istanbulda olucaksan emre ilhan kesinlikle oneriyorum
[sıze=3]tatlım benim emre ilhana gücüm yetmez
ona olana kadar akın demiralaya gittim ona olurum
adamın kliniği tıka basa biri gidiyo biri geliyo
müşterisi o kadar çokki ve ii bir cerrahki antalyaya bile gidiyor estetik için [/sıze]
Tatlım benim Emre İlhana gücüm yetmez
Ona olana kadar Akın Demiralaya gittim ona olurum
Adamın kliniği tıka basa biri gidiyo biri geliyo
Müşterisi o kadar çokki ve ii bir cerrahki antalyaya bile gidiyor estetik için
ben izmirde güvenmediğim için istanbulda yaptırıcam emre ilhana
Canım burun ucu estetiğinden bahsetmişsin ama buna sen karar verebiliyor musun yani doktora direk ben sadece ucundan ameliyat olmak istiyorum diyebiliyor musun bunu merak ediyorum. Çünkü burnu komple bir bütün olarak değerlendirmek lazım, belki senin farkında olmadığın taa en tepedeki bir problemden kaynaklı bir durum vardır. Belki saçma bir örnek olcak ama ben dişlerim için tel tedavisine başlayacağım zaman, bir doktor dedi ki sadece üst dişlerine takmamız yeterli, altlar düzgün dedi. Sonra başka doktora gittiğimde bu bütün bir tedavi evet üstler düzelir ama altla uyumu da çok önemli, dişlerin nasıl kapandığı birbiriyle alt üst uyumu vs. Ben de tabi ki bunu daha mantıklı bulduğum için bu doktora gidiyorum şimdi. Hakkaten de alt dişlerimde hiçbir sorun yok gibi ama oraya da bir sürü lastik tel vs takıyorum, üst dişlerle uyumunu ağlıyor. Burunu da bu şekilde düşündüm şimdi. Benim burnum dışardan bakanlar anlayamaz ama ta en tepe noktasından problemli, her doktor göremiyor bunu, bazı doktorlar sadece ucunu problemli gördü ama asıl sorunun temeline inmeden istediği kadar düzeltsinler simetri sağlanmayacak , bu yorumu da güvendiğim profesör hoca söyledi. Sadece sana tavsiye olarak belirtmek istedim, sen belki ucunun sorunlu olduğunu düşünüyosun ama madem ameliyat sıkıntısı yaşayacaksın, bir bütün olarak değerlendirmelerini de iste canım yani doktor karar versin buna, ucuna mı tamamına mı müdahale edilmesi gerektiğine. Sadece bir tavsiye.
Selam arkadaşlar,
Emre İlhan`a ameliyat oldum bugün 15. günüm bantlarım bu hafta çıkacak. Size şu kadarını söyleyebilirim burun ameliyatları en önemli ameliyatlardan biri.. Ve maalesef bu konuda bana göre gerçekten ustalaşmış çok az cerrah var. Defalarca kez ameliyat olmak zorunda kalan insanları da düşünürsek tabi... Bu işi hakkıyla yapabilen nadir doktorlar arasında Op. Dr. Emre İlhan geliyor kesinlikle. Kendisini tanımadan önce çok fazla doktora gittim. İsim yapmış doktorlardı hepside ancak gerçekten çoğu estetik doktorları ilk önce parayı konuşuyor sizinle. Emre Bey psikolog gibi sizin her sürecinizde sürekli yanınızda oluyor ve ben böyle ilgili bir doktor inanın görmedim. Bu kadar aldığı parayı kuruşuna kadar hakeden, bu kadar işine aşık ve kendini sürekli yenileyen... 5 yıl önce ameliyat olmuş biriyle dahi konuşma fırsatım oldu ve herkes o kadar memnun ki ona güvenip inanmaktan hiçbir şüpheniz olmasın. Bazı arkadaşları da anlıyorum fiyatın yüksek olduğundan dert yanıyorlar. Benden size tek tavsiye fiyat ucuz olsun diye ameliyat masasına yatıp daha sonradan 2., 3. defa tekrardan ameliyat olmak zorunda kalmayın. Hem o zaman daha fazla paralar harcamak zorunda kalacaksınız bunu da bir düşünün. Burun en önemli organımız iken doktor seçiminizde biraz daha dikkatli davranın. Bugün isim yapmış, televizyonlarda gezen doktorların yaptığı yamuk burunların çoğu revizyon için Emre Bey`e geliyor. Herkes çok memnun ve mutlu. Burnunuzun sağlıkla güzelleşmesini istiyorsanız eğer Emre Bey`den hemen randevu alın, mutlu olun! :)
aa emre ilhana mı karar verdın super valla :)
Kızlar merhaba ...Benim burnum kemikli değil ucu ve kapakçıkları büyük.
Mutlaka bu operasyonu geçiren vardır.Sizden ricam doktor önerisi olan istanbulda.
Boğaziçine ulaştım fiyat cazip geldi orda bildiğiniz güvenilir doktor;
Varsa lütfen yazın kızlar deneyim bilgilerinizi benden eksik etmeyin..
Konuşup ücretsiz muayane olmuşsanız bile bekliyorum yorumlarınızı fiyat bilgiside tabi..
Revizyon mu olacaksın yoksa ilk defa mı? 9000 revizyon olanlar için olabilir. Onu iyicene bir öğren. Ayrıca sana tavsiyem sadece kapalı teknikle burun ucu estetiği yaptırmaman. Sonradan burnun düşme ve yamulma riski bence çok fazla var. Olanı da gördüm. Öyle şeylere çok bulaşma bence açık teknik en başarılı sonucun alınabileceği yöntem zaten.
ataşehir estetica hastanesi Dr Ercan Demiray ile bir görüş derim,benim ameliyatımın üzerinden 1,5 ay geçti sonuçtan memnunum fiyatlarda makul tanışmanda fayda olabilir :)
kızlar merhaba,burun ameliyatı olmak istiyorsunuz.fakat doktor çok önemli fiyatı ucuz diye sakın ameliyat olmayın.ben iki defa ameliyat oldum.ve 8 gün sonra 3.ameliyatım var.evet öncekilerin fiyatı iyiydi ama sonucu kötü oldu.ameliyat olduktan sonra yaşam kalitem çok düştü.şimdi çok iyi bir doktor buldum.bölge hastanesinde Hakan Akçin bey.herkesten olumlu referanslar aldım.ameliyat olan çok tanıdık var.size tavsiyem Hakan beyle bir görüşün.fiyat olarakta çok uçuk değil.ve sağlık için mutlaka KBB doktoruna ameliyat olun.
Canım konuştuğum doktor estetik cerrah
Ama ameliyata kbb da giricek öyle söyledi o nedenle pek korkmadım
Fiyatta 2.500 dedi bakalım araştırıyorum
Canım resim görebilirmiyim ?
Tşk ederim onuda aratıracağım
ne zaman olacaksın ameliyatını.beni 8 günüm kaldı :26: inşallah istediğin gibi olur
Canım o kadar haklısınki
Ben bu konuyu açtığımda hiç bir doktorla görüşmemiştim ilk sizlerden bilgi almak istedim
Aynı senin dediğin gibi bütün halinde yapılacak dediler 2 doktorda
Üstü kalın buldular törpülenecek kemik
Ayrıca kapaklarıda küçülecek
Yani kendim uydurduğum birşey diyelim burun ucu estetiği yok öyle birşey
Canım daha karar vermedim doktora
Senin az kalmış umarım herşey istediğin gibi olur Allah yardımcın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?