ben anlamadim eylulcum bi estetikcinin ismi mi bu ??neden soylemen sakincali olsun ki?Kıslar bencede iyice araştırın..Burda isim vermek doğrumu bilmiyırum.
İstanbul/Avrupa yakası Avcılar ilçesi Parseller semtinde:bbo:
İsmini öğrenmek isteyenlere özelden yazarım..
Bende çoooooook istiyordum ama evde herkes tepkili aşkımdaaaa:çok üzgünüm:
arkadaşlar ben burun ameliyatı olalı 12.günüm oldu.sıfır ağrı çektim ve çok çoookkk ucuza oldum rüyada gibiyim hokka burnum olduuuu.allah doktorumdan razı olsun.isteyen arkadaşlara özelden bilgi verebilirim herkese geçmiş olsun darısı hepinizin başınıza
ashle mümkünse resmini doktor ve fiyat bilgisini özelden gönderebilirmisin? gerçi sen izmirde oldun galiba ama yinede bilgilenmek isterim.
arkadaşlar ben burun ameliyatı olalı 12.günüm oldu.sıfır ağrı çektim ve çok çoookkk ucuza oldum rüyada gibiyim hokka burnum olduuuu.allah doktorumdan razı olsun.isteyen arkadaşlara özelden bilgi verebilirim herkese geçmiş olsun darısı hepinizin başınıza
evet canim arastirmak lazim....aslinda oyle uc fiyatlarda olmayan iyi doktorlarda vardir heralde...bu arada ben yakup avsar a burnumun fotosunu yolladim cok cirkin yapmis ya baskasinin burnunu koymus sanki...yada benim mi gozum alisamadi...ama begenmedim yaptigi calismayi...
bu arada arkadaşlar, telefonla edindiğim bilgiye göre Yakup Avşar'a ameliyat olmak için minimum 7 bin tl'yi gözden çıkarmanız gerekiyor:gitme:
ayy surpass bende ne yapmayi dusunuyom biliyomusun belki sacma ama 3-4 bin tl lik bi kredi karti basvurusunda bulunacam...o kredi karti ile 12 ay taksitle altin alip sonrada o altinlari bozdurup 3 bin tl ile de ameliyat olmayi planliyorumm....hem boylece o 3 bin tl yi 12 taksitte odemis olacam hemde kredi cekmedigim icin faizde binmemis olcak nasil fikirdelikafadulden
çok uçuk rakamlar bence 7bin ne demek arkadaşlar..benim bir tanıdığım kbb doktoruna ameliyat oldu çokda güzel oldu burnu.fiyatıda çok uygun 700-800 civarı
yaa nerde oldu hangi doktora bilgi verir misiniz lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?