• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun eti icin ne yapabiliriz? (Operasyon haricinde)

Burnun girişindeki konka, polip tarzı şişlik mi? Tam böyle telefon flaşını tutunca, yanlarda yumru gibi kızarık etler var şiş. Eğer böyle burun spreyi ile inen bir şişlik ise, buna operasyon yapılması önerilmiyor. Benim küçüklükten beri 6 yaşımdan beri burnumdaki etlerin şişmesi sorunum var. Sadece burun spreyi kullanıyorum. Ben 26 yaşıma geldim, bana operasyon önermediler hiçbir zaman.

Size neden doktor sprey vermemiş bilmiyorum. Bu şişleri indiren burun spreyleri var, böyle 10 gün düzenli kullanılınca şişlikler iniyor. Ben çocukken böyle yeşil kapaklı sprey kullanıyordum, yetişkin olunca başka spreye geçtim. Spreyin bir zararı ve yan etkisi yok.
Merhaba bende de burun eti büyümesi var hangi spreyi kullandınız acaba?

Merhaba bende de burun eti büyümesi var hangi spreyi kullandınız acaba?
Merhaba geçmiş olsun. Bendede var bu sorun konkalarım şiş. Nefes almada çok sorun yok ama burun kuru. Merak ettiğim sizde kulakta çatırdı yapıyırmu . Kulağımda çatır çatur gofret ısırdıgımızdaki sesler var kac aydır. Aslında bunlar kortizon iğnesi alerjı haplarından sonra oldu oncesı yoktu. doktor dün sprey kullan olmadı yakarız dedi. Sigara içme vs. Bilgilendirirsenız sevinirim

Merhaba geçmiş olsun. Bendede var bu sorun konkalarım şiş. Nefes almada çok sorun yok ama burun kuru. Merak ettiğim sizde kulakta çatırdı yapıyırmu . Kulağımda çatır çatur gofret ısırdıgımızdaki sesler var kac aydır. Aslında bunlar kortizon iğnesi alerjı haplarından sonra oldu oncesı yoktu. doktor dün sprey kullan olmadı yakarız dedi. Sigara içme vs. Bilgilendirirsenız sevinirim
Kulakla alakalı böyle bir sorun yaşamadım. Sadece başlarda orta kulak enfeksiyonum vardı ve ağrıyordu kulağım o zaman sesler geliyordu ama tıkalılık sesi gibi. İçinden baya bi kütle alıp temizlediler enfeksiyonu geçti. Belki sizin de öyle bir şeydir.
O zaman sürekli nemlendirmeniz lazım. Nazalnem diye bir nemlendirici var onu veriyorlar. Eti yaktıktan sonra da onu veriyorlar sürekli nemlenmesi için onu alabilirsiniz. Ben yaktırdım. Grip olunca tekrar şişti çok bir faydası yok maalesef

Back
X