Arkadaşlar çok merak ettğim birşey var.Burun ameliyatından sonra zaman geçtikçe şekil bariz bir şekilde değişiyor mu?Ben de yaptırmayı düşünüyorum ama bir arkadaşım benim 1.ay 2. ay birbirinden çok farklıydı dedi.Yani diyelim ameliyattan sonra ilk ay güzel bir burun var ama şiş sonra şişler indikçe yamulma falan olabiliyo mu?yardımcı olusanız çok sevinirim.
kesinlikle değişiyor ama değişmeyende var beniim değişti çook
kesinlikle değişiyor ama değişmeyende var beniim değişti çook
peki ne yönde değişti.Yani burun oturunca mı beğendin yoksa önce ki halini mi beğeniyodun?ya ben şişler inince ne çıkacağını çok merak ediyorum,Allah korusun ya yamuk olduysa ve şişler indiğinde ortaya çıkarsa diye tedirginim.Böyle şeyler yaşayanlar olmuş mudur acaba?
ben ilk zamanlardaki halini beğeniyordum daha az şişkti yada..şu an 4 ay olacak kocamn oldu burnum çıkıntı falan yok ama daha ucu düşük vede tombul
neferalem ılk baslarda burnunun ucu daha mı kalkıkdı sonrdan mı daha düşük durmaya başladı benm ıkıncı gunum aama burnumu coook havada hissediyorum( sısler indikçe ucu inermi
evt değişyr ilk alçı çıktıktan 1 ay sonrasına kadr hızlı bi şeklde şişler inyor daha sonra yavaş yavaş yani bana pek öyle gelmiyor ama arkadaşlarmn falan dediğne göre ama ucunun düşme sorunu bide olmasaa
Tabiki değişir.. Burun ameliyattan sonra tam olarak 6-7 ay sonra şeklini alır ve oturur ayrıca şişlikler tamamen yok olur.. yani ilk 1-2 ay şiş olur ama rahatsız edici bi şişlik değil bu genelde sadece kendin hisseder ve farkedersin insanlar çok anlamaz.. ayrıca burun tam şeklini aldığında daha güzel olur kalem gibi kusursuz güzel ımmmm =) ameliyat sonrası burun masajı da çok önemlidir mutlaka hergün buruna masaj yapılmalı.. Ama sorunun en önemli cevabıda şudur ki ; doktorum hep derdi.. önemli olan doğru doktor, doğru hasta =) Estetik olacaksanız mutlaka en iyi doktoru bulun şakaya gelmez..daha sonra tekrar tekrar ameliyat olmak istemez kimse sonuçta..
benim burda anladığım şu..alçıdan çıkınca şişik değil fazla..sonra şişiyor ve zamanla iniyor öyle mi?
eyvah eyvah benim şubat 13 e kadar son derece doğal hale gelmem gerekrdi..bir ay yeter demişlerdi bana..tühhh..
Bencede önemli olan doktor seçimi, benim burnuma doktorum masaj vermedi hiç masaj yapmadım ben, doktorum burnun şeklinin ameliyat sırasında verildiğinin ameliyat sonrası dış müdahaleyle ciddi bir değişim oluşturulamayacağını belirtmişti yani yine aynı noktaya geliyoruz doktor çok önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?