Buruna kıkırdak ilavesi dışardan belli oluyormuş.

bende de küçük bir çökme var ve revizyon olabilirim. ama forumda revizyon olup burnuna kıkırdak eklenen arkadaşlar var, gayet de güzel olmuş burunları . kafam karıştı.

benimde burnumda kıkırdak var ve dışarıdan belli oluyor sırt şeklinde..............

yok öyle bisey canim yaa, ben yaptirdim hemde 3 defa,bendede sürekli cökme ve erime oluyo.en son suni kikirdak koydurdum.disardan belli felan olmuyo...

merhaba bende 3. ameliyatımı 6 ay önce oldum burnumdaki fazla olan kıkırdaktan kullandıı ama şimdi belli olyor hemde rahatsızlık bile veriyor

sizinle özelden bu konu hakkında konuşabilirmiyiz hemde mümkünse resimlerini gçrmek istiyorumm...benimde 3. ameliyatımm .ve şuan çok rahatsız edci bir görüntüsü var

aynen kemikk gibi sertleşiyor

benim de gerek olursa kulağından kıkırdak alıcaz dedi ama burnumun içindekilerden tamamlamış kulağa dokunmamış, çok az da kemer kısmına dokunmuş. atel daha çıkmadı 4 gün sonra nasıl olucak hiç bilmiyorum umarım çıkıntı ya da erime olmaz. herkese bol şans

ya o arkadasına bı sorabılırmısın kıme amelıyat olmus ıstanbulda

selin ben de seninle aynı durumdayım.binlerce kez lanet ettim ameliyat olduguma o güzelim burnuma kıydıgıma..ben nazım çerkeşle görüştüm.biişiler yapılabilirmiş.burnum çok küçük çok dar ve kalkık.yüzüme bakınca burun neredeyse yok gibi.öyle caresizim ki...(((((((

arkadaslar sizden ricam aranızda cok kucuk dar ve kalkık burna sahip olupta büyütenler varsa yardımcı olabilir misiniz? sağlam güvenilir doktor arastırması içerisindeyim..

Son düzenleme:
arkadaslar sizden ricam aranızda cok kucuk dar ve kalkık burna sahip olupta büyütenler varsa yardımcı olabilir misiniz? sağlam güvenilir doktor arastırması içerisindeyim..

Galiba hic kimse yok bende arastirip duruyorum, en cogunukla emre ilhan ve nazim cerkes duydum....ama tabiki bende emin degilim, ayni durumdayiz benimkiside cok kisaltilmis ve uc kismi fazla kaldirirmis(

kızlar kbb dr ise bunu söyleyen amelyatı o yapacaksa belli olur bn plastik cerraha oldum amlyatımı brn kmğim töpülenip eklendi tkrar ancak dşardan knulan bi cok dr un yptğı brlar mthiş duruyo ama risk var elbetteki ama sanırım bu ünlü cerrahlarda cok az görülen bi durumdur .... emre ilhanlının yptığı brnlarda favoriiim

kesinlikle nagisim bu konu ck sacma olmus emre ilhanin 4 yillik revizyon yaptran arkadasim var oyle bi sknti yok sadece becemeyen cerrrah var.. ve emre ihan bastan yapilandiriyo burnu kikirrdak olayi cok riskli eli olmayan ellerde tabi facia olur

canim bak listemden handemelek var 3 yili askin oldu kikirdak eklendi sen takma dr u yapamayacak belli bnde revzyon olcam cokme var nefes sorunu var bide zeyna var listemden bak bunlar revzyon oldular simdiye hic sorunlari olmadi

Eklenen kıkırdak belli mi oluyormuş daha neler bu doktorla alakalı bi sıkıntı olsa gerek aksı halde benım burnumun görüntüsü kıkırdaktanibaret olmalıydı :)
Kıkırdak ekleme işi sıkıntılı bi süreç her bünyenin kıkırdagı kabul etmesi kolay olmuyo bazı bünyeler fazlaca erıtıyo kıkırdagı buda ayrı bi sıkıntı bende sağolsun doktorum kaburgamı açmadı da kadavra arkadaştan kullandı bide onun acısı fena olsa gerek
Süreç acılı sancılı değil tamamen psikolojik umarım gönlünüzce olur burnuşlarınız ve küçük bi tavsiye fiyata takılmayın gerekırse erteleyın ama ucuz diye benim gibi şapşallık yapmayın sonrası inanın çok daha sıkıntılı oluyor...

Eger deriniz cok inceyse kucuk bi ihtimal olabilir ama bariz olacagini dusunmuyorum iyi bir doktora ameliyat olursaniz:) illa belli olur diye bisey de yok sadece ihtimal doktorlar en kotu ihtimalleri de soylerler herkes bilir zaten ince deri cok kusur gosterebilir ama sadece ihtimal bu normal deriye gore riski daha coktur ama benim yengemin derisi ince emre ilhana oldu ve burnu cok guzel hic belli olan bisey yok:)kalin deri de zor sekillenir minik olmaz derler yillarca doktorlari gezdim hepsi olmaz dedi sonra emre beye gittim evet kalin deri daha zordur sekil vermek daha zordur ama dogru teknikle istedigin burnu yaparim dedi ve yapti da :) yani burda doktor cok onemli kesinlikle cok iyi arastirin deriniz inceyse

Benim burnumun kikirdaklariylada oynandi biyerden alindi ve baska bi yere konuldu. Sonuc kötü disardan oldugu gibi belli yani sekli bozuk

tam bu durumdayım duymuşsunuzdur türk lokumu yöntemini bekliyorum tutmasını yeniden olma ihtimalim varmış korkuyorum

arkadaşlar şu burnundan şikayeti olanlar ve memnun olanlar dr ismi verirmisiniz lütfen.. en azından kim iyi kim kötü birbirimizi bilinçlendiririz.. bende ikinci ameliyatımı olucam ilk doktorum hasan fındıktı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…