüyorsunuz onuda beğendim? teşekkür ederim bu arada :
Aynen ikinci burun ameliyatlar hem daha zor hem de daha pahali o yüzden çok iyi araştır ve içine sinen bir doktora ameliyat ol tatlımKızlar burun estetiği yaptırmak istiyorum doktor önerilerinizi yazar mısınız ?? İyi bir doktor olmalı kimse birdaha yaptırmak istemez
Kızlar söyledikleriniz hepsine baktım aralarında Barış çakır,Salih Emre ü.,Muhammet Dilber,Mustafa Karacayı beğendim bide sizin söylemediğniz Emre İlhan çok teşekkür ederim size sizce hangisi bunlardan?[/QUOT
Tabiki Dr.Mustafa karacaKızlar söyledikleriniz hepsine baktım aralarında Barış çakır,Salih Emre ü.,Muhammet Dilber,Mustafa Karacayı beğendim bide sizin söylemediğniz Emre İlhan çok teşekkür ederim size sizce hangisi bunlardan?
Emre İlhan à da gittim kulak burun boğaz uzmanı tam olarak şikayetin nedir ?
ben alpaslan yıldırım ya da bekir sivriyi düşünüyorum...emre ilhanın burunları doğallıktan çok uzak bence, fiyatı da çok yüksek..
Aynen ikinci burun ameliyatlar hem daha zor hem de daha pahali o yüzden çok iyi araştır ve içine sinen bir doktora ameliyat ol tatlım
Merhaba,yeni ameliyat oldum.Hicbir sorun yaşamadım.mukemmel oldu.Cok mutluyum.Kesinlikle Dr.Mustafa Karaca
Kızlar burun estetiği yaptırmak istiyorum doktor önerilerinizi yazar mısınız ?? İyi bir doktor olmalı kimse birdaha yaptırmak istemez
Necdet demirBaris cakir
Salih emre uregen
Suleyman tas
Abdulkadir goksel
Ali murat akkus
Haldun kamburoglu ankara
Muhammet dilber
Alpaslan yildirim
Bende çok araştırma yaptım.fiyatlar uçuk ben daha yeni oldum ve çok memnunum herkese tavsiye ediyorum.Özel Güngören hastanesi Dr.necdet demir Harika ameliyatlar yapıyor.maalesef ki fiyatı baya yüksek
Resim var miBende çok araştırma yaptım.fiyatlar uçuk ben daha yeni oldum ve çok memnunum herkese tavsiye ediyorum.Özel Güngören hastanesi Dr.necdet demir Harika ameliyatlar yapıyor.
Ne kadar fiyat verdi?Teşekkür ederim şimdiye kadar içime en çok sinen Emre ilhan
3500₺ye olmuştum 6 ay oldu çok doğal görünüyor.ameliyat sonrası hiç ağrım olmadı.Ne kadar fiyat verdi?
İnstagramda doktor beyin profilinde var.Resim var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?