Burun Estetii iin para biriktirme.....

Sen kime yaptirdin? Ögrenebilirmiyim :)

Bu kadar parayı çalışan bile zor biriktiriyor. ben çalışıyorum fakat aileme de yardım etmek zorundayım doğal olarak zor oluyor biriktirmek 2-2.5bin ytl yine iyi ama 4bin 5 binler uçuk geliyor bana açıkcası

merhaba arkadaşlar :) mebla ne olursa olsun açıkcası eğer çalışmıyosanız bunu harçlıklarla biriktirmek bence imkansız :) ben makul bi ücrete 2 bin tl ye amelıyat oldum bu parayı aılemden aldım öğrenciliğimin son senesiydı bu yıl çanakkalede nisan mayıs aylarında şehitliklere tur düzenleyip rehberlik yaptım yarısını bu şekilde kendim karşıladm :) 2 bin çok değil ama bakın onu bile ben tek başıma karsılayamadım her durumda eğer çalışılmıyosa aılenın destek olması şart :)

Benimde birikimim yok ve bende para biriktiemeye calisiyorum. Insallah burun esteginini olabilirim, bir yil icinde biriktirmem lazim...

Arkadaslar aslinda Türkiyede bir burun estetigi bu kadar pahali olmazdida ,yurtdisinda estetik ameliyatlar 2 misli oldugu icin herkes Türkiye´ye akin ediyor ve Türkiyedeki ismi duyulmus doktorlarinda isine geliyor, böylece bunu kullanarak fiyatlari da yükseltiyorlar ama malesef bu durumda Türkiyede sadece durumu iyi olan karsilayabiliyor yada bir estetik icin aylarca calisarak para biriktiriliyor.

Benimde birikimim yok ve bende para biriktiemeye calisiyorum. Insallah burun esteginini olabilirim, bir yil icinde biriktirmem lazim...

arkadaşlar bilginiz olsun diye yazıyorum.estetik için illede özel doktorlara gitmenize gerek yok .ben devlet hastanesinde hem burun hem kulak estetiği oldum,sonuçtan da çok memnunum.cebimden toplam 870 tl çıktı.bulunduğunuz illerdeki hastaneleri arştırın derim...

Sizin mesajınızdan alıntı yaptım ama sadece yeri geldi diye ne zamandır bu konuda birşeyler yazmak istiyordum. Amacım sadece size bir cevap vermek değil kesinlikle

Hani doktorlar kendi kendilerine isimleri duyuldukça fiyat arttırıyorlar, bir havalara giriyorlar vs deniyor ya; siz hiç düşünüyor musunuz her doktorun kendi el emeğine biçtiği bir değer vardır ki bunu hasta memnuniyetleri de belirler, her doktorun ameliyat maliyetlerini el emeği dışında yıl içinde gittikleri seminerlerin, aldıkları eğitimlerin, katıldıkları workshop ların, öğrendikleri araştırdıkları yeni bilgilerin, çalıştıkları hastanelerinin kalitelerinin, ameliyat sırasında kullandıkları malzemelerin de etkilediğini düşündünüz mü hiç.

50 tl lik neşter kullanan doktorla 150 € luk neşter kullanan, bütün yılını muayenehanesinde geçiren doktor ile yılda en az 4-5 kere yurtdışına gidip oradaki yenilikleri takip eden, kendini geliştirmek için yurtiçi ve yurtdışında eğitimler alan, 100 lerce € luk kitaplara abone olan ve yayınlardan gelişmeleri takip eden doktorların fiyatı izin verin ki aynı olmasın. Sadece sizin bütçenize uygun değil diye aman bizim doktor çok havaya girmiş geçen sene 3000 e yapıyordu bu sene 7000 e yapmaya başlamış şeklinde bu kadar kolay yaftalamamak lazım bence. Bu kişiler hastalarına iyi hizmet verebilmek için kendilerine, cihazlarına vs de bir yatırım yapıyorlar. Ayrıca her doktorun hangi kesimden hastaları ameliyat edebileceğine karar verme lüksü var. Bugün size bir burun ameliyatı için 10.000 TL fazla gelebilir ama bir başkası bu ücreti duyunca ertesi gün ameliyat olmak isteyebilir.

O nedenle ücreti bütçenize uymayan doktorları forumlarda bu kadar kolay harcamama lazım diye düşünüyorum

Ha bu arada hep tekrarladığım şeyi de ekleyeyim. Ucuz olan her doktor kötü, pahalı olan her doktor da iyi demek değildir.

Bir not daha ekleyeyim. Bizim en tecrübesiz plastik cerrahımız, yurtdışındaki en yetenekli cerraha on basar. Geçtiğimiz günlerde okuduğum bir ropörtajda yurtdışından gelen hastaların %60 ının orada ameliyat olup ülkemizde revizyon yaptırtığından bahsediyorlardı.

Son düzenleme:

Bakin ben bu konuda o kadar tecrübe edindimki ve yazimla her doktoru kast etmedim aralarinda bazi doktorlar varki 2-3 yilda birden ücret firlattilar. Almanyada bir doktor abimiz vardi kendisi Istanbuldan geliyor ve ordaki ismi duyulmus bir plastik cerrah arkadasi var, oraya ameliyata bir kac kiz yolladi ve cok cok düsük bir rakama ameliyat ettiler, demekki oluyormus. Bircok insanimizda bu kadar para ödeyip magdur duruma düsüyorlar. Haa yurt disina gidebilirler ve kendilerini gelistiriyorlar ama ülkemizde bir burun ameliyatinin bu kadarda pahali olmasi gerekmez. Bizim vatandasimizada yazik degilmi? Bu kadar ücreti karsilayamiyorlar. Ben bile yurtdisindayken ve biriktirmem gerekirken o vatandas ne yapsin. Ben bizim ülkede Profesör adi verilen bir doktora gittim ve güvendim ama malesef burnumu mahvetti. Almanyada aslinda doktor ücreti pahali degil, pahali olan hastane, ameliyat ve narkoz ücretleri (tabiki hastanelerde oradaki özel hastaneler gibi) Siz alman doktorlarin iyi olmadiklarini söylüyorsunuz. Bu hic dogru degil, almanyadada süper doktorlar var ama Türkiyenin 3 misline geliyor talep ettikleri para, ve malesef buradaki insanda bunu karsilayamadigi icin uygun olanlarini seciyorlar (hata yapiyorlar) ayni benim yaptigim gibi onun icin revizyon olmalari gerekiyor.

Bakın ben zaten direk size cevap vermedim bunu da belirttim yeri gelmişken bunu yazıyorum diye. Herkesin tecrübeleri tabiiki farklıdır. Ama birden fiyat yükseltti diye düşündüklerimizin de bir bildiği vardır. Ayrıca ücreti pahalı olan her doktor iyi değildir de dedim. Yazdıklarım sadece bir süredir forum genelinde yazılanlar karşısındaki şahsi fikrimdir. Yoksa tabiiki mümkün değil bir burun operasyonuna 15000 TL veren herkes istediği sonucu alabilecek. Sonuç konusundaki tatmin doktordan kaynaklandığı kadar hasta beklentisinden de kaynaklanır. Almanya 'da doktor ücreti pahalı değil demişsiniz ama sonuçta verilen toplamda ülkemizdeki birçok estetik ameliyattan daha pahalıya maloluyor sizler için. Gerek yurtdışında ameliyat olan kuzenlerimden ve birkaç arkadaşımdan bildiğim, gerekse forumdan takip ettim kadarıyla verilen ücrete göre çoğunlukla çok da tatmin edici sonuçlar çıkmıyor. O nedenle tek kriter asla fiyat olmamalı. Tama önemli bir durum ama doktor seçimi, hasta-doktor ilişkisi, karşılıklı beklentilerin anlaşıması uzun vadede fiyattan daha önemli diye düşünüyorum. Bunlar tamamen kendi şahsi fikrim.. Ayrıca yine şahsi fikrim ülkemizde plastik cerrahi sektörünün gelişiminin Avrupa'dan kat be kat üstün olduğunu düşünürüm.

Bu arada tahim ederim ki sonucundan tatmin olunmayan bir ameliyat geçirmek psikolojik olarak kjişiyi çok zorlar. Umarın istediğiniz sonuca kavuşabileceğiniz bir doktor bulabilirsiniz

Son düzenleme:

tesekkür ederim :).... bende genel olarak yazdim zaten. Tabiki ÜLKEMIZDE ki doktorlar bencede cok daha cünki estetik ameliyat cok yaygin.

Ben devlet hastanelerine guvenmiyorum acikcasi, burun bu sonucta. Bu forumda memnun kalmayan cok. Ozelde yaptirip memnun olmayanlard aolabilir tabiiki ama ben yinede ozelden yanayim. Bu yuden biriktirmeye devam...

Ha birde, az para verip istemedigim bir burna sahip olupta, ikinci yi yaptiracagima, guvenecegim doktoruma yaptiririm daha iyi... Pek istedigimi anlatamam ya hadi neyse..

evleneli 4 ay oldu..tutturdum eşime..eşim de kıyamadım..ALLAH izin verirse yarın olacağım..darısı başınıza..

arkadaslar burun ameliyatına ne kadar para harcanıyor aceba merak ediiyorum ?

baya pahalıymıs.benim aklımdaki rakam 1000 tl civarı falandı.ya videolarına falan baktım da iyce korktum valla.o kadar cesur değilim ben

bu kadar ucuza nereden yaptırılıyor...en ucuzu 3.5 4 arası araştırdım...bu fiyata pekte güzel sonuç çıkacağını sanmıyorum...

kızlar meraba ben daha önce vedat koyuncu ya ameliyat oldum estetik değil sadece lokal anesteziyle kemiğini biraz yonttu ama bende kemik eğriliği var ne kadar yontarsan yont yan yatmış bi kere nefes alamıyorum
annemin yıllar önce ameliyat olduğu doktoru hasan hüseyin ceylan a gitmediğime o kadar pişmanım ki annem çok memnun ve çok hasta götürdü ona herkes memnun şimdi ben de gidicem bir an önce kurtulmak ve nefes almak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…