- Konu Sahibi CennetKokulum
27 yas olgunda degıl genc ciltte degil ama buraya yazmayı uygun gordum ozellıkle tonton yanaklı olanlarda olur burun kenarından dudak kenarına ınen cızgıler zamanla derınlesıyor bunun ıcın hangı urun uygun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sarkmaya nasil care bulacaz mirmirmirmir
Aradığınız ürün Lancome da mevcut.Mimik çizgileri için nemlendiriciden önce sürülen bir serumu var.Pahalı gelebilir ama çok işe yarıyor.
ben dudak çevresindeki çizgilerin insan yüzüne anlam kattığını düşünüyorum, bence çokta hoş duruyor, burun kenarından dudaklara uzanan çizgiler özellikle gülümsendiğinde çok seksi duruyor bence... anlamlı bir ifade yaratıyor... öteki türlü balık gibi bi ifade oluyo insanın yüzünde, yada sürekli şaşkınlık ifadesi, botoks yaptırmış gibi.
ama arkadaşlar, mimik kırışıkları yada normal kırışıklar için önerim, retinol içeren kremler...çizgiler için birşey yapmak istiyorsanız, klinik deneylerle kanıtlanmış en etkili kırışıklık açıcı retinoldür... retinol içeren bir krem, bu konuda en iyi yardımcınız olacaktır...
canim cok tesekuler vedigin bilgi icin a.s.,
benim gitdigim estetisyende ayni senin dedigin gibi klinik calismasi olan kremleri kulanmami tavsiye etmisti...
senin gibi tecrubeli birinden boyle iltifatlar duymakta cok iyi geldi :kedi: