- Konu Sahibi pinkgirl16
-
yok öyle bisey canim yaa, ben yaptirdim hemde 3 defa,bendede sürekli cökme ve erime oluyo.en son suni kikirdak koydurdum.disardan belli felan olmuyo...
5 ay dolacak 3 ameliyatımın üzerinden.Kulağımdan kıkırdak koydu dr.Şuan belli olmuyor ondan yana bir sıkıntım yok ama asıl sıkıntı sağ burun kanadımın yine diğerine oranla erimesi.Anlamıyorum benim vücudum mu eritiyor yoksa doktor mu beceremiyor.Şimdilik çirkin bir görüntü yok tabi bu haliyle kalırsa fotolarda görürsünüz zaten ama zamanla daha çok çökerse artık neremden kıkırdak alınır bilemiyorum ya da ben 4. yü kaldırabilirmiyim onu hiç bilemiyorum.
Yukarıda bir arkadaş bahsetmiş dikkatimi çekti suni kıkırdak nedir?İlk duydum.Çünkü bana doktorum kulak kıkırdağı kolay kolay erimez demişti ama demek ki asla erimeyen kıkırdak da varmış!!!
serpilce senın ıkı kulaktandamı alındı.ya bıde alınan yer nasıl duruyo yumusakmı oldu sımdı orası bıde tam olarak kulagın neresınden seklı fılan bozuldumu belli oluyomu ordan kıkırdak alındıgı
Hayır canım tek kulaktan aldı.Kulağın en arka çizgi kısmından almış inan ben bile o kadar aynayla bakmama rağmen hiç göremedim ilk zamanlarda şimdi zaten komple eridi dikiş izleri filan hiç görünmüyor.Çünkü zaten saçlar kapatıyor bide en arka kısım olunca aynada kendin bile göremiyorsun.Ve kulağım şekil olarak hiçbir değişikliğe uğramadı.Bence kıkırdak alımından endişe etmeyin kulaktan ya da kaburgadan.Önemli olan burunda tutması,erimemesi ve istenilen şekli verebilmesi doktorun.
peki kıkırdak burnunda yumuşakmı duruyo yoksa normal burun kemiği gibi sertmi
Canım baksana resimlerime.Normal burun kemiği gibi duruyor tabiki de bir fark yok zaten zamanla sertleşip normal kemik halini alıyor.Sana da mı kıkırdak ilavesi yapılacak o nedenle mi soruyorsun tam olarak anlat şikayetini ona göre yardımcı olayım.Belki sendeki farklı bir durumdur?
Canım baksana resimlerime.Normal burun kemiği gibi duruyor tabiki de bir fark yok zaten zamanla sertleşip normal kemik halini alıyor.Sana da mı kıkırdak ilavesi yapılacak o nedenle mi soruyorsun tam olarak anlat şikayetini ona göre yardımcı olayım.Belki sendeki farklı bir durumdur?
gittiğim kursta burnuna kıkırdak eklenerek estetik olmuş bir kız var, demese kimse anlayamaz. öylesine düzgün yapılmış ki ben şahsen anlayamadım bile. hem de hiç adı sanı duyulmamış bir doktora yaptırmış.
gittiğim kursta burnuna kıkırdak eklenerek estetik olmuş bir kız var, demese kimse anlayamaz. öylesine düzgün yapılmış ki ben şahsen anlayamadım bile. hem de hiç adı sanı duyulmamış bir doktora yaptırmış.
canım burnumun sırtı fazla alınmış yanlardada içeri çokme var gittiğim doktorlardan bitanesi kulalarından kıkırdak alıp ezerek koyucam dedi bitaneside kaburgandan kıkırdak basındanda fasya denen bişey var ondan alıp kıkırdagı ona sarıp koyucam dedı ona koymalarının amacı belli olmaması için ya varya ne guzel burnum vardı yaktım kendımı sormayın.o kadar guzel bı kızdımkı agzıma ettıler yanı anlıycagın.senın kıkırdak burnunun ustunemı konuldu yanlaramı.ya acaba ezerek koyunca da sertlesıp kemıklesıyomudur cok ezmıcekmıs doktor ole dedı.
yok öyle bisey canim yaa, ben yaptirdim hemde 3 defa,bendede sürekli cökme ve erime oluyo.en son suni kikirdak koydurdum.disardan belli felan olmuyo...
slm arkadaşlar revizyon olmayı düşünüyorum. Bir KBB uzmanıyla görüştüm buruna kıkırdak ilave ettirmek istiyorum. çökme var burnumda bana sakın yaptırma derin ince dışardan belli olur dedi. lütfen yardım edin. ekleyenler ne kadar süredir ameliyat olduklarını da yazarlarsa sevinirim. belli olursa bi de onun için uğraşmayalım
bana kalırsa bu kıkırdak meselesi tamamen dr un maharetiyle ilgili.
uzman bir dr kıkırdak ilavesi yaparsa ve özenerise yeterince, sorun çıkmaz gibi geliyor bana.
Allah yardımcımız olsun ne diyelim.
slm arkadaşlar revizyon olmayı düşünüyorum. Bir KBB uzmanıyla görüştüm buruna kıkırdak ilave ettirmek istiyorum. çökme var burnumda bana sakın yaptırma derin ince dışardan belli olur dedi. lütfen yardım edin. ekleyenler ne kadar süredir ameliyat olduklarını da yazarlarsa sevinirim. belli olursa bi de onun için uğraşmayalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?