- 31 Ocak 2016
- 49
- 13
- 3
- 37
- Konu Sahibi Berrabiter
-
Memnun mu sorar mısın lütfen? Sen fotoyu görünce korkuyorsun bir de beni düşün o burunla dolaşıyorum benAy yalan söyleyemiycem fotoları görünce korktum.kuzenim revizyon oldu iki kere ama tabi kime yaptırdı bilemiyorum
Evet ameliyat sonrası ikisi de biri gün ışığı diğeri flaşlı.bu burunu düzeltebilecek bir dr var mıdır?Iki foto da ameliyat sonrasi mi?
Keşke yalan söyleseydin. Konu sahibi o kadar korkulacak birşey yok. Neden ameliyat oldun?Ay yalan söyleyemiycem fotoları görünce korktum.kuzenim revizyon oldu iki kere ama tabi kime yaptırdı bilemiyorum
Bunu yapan estetik cerrah mı? Yoksa kbb hekimi mi? Ne kadar oldu ameliyat olalı?Ameliyat sonrası böyle oldu.bu durumda olup revizyon sonrası burnu düzelen var mı? Kime ameliyat oldu?
İstanbul.bütçem çok fazla değil açıkçası beş bin civarıNerde yasiyorsunuz? Ve butceniz ne kadar?
Tanınmış bir estetik cerrah.bayağı oldu aslında yaptıralı.ama daha kötü duruyor gün geçtikçe.kilo verdim onun da etkisiBunu yapan estetik cerrah mı? Yoksa kbb hekimi mi? Ne kadar oldu ameliyat olalı?
Canim yakup avsar var ama onun fiyati yuksektir sanirim. Yine de bir gorus istersen. Adam muhtesem otesi operasyonlar yapiyor.İstanbul.bütçem çok fazla değil açıkçası beş bin civarı
Nasıl yani?Bence burnunda bi sorun var gibi duruyor
Araştırayım.teşekkürler saolunCanim yakup avsar var ama onun fiyati yuksektir sanirim. Yine de bir gorus istersen. Adam muhtesem otesi operasyonlar yapiyor.
Açtım.cevap alamayınca buraya da açtımMutlaka vardır moralinizi bozmayın. Konuyu estetik bölümü altındaki burun estetiği başlığı altına açın. Oradaki konuları da okuyup memnun olanların dr isimlerini bir yere not alıp araştırın. Bol şanslar..
Yo doğruyu söyleyin farkındayım kötüKeşke yalan söyleseydin. Konu sahibi o kadar korkulacak birşey yok. Neden ameliyat oldun?
İnstagram kullanıyorsan aysestetik var, onunla görüşürsen seni en iyi doktora yönlendirecektir. Bütçeni aşacağını zannetmiyorum, hiç üzülme.Tanınmış bir estetik cerrah.bayağı oldu aslında yaptıralı.ama daha kötü duruyor gün geçtikçe.kilo verdim onun da etkisi
Şimdi ekliyorum.teşekkürlerİnstagram kullanıyorsan aysestetik var, onunla görüşürsen seni en iyi doktora yönlendirecektir. Bütçeni aşacağını zannetmiyorum, hiç üzülme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?