Burun Estetii iin para biriktirme.....

kissmett

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2008
48
0
86
Kahramanmaraş
ARKADASLAR BEN YAZIN YAKUP AVSARA BURUN ESTETIGI OLMAYI DUSUNUYORUM AMA BURUN ESTETIKLERI 3-4 BIN TL DEN BASLIYOR VE BEN HENUZ HIC PARA BIRIKTIREMEDIM SIZ NASIL PARANIZI DENKLESTIRDINIZ? KREDIMI CEKTINIZ ? ALTIN MI BOZDURDUNUZ? AILENIZ MI ESINIZ MI VERDI?YADA BASKA NASIL PARA BIRIKTIRDINIZ?

BANA FIKIR VERIRSENIZ SEVINIRIM...senağlama

cnm tabii birilerinin insanı finanse etmesi bu isin en kolay yanı ama ben kendi adıma ameliyat olmak icin ailemden para isteyemeyecegim icin (cünkü bunu istemek onlardan kendi adıma bencillik olur) harclıklarımla gıdım gıdım para biriktirdim ve gerekli miktara ulasmam biraz hatta baya bi zaman aldı :) ama sonunda yetecek bir meblaga ulastı sükürler olsun ki... ama bu kısa dönemde ise yarayan bir formül degil maalesef

arkadaşlar benım nefes alma sorunum var burun amelıyatı olacagım.olmusken estetıkte olayım dıyorum.ege unıversıtesınde.ne kadar a mal olur dersınız

bencede ebru ebru dogru diyosun uzun zaman almali az paralar degil sonuctaa..bende ailemden alamam evliyim zaten kocam verirmi acaba.4 binTL.................hic sanmam:)

babystar oldugun yere doktora gore degisiyor ama 3 binden4 binden asagi iyi doktor duymadim...tabi tip fakultelerini bilmiyorum durun nedir ama..yakup avsar ,emre ilhan,tunc tiryaki gibi iyi doktorlarin fiyatlari 3-4-5....tl ler arasi

kızlar ben hasan hüseyin ceylan a yaptırıcam ameliyatımı,daha önce yaptırmış olan bir kaç kişi ile görüştüm gayet memnunlar,bende doktoruma inanılmaz güveniyorum..gözüm kapalı gidicem buna eminim.geçen ay konuştum kendisiyle normalde 3000 liraya yapıyo ama bana 2000 2500 civarı yapıcak çünkü senelerdir tanıyo ve bişey daha söyledi eğer ssk varsa 1500 e yapıcak.ben şuanda çalışmıyorum bir yere başvurdum sonuç bekliyorum eğer işe başlarsam hem ssk tekrar başlıcak ve faydalanabilicem hemde maaşımı biriktirip 2 ay sonra ameliyat olabilicem. kısmet bence sende iyi kötü bi işe gir bikaç ay çalış paranı kenara koy eksik olursa eşinden istemende daha kolay olur

bbrrcc canim ben calisiyorum zaten ogretmenim ama araba kredisi falan oduyorum param ona gidiyo 500 e yakin......sskliyimda bu doktor nerede cnm..HASAN HUSEYIN CEYLAN adini ilk defa duydum hangi hastanede yapiyor ameliyati?

ben daha olamadım ama üniversite hastaneleri özel kliniklerden daha uygun kızlar... hemde burnunuzda nefes problemi falan varsa sosyal güvencesi olanlardan onu da ücretten düşüyolar diye duymuştum

Bugün çok yakın arkadaşım oluyor hemde özel hastade ve 1800 e anlaşmışlar ilk başta 2500 demiş. Bence iyice araştırrr...

evet eylül25 hangi hastane ve doktoru kimmiş? kıssmett cnm doktor adını öğrenelim ben onuda araştırırım.

evet canim arastirmak lazim....aslinda oyle uc fiyatlarda olmayan iyi doktorlarda vardir heralde...bu arada ben yakup avsar a burnumun fotosunu yolladim cok cirkin yapmis ya baskasinin burnunu koymus sanki...yada benim mi gozum alisamadi...ama begenmedim yaptigi calismayi...

masummasal yeni ameliyatını yaptırdı yakup avşara,bnm gönderdiğim mesajlardan bulabilirsin forumuda.orada resimleri var bi bak istersen,onunkisi çok başarılı olmuş cnm. ama dediğin gibi uygun fiyata iyi doktorlarda var.

ya kızlar bide şunu sorayım pazarlık yapcakmıyız doktorlarla ... ben kendi parayı kendim biriktircem ailemden isteyemem bnecillik olur bu.. parayı 4 ayda biriktirim olmadı kredi çekip öderim sıkıntı olmazda ameliyat için gerkli vakti bulabilsem

ayy surpass bende ne yapmayi dusunuyom biliyomusun belki sacma ama 3-4 bin tl lik bi kredi karti basvurusunda bulunacam...o kredi karti ile 12 ay taksitle altin alip sonrada o altinlari bozdurup 3 bin tl ile de ameliyat olmayi planliyorumm....hem boylece o 3 bin tl yi 12 taksitte odemis olacam hemde kredi cekmedigim icin faizde binmemis olcak nasil fikirdelikafadulden

Arkadaşlar aman sakın kliniklerde falan bu tür yani burun esnetiği gibi ameliyatları olmaya kalkmayın.Ücretlere gelince ucuz olsun diye işinin ehli olmayan hekimlerere bu işleri yaptırmayn derim.Tam 6 aydır burada yazılanları ve ameliyat olmuş kişileri okuyorum bende ameliyat olmak isteyen olararak inanın hala okuyorum ...... buradan vede basından takip ettiğim Sayın Dr.Barış ÇAKIR gerçekten mükemmel ameliyatlar yapıyor resimleri inceliyorum da...ayrıca güvende gerçekten önemli....inanaın bunca yıldır cesaret edemediğim burun ameliyatımı sanırım ona olmak istiyorum.....

yoo saçma değil bi arkadaşım 4500 ytl kredi çekip ödedi düzenli bi gelirin varsa( yani maaşını geç alma vs problemin yoksa) ve kriz döneminde işten çıkarılma gibi bir ihtimalin yoksa hiç problem değil ayda 600 ylt taksitle amliyat olmuş olursun gelirini, aylık harcamlarını hesaba kat ayda 600 ytl taksit ödeyebilecekmisin bütçenden, bunları hesaba kat eğer hesapların tuttuyosa sorun yok:) ya barış çakırın yaptığı burunlar gerçekten harika çok çok iyi doktorlar var elbette yok demiyorum ama içlerinde gördüğüm burunlarda bana en doğal geleni barış çakırınkiler vakit problemim olmasa borça batma pahasına ona ameliyat olucamdelikafadulden

Kıslar bencede iyice araştırın..Burda isim vermek doğrumu bilmiyırum.
İstanbul/Avrupa yakası Avcılar ilçesi Parseller semtinde:bbo:
İsmini öğrenmek isteyenlere özelden yazarım..
Bende çoooooook istiyordum ama evde herkes tepkili aşkımdaaaa:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…