Alçı çıktığında burun şiş olur ki doğal olarak..sonradan şişmez burun :) tam tersi zamanla şişlik iner.. ayrıca dediğim gibi abartı bi şişlik değil bu siz farkdersiniz şiş olduğunu başkaları çok farketmez yani öyle aman allahım bir durum yok.. o yüzden rahat ol.. gerçi doktorun çok önemli bu konuda.. bazı arkadaşlarımı ameliyattan sonra gördüm de durumu vahim olanlar da wardı.. Sen doktorunu doğru seç yeter =) Nerede olacaksınız ameliyatı ?
bu siteye üye olmadan önce ikinci ameliyat aklımdan bile geçmiyordu..şimdi burnum alçıda ve herkes revizyondan bahsediyor..düşünmemeye çalışıyorum..ama neden bu kadar yüksek mi bu revizyon oranı hep sö konusu oluyor?
Ben 2010 da oldum burun ameliyatımı, 2 sene dolacak 1 ay sonra. Burun değişiyor ama bunu kötü boyutta düşünme. İstisnai durumlar vardır tabikide, belki revizyona ihtiyaç olan burunlar. Ama şişlikler indikçe burun oturuyor, naifleşiyor. Benim şuan daha farklı bir sorunum var mesela. Burnumun şeklinden gayet memnunum ama sağ burun deliğimden %40 daha az nefes alabiliyorum gariptirki :) Perşembe günü kontrol olacağım.
benım 9 ay oldu ,ilk zamanlar şiştı tabı..sonrasında oturdu şekli ve sabıt kaldı,hala aynı..ama ucu ınermi düşermı bılmem umarım bişe olmaz
tabikide değişiyor benim 9 ay oldu ameliyat olalı ilk aylar burnum önden daha kalın duruodu şişliklerden dolayı burun ucum daha kalkıktı o halini daha çok beyeniodum açıkçası şimdi ise burnum önden incelme oldu çok fazla ama burnumun ucu biraz düştü bende revizyon düşünüyorum açıkçası
tabikide değişiyor benim 9 ay oldu ameliyat olalı ilk aylar burnum önden daha kalın duruodu şişliklerden dolayı burun ucum daha kalkıktı o halini daha çok beyeniodum açıkçası şimdi ise burnum önden incelme oldu çok fazla ama burnumun ucu biraz düştü bende revizyon düşünüyorum açıkçası
hımm nasıl sabrettın canım 9 ay ben 3 ayda ısyanlardayım panık yapmayım dımı eskı burnum gıbı esnek hale gelecek dımı ,şişlikler inecek dimi dımıuhhuhhuuuhuuhh ((
Valla burun 1 seneye kadar değişiyor. Güzel yapıldıysa daha da güzelleşiyor. Bütün o sertlikler , hissizlikler, ucunun havada olması falan hep geçiyor...
Bana sankı hıc gecıcek gıbı gelmıyor bılıyormusunDogallaşıyormu pekı aynı zamanda yuzunle adapte oluyormu,inceliyormu bıraz?
Ben on defas sorarım şimdi:)
Antipeciğim burnunu çok beğendim mükemmel olmuş maşallah
dr.un kim?
Canım doktorum Tuba Erdıgan aslında çok sevıyorum kendısını ayrılmış Bogazıcınden çokta ıyı yapmış bence.Çok sabırlı bana sabredebılıyor bazen arıyorum telefonla pat dıe:) 3 ayda 4 defa falan gıttım yanına,resmımı gonderdıgım butun doktorlarda soyledı yapılması gereken yapılmış dıe ama ben alışamadım ondan sorunum
kızlar merhaba, bende 17.günümün içerisindeyim burun ameliyatı geçirdim. ama burnum sola meyilli duruyor. sol taraf daha şiş kemerde bir problem yok sadece kenarlarda var sol kenarı daha bombeli ve elime kemik geliyor. sağ taraf daha muntazam güzel bir kavis var. ya bu şişliktenmidir bilmiyorum belki 100 kere resim çektim baktım sol yan daha şiş ve sol burun kanadı daha hissiz. birde ameliyat sonrasında sağ tarafım daha hızlı iyileşti sol tarafım daha geç iyileşti acaba bu yüzdenmi çok moralim bozuk kızlar o yüzden kusura bakmayın böyle sorunlar yaşayan varmı :26:
evet. burnumun sağı ile solu farklı. ucu yamuk. benimki geçmedi aynı aylardır. ama senin endişe etmen için çok erken daha 1 ay bile olmamış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?