- 23 Şubat 2017
- 64
- 11
- 8
- 29
- Konu Sahibi S_TheDifference
-
Ben kesinlikle çekinmem sonuçta az para vermiyoruz ve de burun yani herkes bunu söylüyor eğer soğuksa kendi bilir tam bir eksi bence inanmam lazım yapabilir mi gideceğim zamanı sabırsızlıkla bekliyorum
katılıyorum. anlatılanlardan bana sanki kişiliği bu gibime geldi. Bakalım. benim de az kaldı gitmeme. Merakla bekliyorum. Aynı gün başka doktora da randevu aldım. Öncesinde de birkaç doktorla görüşüp karar vereceğim. Hayırlısı hepimiz için. Bu kadar zor olacağını tahmin etmezdimameliyat olmak kadar zormuş bu doktor seçim süreci.
hangi doktora randevu aldın ben şimdi bu doktor olmazsa Emre İlhanı beklicem yoksa yok yani doktor yok
Murat Ali Akkuş'a aldım. Özellikle 3d çalışması, maske yapması hoşuma gitti. Senin Emre İlhan'a ne zaman randevun?
Murat Ali Akkuş'a aldım. Özellikle 3d çalışması, maske yapması hoşuma gitti. Senin Emre İlhan'a ne zaman randevun?
Canım ben buna bakmıştım içime sinmedi hiç beğenmedim bi görüş bakalım sen
neyi sinmedi içinize tam olarak. Olumsuz bir yorumda okumadım ben hakkında ama. Bildiğiniz bir şey varsa paylaşırsanız sevinirim.
teşekkürler. rahatladım şimdi :)Bildiğim bir şey yok ama beğenmedim yapılan burunları fark pek göremedim ve hakkında hiç yorum yok çok bilindik biri değil burunlarda beğendim bu diyemedim o yüzden
Canım istanbul da selçuk yazan i tavsiye ederim.instagramina bak istersen.benim de videom var sayfasında.cok ilgili sempatik yaptığı işlerin arkasında bir bak.detaylu sorularını yanıtlarımKızlar burun estetiği yaptırmak istiyorum doktor önerilerinizi yazar mısınız ?? İyi bir doktor olmalı kimse birdaha yaptırmak istemez
Canım istanbulda benim doktoru tavsiye ederim.selcuk yazan.instagram hesabına bakmalisin.ayrintili bilgiyi veririmKızlar burun estetiği yaptırmak istiyorum doktor önerilerinizi yazar mısınız ?? İyi bir doktor olmalı kimse birdaha yaptırmak istemez
Canım istanbulda benim doktoru tavsiye ederim.selcuk yazan.instagram hesabına bakmalisin.ayrintili bilgiyi veririm
Hastalarının neden öncesi fotoğraflarını paylaşmamış bu konuda bilginiz varmı?Kızlar kararımı verdim Emre İlhana ameliyat oluyorum :)
Peki ne zaman ameliyat oluyorsun, bende salih emre uregene ameliyat olcagim temmuz ayinda. Birbirimizi haberdar edeliimmmmm.Kızlar kararımı verdim Emre İlhana ameliyat oluyorum :)
Hastalarının neden öncesi fotoğraflarını paylaşmamış bu konuda bilginiz varmı?
Peki ne zaman ameliyat oluyorsun, bende salih emre uregene ameliyat olcagim temmuz ayinda. Birbirimizi haberdar edeliimmmmm.
Tmm.. umarım güzel sonuçlar alırsınız:)Bu konuda valla benimde bilgim yok ama merak etmiyorum ne tür burunları düzelttiğini okudum duydum hep haziranda randevum var o zaman öğrenicemm yazarım sizede :)
Merhabaa 28inde randevum var haziranda o zaman ameliyat tarihini alıcam bakalım hangi gün boşsa artık :) tabiki haberleşelim büyük ihtimal benden önce olursun valla senden haberleri bekliyorum.[/QUOTE
Benim ameliyatim temmus ayinda, sanırım ben once ameliyat olurum :) haber ederimm
hadi gözün aydın :) karar vermişsin. Ben de bu hafta sonu karar vereceğim gibi duruyor.Kızlar kararımı verdim Emre İlhana ameliyat oluyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?