Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
meraba ben estetik olmak istiyorum ancak ailem akrabalarım v e çevrem ne der diye çok düşünüyorum.. ve öğretmenim yani öğrencilerim arkadaşlam veliler:) vs. nasıl karşlarlar ne yorum yaparlar diye düşünmekten cesaret edemiyorumm.
.sizlerde durum nasıloldu arkadaşlar,
meraba ben estetik olmak istiyorum ancak ailem akrabalarım v e çevrem ne der diye çok düşünüyorum.. ve öğretmenim yani öğrencilerim arkadaşlam veliler:) vs. nasıl karşlarlar ne yorum yaparlar diye düşünmekten cesaret edemiyorumm.
o düşünce yer bitirir insanı.. haklısınız endişe etmekte bence.
En katlanamayacağım şey insanların bakışlarındaki rahatsızlık ifadesini hissetmek.. yani bırakın aileyi çevreyi filan sokakta yanımdan geçen adam da burnuma kötü-garip bir şekilde baksa çok üzülürdüm herhalde..
Neyse ki ameliyat sonrasında görmekten çok korktuğum o rahatsız edici bakışlarla tek bir kez bile karşılaşmadım..herkes gerçekten ne iyi etmişsin ne güzel olmuş der gibi baktı.. öyle de dediler..
İnşallah siz de bol bol olumlu yorumlar duyarsınız ve insanlar burnunuza hep 'çok güzel olmuş' der gibi hayranlıkla bakarlar:)) genelde karşı çıkanlar amann sakın yaptırma diyenler tam tersi, süper olmuş iyi ki yaptırmışsın gibi tepkiler veriyor emin olun![]()
eso, senin burnun gerçekten güzel olmuş, olumsuz söylenecek hiçbirşey yok bencede.
Çok teşekkür ederim canım.. sen sakin sakin araştır, diğer başlıkta da gördüm yazını.. inan hepimiz geçtik o evreden.. umarım senin de çok başarılı bir ameliyat olur ve mutlu olursun![]()
yazılanları okuyunca mutlu oldum birden
benim atel cuma günü çıkacak
ve kendi kendimi yiyip bitirdim.
sürekli aynaya bakıyorum sanki sol delik büyük sağ delik küçük gibi
şimdiden pişmanlık duyuyorum
umarım bende sizin gibi bir kaç ay sonra mutlu olurum
şu anda psikolojim çok bozuk![]()
canımm resimlerine baktım o kadar güzel olmussun kiiii maşallahyorumlarında da yazmıssın burnumu cok sevıyorum diyee ne güzel bi duygu yaaa :2: bende şimdi karar verdim ya yaptırmaya burnumu iyice kendimden sogumaya başladım sureklı aynı psikolojideyim aynanın karsısında burnuma bakıyorum ve moralım bozuluyo
![]()
İnşallah.. istediğin gibi doğal olur umarım:) doktoru kendi kendine seçmek en mantıklısı, geri dönüşü yok elbette ama baktın ki sonuç tam olarak istediğin gibi olmadı, bu da gerçekten dünyanın sonu bir durum değil.. yani tekrar düzeltilme şansı var.. yani bu ihtimalin olduğunu da düşünüp içini daha rahat tutabilirsin benceEso benim burnum umarım seninki kadar doğal olur.
deimya çevremde yaptıran yok ve kendi kendime doktorumu seçicem ve geri dönşü olmayan bir estetik olucak ve dua ediyorum ki doğal ve yakışan bir burnum olsun.. ve işin kötüsü takıntı yaptım artık burnumu![]()