Burun estetiğinden önce ve sonra aileniz ve çevrenizin bakışı nasıl oldu

Eso dün bende burnuna baktım..cok güzel olmuş :))) gercekten tek kelimeyle harika!
Ve fotograflarını da cok beğendim,insanlara cok yardımcı oluyorsun bu acıdan da seni tebrik etmek isterim :) her fotografı koymussun,sagdan soldan alttan onden...
Eğer cemil bey ile anlasamasaydim hic usenmeyip İstanbul a gidip Emre İlhan a gözüm kapalı ameliyat olurdum:))

inşallah canımya daha doktora gitmeden heycan basmış beni, büyük bir değişim olucağı kesin benim için.....

bence çevrendekilerden ziyade senin ne istediğin ve hissedeceğin önemli.sen mutlu olacaksan gerisi önemli olmaz bence sonuçta kötü bişey yapmıyosun.benim burun ameliyatı olduğumu ailem hariç kimse farketmedi.insanlar sürekli sende bir değişiklik var bi güzellik gelmiş diyip duruyorlar ama farkedemiyolar ne olduğunu,burda da doğallık ön plana çıkıyor tabiki.ben estetikliyim diye bas bas bağıran bi burnum olsun istemezdim ama öyle olsaydı bile mutlu olurdum miniş miniş burnum olduğu için

kızlar burunlarınızı merak ettim,davet yolladım kızlar ben burnumdan ikinci ameliyatı oldum ,ama hala düzelmedi.sizce üçüncü ameliyat göze alınır mı?ne dersiniz?çok usta bir doktor buldum,görüşmek istiyorum ama üçüncü ameliyat fikri korkutuyor,tuhaf durursa diye

ya sen ne dıyosunnn,resmen değişmişsın bı ınsan bu kadarmı değişir..arkadaşımla resımlere bakıyorduk senınkın de hayret ettık..sen bı burunla başka bırı olmuşsun ve cok guzelleşmışsın..
sakın yanlış anlama ama eskı sen degıl yenı bırı olmuşsun..ıyıkı de yaptırmışsın

arkadaşlar
cuma günü alçım çıktı doktor bant yapıştırdı
ama önce ucunu yukarı kaldırarak bant yapıştırdı sonrada yana doğru bikaçtane
şimdi aynaya baktığımda yandan iyi ama önden bakınca burnum okadar dikki burnumun içini görüyorum
bu böylemi kalacak yoksa yavaş yavaş inermi?

yok canım yanlış anlamam doğru söylüyosun.. çirkin betty'den de fena haldeydim ameliyat öncesinde farkındayım:) sağol güzel yorumların için

canım zekeriya kul beyfendinin burun ameliyatları konusunda bilgi alabildin mi? lütfen beni de bilgilendirir misin?

benim yüz ifademde herhangi bir değişiklik olmadı. istanbulda olmuştum ameliyatı. izmire döndüğümde en yakın arkadaşım farketmedi. kaldı ki ameliyat olduğumu biliyordu. ben nasıl olmuş diye sorunca farketti :) liseden bir arkadaşımla aynı durakta otobüs bekliyormuşuz. o beni görmüş ama emin olamamış. bana mesaj attı " joey sen burnunu mu yaptırdın süper olmuuuşş".. yeni tanıştığım insanlar zaten anlamıyor. estetik deyince herkes şok oluyor. etrafımdakiler alışmakta zorluk çekmedi yani. baya doğal oldu. hatta ben bile burnumun ilk halini hatırlamıyorum. sanki hep böyleydi

bu yazilira okuyunca insan adeta gata geliyor :))

cnm hangi doktora ameliyat oldun acaba? bende yaptirmak istioyrum ve doktor arayisindayim..

valla ben oldum bende çok takıyodum ay burnunu yaptırmış estetikli hali falan dicekler diye hayatımda aldığım en güzel karar olduğunu gördüm hiç kimse farketmedi bile öyle doğal oldu ki hayatımda verdiğim en iyi iki karardan biri burun ameliyatı ikincisi lazer epilasyon oldu ikisinden de mükkemmel sonuç aldım

ameliyat olmak için gelmedim istanbula. anne tarafım burada zaten. ziyarete geldiğimizde tanıdık vasıtasıyla burda oldum ameliyatı :)

dr süreyya şeneldir' e oldum ameliyat. cidden iyi bir doktor ve burnun doğal görünmesine çok önem veriyor. hatta tv programlarına falan da çıkmıştı bir ara. google a yazın, kendi websitesi de var. ordan da bilgi alabilirsiniz.

Ben de yazayım bişeyler ameliyat olmak için cesaret edemeyenlere.Ve de ameliyat olup daha olun başında olanlar için.Daha önce de başka foruma yazdım fakat asıl yeri burasıymış sanırım buraya yazmalıydım

Evet güzel kızlar benim nihayet kabus dolu günlerim bitti ve bu gün tam 1ay oldu.Bu msjımı okuyanlar sanırım çok güzel bir burna sahip ve istediği gibi olmuş diye düşünebilirler msj girişime bakarak ama inanın istediğimin burunla hiç yakından uzaktan alakası yok.Şunu belirteyim şu 10 gün oldu yok 15 gün oldu diyen arkadaşlar hiç morallerini bozmasınlar çünkü 10 günlükle 26.gün arasında çok fark var.Benim 10. gün alçım çıktı bir aynaya baktım aman tanrımmm korkunç kendimi kimlere benzetmedim ki basık bir burun üstelik minnacık.İyiki bandajlandı yoksa nasıl kamufle edilirdi bilmiyorum.Aslında bandajları 30.gün çıkarmamı istedi doktorum ama ben 26.gün çıkardım.Çünkü yolculuğa çıkıcaktım daha fazla bandajlarla dolaşmak istemedim.Tabii görüntüyü beğenmedim herzamanki gibi ama öyle 10.gündeki gibi olsaydı bilmiyorum napardım.Şuan burnumda tek beğendiğim yer kavis.Harika tam istediğim gibi.Onunla yetiniyorum ki bu da bana yetiyor.

Şimdi sıra morelleri sıfırın altında olan arkadaşlara.Hele şu 10 günlük arkadaşları anlıyorum da mesela 5,6 ay geçmiş halen memnun değiller bazı arkadaşlar onların sorunlarına çözüm bulmak istiyorum.Çünkü inanın ben de aynı şeyleri yaşadım.Ve sadece bana destek olan bir arkadaş vardı bu sitede ona sonsuz şükranlarımı sunuyorum.Ben şu şekilde atlattım o kötü günlerimi hemde 3 gün içinde psikolojim düzeldi ve kendim düzelttim.Önce kendinize sorun burun ameliyatını niçin yaptırdım.Çünkü herkesin beklentileri yaptırış amaçları farklı.
Güzel olmayı kim istemez ki ama sizde bu durum bir saplantı haline gelmiş ve gittiğiniz heryerde,takıldığınız her ortamda iltifat almak istiyorsunuz fakat insanlar sizi farketmiyor ama siz ısrarla farkedilmek mi istiyorsunuz?sağlık problemleriniz var ama olmuşken biraz değişiklik fena olmaz diyorsunuz.Ya da aslında güzelsiniz fakat fotolarda güzel çıkmıyorsunuz bu yüzden resim çektirmek bir kabusa dönüşüyor sizler için tek istediğiniz özgürce fotoğraf çektirmek mi?Ya da ben de olan bu sorununuz mu var güneş gözlüğü takamamak(istediğniz modeli yada uzun süre takamamak), takınca hem böyle wooooww dedirten bir havanız olmuyor yada uzun süre takınca burnunuzdaki kemer kızarıp hatta bazen uzun süre geçmeyen acılara ortam mı hazırlıyor?Ya da saçlarınızı hiçbir zaman toplayamıyorsunuz artık özgürce toplayıp tenis maçına çıkmak istiyorsunuz :) benim gibi?

Bunun gibi daha bir çok neden var insanların burun estetiği yaptırmalarındaki sebep.Sizin sorununuz hangisiyse önce onu bulup onun cevabını bulun.Ve tekrar burnunuzu inceleyin beklentilerinize nekadar cevap vermiş nekadarını karşılamış inanın bulunca mutlu oluyorsunuz.Çok fazla morel bozukluğu yaşayan arkadaşlar için söylüyorum.Cevabını bulduğunuzda inanın mutlu oluyorsunuz ve takmıyorsunuz şuan çirkin olduğumun farkındayım ama inceledim baktım 2 beklentime cevap vermiş ozaman dedimki tamam bu mutlulukta yeter bana ki ben hiç bişeyle mutlu olmayan insan olarak mutlu oldum.

İnanın hiç kimse sizin kadar sizi anlayamaz yani kendi mutluluğumuz kendimizde inanın başkasında değil.Ama bir istisna hariç eğer tek amacınız sadece güzel görünmekse illakı güzel olcam diyosanız ozaman tabiki karşı tarafın ne düşündüğü önemli ve psikolojinizin düzelmesi de neyazıkki başkalarının elinde.Kızanlar olcak mutlaka eee güzel olmak için yaptırıyoruz heralde dicekler ama inanın bazıları çok abartıyolar güzellik olayını.Sorunu bu olan arkadaşların işi zor çünkü sürekli güzelliklerinden bahsedilmelerini isticekler bu da olmayınca çünkü ilk zamanlarda olamayabilir bu da onları mutsuzluğa iticek en azından burun tam oturana kadar bu psikolojiyi yaşıcaklar.Ama asıl amaçları farklı olan arkadaşlar benim gibi yapsınlar inanın mutlu oluyosunuz

Benim yaptırmamda 3amacım vardı.1.si Sürekli tenis maçlarına çıkan biriyim ve çok özenirdim şöyle dik kavisli bir burunla ve saçlar toplanmış olarak maçlara çıkmayı ama çok önemli olmadıkça toplamadan çıkardım bu da sorunlu olurdu haliyle çok terlerdim normalde de oturduğum yerde terleyen bir insanım saçlarımı topladığım zaman hiç hoş durmuyordu kendime göre tabi.Daha dün giydim tenis kıyafetlerimi mükemmel saçlarmıda bir güzel topladım baktım tam istedğim gibi görüntü.Şimdi 3 ay sonra tenise başlamak için sabırsızlanıyorum.2.si güneş gözlüğü taktığımda uzun süreli çok acıtıyodu düşünün saunadan yeni çıkmışsınız cildiniz son derce hassas yumuşacık sonra o hassas cilt üzerine takın güneş gözlüğünü saatlerce kemer olunca direkt orada sıkışma yapıyor çok ağladığım günleri hatırlıyorum.Artık öyle bir sorunum olmucak çünkü yok artık kemerimmmmm.3.sü ise foto fobimin olması ki sanırım o isteğim gerçekleşmedi çünkü foto çektim de baktım yok halen iyi çıkmıyorum ama umarım biraz zaman geçince bu da olcak eee bu isteğimde olursa daha ne olsun ki.Ayrıca yeni burnum şuan 2 amacıma hizmet verdiği için o da bana yetiyor.3.yede zaman var sanırım daha 1. ayımdayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…