arkadasım cok iddialı konusmussun ismini değiştir diye. YÜZYILLARIN goçmen yemeginin ismini SEN İSTEDİN diye kım değiştirecek acaba... siirtinde yemegi vardır ve ben bunu daha ınceden yazmıstım. siirtlimisin niye alınıyorsun kı?? biz siirtinde boyle yemegi var diye o yemegin ismini değiştirin dedik mi?? biraz sakin olalım. 2 farkı yemege iki farklı kültür aynı ismi vermiş. bundan doğal ne olabilir ????
kızlar şuan siirtte bulunarak söyluyorum siirtin büryanı bu kesınlıkledegıl belkı göcmenler bu yemege büryan dıyo olabılır ama bende bır göcmen kızı olarak bu yemegı kapama bılıyorum
güzel görünüyorda bişey soracağım çok sulumu oluyor böyle suyu az olsa daha iyi olmazmı ellerinize sağlık
ama büryan göçmen yemeği değil arkadaşlar siirtin yemeğidir yanlışlık olmasın hatta kahvaltıda yenilir genelde siirtte
canım siirtin olan büryan kebabı kuzu etlerinin bir kuyuda ateş yakılarak pişirilmesidir. bu göçmenlerin yemeğidir. ama bu yemeğinde bir eksigi var arkadaşlar. yağla beraber once bir baş soğan kavrulur ardından pirinçler atılır. büryanın özelliğide budur.
dıcegımı demıssın kesınlıkle haklısın canım:):)benımde vazgecılmezım canım babaannemde çok guzel yapar:):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?