- Konu Sahibi pinkgirl16
-
bende de küçük bir çökme var ve revizyon olabilirim. ama forumda revizyon olup burnuna kıkırdak eklenen arkadaşlar var, gayet de güzel olmuş burunları . kafam karıştı.
yok öyle bisey canim yaa, ben yaptirdim hemde 3 defa,bendede sürekli cökme ve erime oluyo.en son suni kikirdak koydurdum.disardan belli felan olmuyo...
5 ay dolacak 3 ameliyatımın üzerinden.Kulağımdan kıkırdak koydu dr.Şuan belli olmuyor ondan yana bir sıkıntım yok ama asıl sıkıntı sağ burun kanadımın yine diğerine oranla erimesi.Anlamıyorum benim vücudum mu eritiyor yoksa doktor mu beceremiyor.Şimdilik çirkin bir görüntü yok tabi bu haliyle kalırsa fotolarda görürsünüz zaten ama zamanla daha çok çökerse artık neremden kıkırdak alınır bilemiyorum ya da ben 4. yü kaldırabilirmiyim onu hiç bilemiyorum.
Yukarıda bir arkadaş bahsetmiş dikkatimi çekti suni kıkırdak nedir?İlk duydum.Çünkü bana doktorum kulak kıkırdağı kolay kolay erimez demişti ama demek ki asla erimeyen kıkırdak da varmış!!!
Canım baksana resimlerime.Normal burun kemiği gibi duruyor tabiki de bir fark yok zaten zamanla sertleşip normal kemik halini alıyor.Sana da mı kıkırdak ilavesi yapılacak o nedenle mi soruyorsun tam olarak anlat şikayetini ona göre yardımcı olayım.Belki sendeki farklı bir durumdur?
ya o arkadasına bı sorabılırmısın kıme amelıyat olmus ıstanbulda
merhaba bende 3. ameliyatımı 6 ay önce oldum burnumdaki fazla olan kıkırdaktan kullandıı ama şimdi belli olyor hemde rahatsızlık bile veriyor
merhaba bende 3. ameliyatımı 6 ay önce oldum burnumdaki fazla olan kıkırdaktan kullandıı ama şimdi belli olyor hemde rahatsızlık bile veriyor
arkadaslar sizden ricam aranızda cok kucuk dar ve kalkık burna sahip olupta büyütenler varsa yardımcı olabilir misiniz? sağlam güvenilir doktor arastırması içerisindeyim..
kızlar kbb dr ise bunu söyleyen amelyatı o yapacaksa belli olur bn plastik cerraha oldum amlyatımı brn kmğim töpülenip eklendi tkrar ancak dşardan knulan bi cok dr un yptğı brlar mthiş duruyo ama risk var elbetteki ama sanırım bu ünlü cerrahlarda cok az görülen bi durumdur .... emre ilhanlının yptığı brnlarda favoriiim
slm arkadaşlar revizyon olmayı düşünüyorum. Bir KBB uzmanıyla görüştüm buruna kıkırdak ilave ettirmek istiyorum. çökme var burnumda bana sakın yaptırma derin ince dışardan belli olur dedi. lütfen yardım edin. ekleyenler ne kadar süredir ameliyat olduklarını da yazarlarsa sevinirim. belli olursa bi de onun için uğraşmayalım
slm arkadaşlar revizyon olmayı düşünüyorum. Bir KBB uzmanıyla görüştüm buruna kıkırdak ilave ettirmek istiyorum. çökme var burnumda bana sakın yaptırma derin ince dışardan belli olur dedi. lütfen yardım edin. ekleyenler ne kadar süredir ameliyat olduklarını da yazarlarsa sevinirim. belli olursa bi de onun için uğraşmayalım
canı aynısını banada yaptılar 2. ayımdayım şimdilik cok net bişe yok ama düşecek gibi :/Benim burnumun kikirdaklariylada oynandi biyerden alindi ve baska bi yere konuldu. Sonuc kötü disardan oldugu gibi belli yani sekli bozuk
Eklenen kıkırdak belli mi oluyormuş daha neler bu doktorla alakalı bi sıkıntı olsa gerek aksı halde benım burnumun görüntüsü kıkırdaktanibaret olmalıydı :)
Kıkırdak ekleme işi sıkıntılı bi süreç her bünyenin kıkırdagı kabul etmesi kolay olmuyo bazı bünyeler fazlaca erıtıyo kıkırdagı buda ayrı bi sıkıntı bende sağolsun doktorum kaburgamı açmadı da kadavra arkadaştan kullandı bide onun acısı fena olsa gerek
Süreç acılı sancılı değil tamamen psikolojik umarım gönlünüzce olur burnuşlarınız ve küçük bi tavsiye fiyata takılmayın gerekırse erteleyın ama ucuz diye benim gibi şapşallık yapmayın sonrası inanın çok daha sıkıntılı oluyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?