Burun estetiği??

Valla doktor seçimi fiyatları heyecanımı öldürüyo bir görüşüp kesin karar versek aynı heyecanı duycam Nisanın kaçında randevu sizin?
15'inde ama içimden bir ses aynı gün ameliyat gününü de alacakmışım gibi geliyor. İnceledikçe kafa daha da karışıyor. Her doktor için iyi diyen var kötü diyen var. O yüzden çok uğraşmayacağım. zaten ismi geçen 4-5 kişi var herkesin birleştiği. Bu kişilerin hepsi de bir şekilde iyidir sanırım.

Artık bakmıyorum bende ya Salih bey ya da Emre ilhan kısmet benimde 24 ya da 14 nisan 2sinden birinde yazdım bakmam lazım benden önceysen kesinlikle yorumlarını bekliyorum

Ayni durumdayiz ama bende ya daha kotu olursa korkusu var inşallah herkesin istedigi olur hayal kırıklığına ugramayiz

inşallah Ben de bazen korkuyorum ya kötü olursa diye ama korkunun da ecele faydası yok :) ya bu riski alacağız ya da yaptırmayacağız.

Yorumları biraz okudum da benzer durumdayız kızlar, benim de haftaya pazartesi Salih Emre Üregen'e randevum var. Bu cuma günü de başka bir doktora. Ben kapalı ameliyat istiyorum, ama kapalı ile ilgili söylenenler de korkutuyor. Ay bilemedim, çok gerginim karar vermek çok zor, kolay kolay da güvenemiyorum doktorlara. Neyse burayı okuyunca yalnız olmadığımı gördüm. Bu da bişey

Ya umarım sonradan pisman olmayiz ; ( bazen yaptirmaktan korksamda bu takinti hicbiseye benzemiyor burun tipin nasil

Benim burnum yandan hafif kemerli, çocukken 2 kere darbe aldım hafif deviasyon varmış içerden. Kemeri pek rahatsız edecek kadar belli değil ama ucu düşüyor gülünce, benim derdim o ucun sabitlenip biraz incelmesi aslında. Herkes gerek yok yaptırma diyor ama ben rahat rahat gülemiyorum burnum kötü görünüyor gülünce diye. Bundan kurtulmak istiyorum :)

Anladım canım umarım güzel olur. Bende sey cok kalık ve ben estetıgım dıye bagıran yapay bır burun olmasından tırsıyorum acıkcası

Yorumlarınızı merakla bekleyeceğim. Hepimizden önce gideceksiniz Salih Emre Bey ile görüşmeye. Bakalım nasıl geçecek. Görüşeceğiniz diğer doktor kim?

Yorumlarınızı merakla bekleyeceğim. Hepimizden önce gideceksiniz Salih Emre Bey ile görüşmeye. Bakalım nasıl geçecek. Görüşeceğiniz diğer doktor kim?

Diğer görüşeceğim doktor da Ercan Cihandide. O da kapalı teknik uyguluyor hatta mümkün olabilecekse sadece burun ucu estetiği ile düzelebilir mi bunları konuşacağım. Şans dileyin kızlar, bazı arkadaşlar umutlarla gittikleri doktorlarla görüşünce hayal kırıklığına uğrayıp vazgeçiyorlar, inşallah öyle olmaz :)

inşallah şimdi diğer bir forumda birisi Salih Emre Bey'e gitmiş. Çok ilgisiz ve soğuktu diye yazmış. 5dk görüşüyormuş. Umarım kötü bir andır denk gelinen.

inşallah şimdi diğer bir forumda birisi Salih Emre Bey'e gitmiş. Çok ilgisiz ve soğuktu diye yazmış. 5dk görüşüyormuş. Umarım kötü bir andır denk gelinen.

Evet hatta ben sordum o kisiye, insan korkuyor. Benim gorusmemden bi gun sonrasi ameliyatim olcak salih beye. Yani hic bi doktorla daha once gorusme yapmadim yapamiom da uzaktan gidicem. Sansa biraktim artiiiik. Kendisi soguk olsa da isini duzgun yapsin yeter de ama simdi

hakkınızda hayırlısı. İyi olur inşallah. peki sizin görüşme nasıldı? Ben de bir tek Salih Bey ile görüşeceğim. Diğer doktorlar pahalı ve muayene bile ücretli.

hakkınızda hayırlısı. İyi olur inşallah. peki sizin görüşme nasıldı? Ben de bir tek Salih Bey ile görüşeceğim. Diğer doktorlar pahalı ve muayene bile ücretli.
Yok ben daha gorusmedim, bu yaz goruscegim insallah, ve gorusmeden ameliyat randevumu aldim demek istedim.

Aynen cok pahalilar. Hem salih emre bey ucret almio ve tecrubesine gore de uygun diyebilirim. Baska unlu doktorlara bakarak

Yok ben daha gorusmedim, bu yaz goruscegim insallah, ve gorusmeden ameliyat randevumu aldim demek istedim.
görüşmeniz ve ameliyatınız ne zaman? iyi cesaret etmişsiniz. Aslında ben de aynısını yapmak istiyorum ama cesaret edemiyorum.

Merhaba Pazartesi bizi de haberdar edersinn :) herkes aaynı kapalı tabiki doktor bilir ama açık da tamamen burnuna müdahale edilebiliyomuş ama kapalı da kusur kalma ihtimali varmış bide ince deriliysen daha çok belli oluyomuş açık daha iyi duydum düşme ihtimali oluyomuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…