- 25 Mart 2015
- 640
- 337
- 103
- Konu Sahibi Berrabiter
-
Dediginizi dusundum zaten belki hastalar oyle istiyordur dedim ama instagram sayfasinda baktigim burunlarin neredeyse hepsi oyle duruyor.Burun deliklerine de onem veriyorum ben.Bana gore oyle geldi.Tabi zevk meselesi.Insanlar nasil istiyorsa, oyle yapiyordur ama. Zaten onemli olan da bu. Hasta ne istiyorsa onu karsilamali bence doktor. Ha ben soylediklerinize katilmiyorum, operasyonlari gayet basarili bence. Dogal isteyene de dogal burun yapiyordur elbet. Zaten kendisininde burnu dogal. Dogalligi bozmaya merakli olsa, kendi de ameliyat olurdu herhalde.
Dediginizi dusundum zaten belki hastalar oyle istiyordur dedim ama instagram sayfasinda baktigim burunlarin neredeyse hepsi oyle duruyor.Burun deliklerine de onem veriyorum ben.Bana gore oyle geldi.Tabi zevk meselesi.
Bende Baris Cakir'i tavsiye edecektim fakat Baris Bey'den randevu almanin cok zor oldugunu sitede bazi uyeler belirtmisti.Kac ay sonraya veriyorlarmis.Kesinlikle en iyi burun ve revizyon ameliyati yapanlardan başı çekiyor diyebilirim bence.Lakin 5 bin lira harcayabilirim diyor konu sahibi.Baris Bey bir burunu 9 - 10 binden asagi yapmiyor ve revizyon ameliyatlari daha da pahali oluyor.ya barış çakır ya da güncel öztürkü düşünebilirsin.Hersey düzelir merak etme.
hangi şehirdesin.İzmirde Çiğlide Ekol kulak burun boğaz var orda Dr.Selçuk Halıcıoğlu var tavsiye ederim.çok yi bir dr.özelleiklede ameliyatlarda eli çok iyidir.ben eşim ve ablam ona olduk.Ameliyat sonrası böyle oldu.bu durumda olup revizyon sonrası burnu düzelen var mı? Kime ameliyat oldu?
Çok pahalıKK albümünde gördüğüm kadarıyla Emre İlhan ve Muhammet Dilber hem doğal hem de küçük burunlar yapıyor. Fiyat konusunu yaptıran arkadaşlar söyler size
Dalga mı geçiyosunuzHARİKA OLMUŞ SAĞLICAKLA KULLANIN
Revizyon düşünüyorum ben de ama Yakup Avşar çok pahalı cidden. Acaba yardımcı olur mu ki durumumu anlatsam? Gerçi anlatsam kesin hak verir de fiyatta indirime gitmese de anlarım malum hayır işi değil neticede lüks bir şey bu da. Ama çok isterdim ona ameliyat olmayıyakup avşar ile görüşün, mükemmel estetik operasyonlar yapıyor, durumunuzu anlatırsanız fiyatta yardımcı da olacaktır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?