ya sen ne dıyosunnn,resmen değişmişsın bı ınsan bu kadarmı değişir..arkadaşımla resımlere bakıyorduk senınkın de hayret ettık..sen bı burunla başka bırı olmuşsun ve cok guzelleşmışsın..o düşünce yer bitirir insanı.. haklısınız endişe etmekte bence.
En katlanamayacağım şey insanların bakışlarındaki rahatsızlık ifadesini hissetmek.. yani bırakın aileyi çevreyi filan sokakta yanımdan geçen adam da burnuma kötü-garip bir şekilde baksa çok üzülürdüm herhalde..
Neyse ki ameliyat sonrasında görmekten çok korktuğum o rahatsız edici bakışlarla tek bir kez bile karşılaşmadım..herkes gerçekten ne iyi etmişsin ne güzel olmuş der gibi baktı.. öyle de dediler..
İnşallah siz de bol bol olumlu yorumlar duyarsınız ve insanlar burnunuza hep 'çok güzel olmuş' der gibi hayranlıkla bakarlar:)) genelde karşı çıkanlar amann sakın yaptırma diyenler tam tersi, süper olmuş iyi ki yaptırmışsın gibi tepkiler veriyor emin olun
ya sen ne dıyosunnn,resmen değişmişsın bı ınsan bu kadarmı değişir..arkadaşımla resımlere bakıyorduk senınkın de hayret ettık..sen bı burunla başka bırı olmuşsun ve cok guzelleşmışsın..
sakın yanlış anlama ama eskı sen degıl yenı bırı olmuşsun..ıyıkı de yaptırmışsın
teklif gönderdım kabul edermısın cok merak ettımyok canım yanlış anlamam doğru söylüyosun.. çirkin betty'den de fena haldeydim ameliyat öncesinde farkındayım:) sağol güzel yorumların için
ben zaten kararımı verdim olucam ama ne biliyim burun estetiği olduğumda görüntüm çok değişicek bunu biliyorum ve nasıl tepki alırım merak ediyorum yani çevremde estetik olan yok ne derler sorusu kafama takılı.. geçen pendikte bi doktora gitti so ltarafımda eğrilik var dedi ve ilk kez o zaman fark ettim eğriymiş :) ve solum geceleride tıkanıyo yani olmalıyımı kesin kararlaştırdım. ama doktor seçimi önemli ben zekeriya kul diye bi doktor var ona ameliyat olmak istiyorum 3500 dedi mail attım ama yüzyüze görüşmedim alanında uzman olduğunu hissediyorum .. bende şöyle bi durum var uzun zamandır internetten takip ediyorum ve şunu anladım ben burun estetiği olunca çok çok değişicem görüntü olarak yani çok şükür güzelim ama burnum yandan eğik ve ucuda aşağı doğru inik biraz estetik olursam tanınmayacak kadar değişicem bunu farkettim çünkü yüz yapım vucut ypımı ve burun yapımı kendi kendime analiz ettimbu kadar büyük bir değişim karşısında nasıl tepki alırım merak ediyorumm.. ve zekeriya kul hakkında bilgisi oan varmı yani ona estetik olan ..... aksilik olmazsa hazıranda görüşme yapıp temuzda ameliyat olucam inşallah ..Allahtan hayırlısı
benim yüz ifademde herhangi bir değişiklik olmadı. istanbulda olmuştum ameliyatı. izmire döndüğümde en yakın arkadaşım farketmedi. kaldı ki ameliyat olduğumu biliyordu. ben nasıl olmuş diye sorunca farketti :) liseden bir arkadaşımla aynı durakta otobüs bekliyormuşuz. o beni görmüş ama emin olamamış. bana mesaj attı " joey sen burnunu mu yaptırdın süper olmuuuşş".. yeni tanıştığım insanlar zaten anlamıyor. estetik deyince herkes şok oluyor. etrafımdakiler alışmakta zorluk çekmedi yani. baya doğal oldu. hatta ben bile burnumun ilk halini hatırlamıyorum. sanki hep böyleydi
meraba ben estetik olmak istiyorum ancak ailem akrabalarım v e çevrem ne der diye çok düşünüyorum.. ve öğretmenim yani öğrencilerim arkadaşlam veliler:) vs. nasıl karşlarlar ne yorum yaparlar diye düşünmekten cesaret edemiyorumm.
.sizlerde durum nasıloldu arkadaşlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?