Koca burun demek için daha çooook erken naaptın sen :)) kime ameliyat oldun..foto eklermisin? İnce derili lerde bile 1 ayda inio şişler(tam deil, sadece güzel bir form alıyor)
Resim ekleyemiyorum canım ya, deli olucam, hata oluştu diyor ekleme yaparken .Aslında burdaki arkadaşların fikrini almayı çok istiyorum. Benim doktorum Fahri Mola, İzmirde kendisi. Alçım çıktığında gözüme güzel görünmüştü burnum, acaba bana mı bi anlık öyle geldi. Sonrasında koca bir burun oldu.
Masaj ödemlerin atılmasına çok yardımcı oluyor.. Masaj berdimi dr un? Sabah kalkınca kocaman bir burnum oluyor :)) doktorumun dediği şekilde yapıorum 10 dakika sonra normal haline dönüyor..
Bir sorum olacaktı size, ben de kalın derili bir burna sahibim. Bugün ameliyatımın 17. günü bitti. burnunuzun son şekli alması 2 yıl sürmüş sanırım, bu süre içinde ne kadar küçülme oldu? burun ucunda nasıl bir değişim oldu? gözle görülür düzeyde mi yoksa belli olmayacak kadar az mı? cevap verirseniz çok mutlu olurum. koca bir burunla kala kaldım yine
Canım senin yorumunu görünce çok şaşırdım. Senin ihtiyacın yok ki iğne ye filan. Ameliyattan sonraki günlerde bile çok şiş değildi senin burnun.. Neden düşündün ki iğne yi?değişikliklerden bizi de haberdar et canım.belki ben de yaptırabilirim.tabi doktorum yapar mı bilmiyorum.
Doktor üç haftada etkisi belli olur dedi. Bekliyorum merakla. Sanırım çok umutluyum.. Eğer faydası olmazsa çok üzülücem..burun ucumda hala şişlikler var.yan profilimden çok belli oluyor.belki bu iğne yok eder o şişliği.senin burnun nasıl oldu.iğneden sonra bir değişiklik oldu mu?
İstediğim şekli alacağını sanmıyorum ama bir miktar daha küçülmesi beni mutlu edecektir. Sonuçları sana bildiririm..inşallah istediğin şekli alır.sonucunu ben de merak ediyorum.
İstediğim şekli alacağını sanmıyorum ama bir miktar daha küçülmesi beni mutlu edecektir. Sonuçları sana bildiririm..
Merhaba..nasil oldu burnunuz acaba.. iğneden memnun kaldiniz miİstediğim şekli alacağını sanmıyorum ama bir miktar daha küçülmesi beni mutlu edecektir. Sonuçları sana bildiririm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?