Burun Estetii iin para biriktirme.....

ben anlamadim eylulcum bi estetikcinin ismi mi bu ??neden soylemen sakincali olsun ki?
bu arada eylul banada herkes karsi kocam ailem ama bende estetik yaptirmak istiyorum

arkadaşlar ben burun ameliyatı olalı 12.günüm oldu.sıfır ağrı çektim ve çok çoookkk ucuza oldum rüyada gibiyim hokka burnum olduuuu.allah doktorumdan razı olsun.isteyen arkadaşlara özelden bilgi verebilirim herkese geçmiş olsun darısı hepinizin başınıza

ashle mümkünse resmini doktor ve fiyat bilgisini özelden gönderebilirmisin? gerçi sen izmirde oldun galiba ama yinede bilgilenmek isterim.

benim ameliyatımı ailem karşıladı,onları ikna ettim.çünkü ben çalışmıyordum ve bu ameliyatı olmalıydım

canım doktorunun ismini ve fiyatı yazabilirmisin bende yaptırmayı düşünüyorum da:kedi:

benim ameliyatimi da ailem karsiliycak ama ben onlardan almak istemyiorum ama mecburum cünkü maasim cok az....

Son düzenleme:
ben yeni başladım biriktirmeye 300 tl oldu 1 buçuk ayda.seneye ağutosa kadar 1000 tli aşıyoo geri kalanı ailem vercekk :):):)

Kızlar ben de çoook uzun zamandır para biriktiriyorum, öyle ki ameliyatın a sı bile konuşulmuyordu evde. Ancak bir birikimim oldu. Kredi almak ya da ailemden istemek gibi bir durumum yoktu maalesef..:1no2:

yakup avşara 3 buçuk hafta önce ameliyat olan birisi olarak şunu söleyebilirim ki yapılan burunlar tasarımdaki gibi durmuo. sonuçta bilgisayar gerçei n kdr yansıtablir ki 3 boyutlu olarak? yakup avşara ameliyat olan ve pişman olan birini hiç görmedm.

bu arada arkadaşlar, telefonla edindiğim bilgiye göre Yakup Avşar'a ameliyat olmak için minimum 7 bin tl'yi gözden çıkarmanız gerekiyor:gitme:

almanyada 9 bin euro civarinda olabilyior. bana türkiedeki fiyatlar cok ucuz gelior ama heryer degisik. bende hayata o kadar para ödemem türkiede daha iyi is yapiyorlar hem

canım bende öyle düşünüyodum ama kart limitim okadar değil malesef kartı geç ödediğim içinde kredi vermiyo hiç bir banka halbuki 2 kere filan geç ödedim ne saçma. artık anneme çektiricem kendisi emekli
opuyorumnanaktan

çalışanlar için çok rahat biriktirilcek para halbu ki ben qibi okulu yeni bitirmiş dersane sektöründe staj yapana coook zor ühüüüüüü

çok uçuk rakamlar bence 7bin ne demek arkadaşlar..benim bir tanıdığım kbb doktoruna ameliyat oldu çokda güzel oldu burnu.fiyatıda çok uygun 700-800 civarı

ben de para biriktirmeye çalışanlardanım. ama nerdeeee. 1 sene de ancak toparlayabilirim o parayı çok mutsuzum kurtulmak istiyorum burnumdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…