Büşracığım evlenmişsin şimdi farkettim cnm tebrik ederim
Umarım herşey istediğin gibi olmuştur...
Bu arada evinden resimler bekliyoruz
Bir kızımızı daha gelin ettik, darısı tüm KK kızları başına inşallah..
Hayırlı olsun büşracım, mutluluklar dilerim..
Teşekkür ederim canlarım benimmm en kısa zamanda fotoğraflar çekip yükleyeceğim insallahDarısı sizlerin başına..
Kuzummm sen ne araa evlendinnn .Okadar zaman nasıl geçti.Rabbim musmutlu etsinn.Bİr yastıkta kocatsın inşaAllahh.Hayırlı eylesin cnm. Bende evini çok merak ediyorum tatlımm resim at biran önceeee. Bizim instagramımız yok takip edemiyorummm(
Teşekkür ederim kuuzummmGeçti zaman evlendik, evlilik çok güzel birşey, Rabbim tüm isteyenlere yaşatsın bu duyguyu. Evime ve eşimle ortak hayata alışmaya çalışıyorum evimde zaman geçiyorum bol bol, ilmek ilmek ördüğün evinde şimdi keyif yapmak paha biçilemez bir mutluluk
Sizleri çok özledim, en kısa zamanda evimden kareler paylaşacağım, sizleri seviyorum
Fotografların boyutlarını çok büyük olduğundan suan ekleyemedim bi türlüboyutları küçültüp eklicem...
Selam Arkadaşlar
Burdaki arkadaşlara sözüm vardı. Evlendıkten sonra evimin fotoğraflarını paylaşacağıma dair...
Bunun için burdayım. Öncelikle sunu bildirmek istiyorum; ev, bark, eşya, çanak, çömlek... Bunlar tabiki olması gereken şeyler ancak insan aynı evin içine girince anlıyo ki, iki insan birbirini sevdikten sonra en değersiz eşya bile o kadar güzel geliyor ki gözüne insanın.
Önemli olan anlaşabilmek, önemli olan hayata kapılıp sevdikleri boş geçmemek, önemli olan saygı, önemli olan sevgi...
Düğünümüzde oldu, balayımızda.. Hepsinde cok ama cok eglendim. cok.
Rabbim herkese böyle hayırlı evlilikler versin.
Ev konusunda çok yol katettiğimizi bir nebzede olsa anlatmak için evin virane haldeki fotoğraflarını paylaşıyorum birazcık...
Bir kısmı sadece, gerçi fotograflardan çekilen stresler belli olmaz :)
işte böyleydi bizim minik evimiz...
Eki Görüntüle 1120461 Eki Görüntüle 1120467 Eki Görüntüle 1120466 Eki Görüntüle 1120465 Eki Görüntüle 1120464 Eki Görüntüle 1120463 Eki Görüntüle 1120460 Eki Görüntüle 1120462 Eki Görüntüle 1120472 Eki Görüntüle 1120471 Eki Görüntüle 1120470 Eki Görüntüle 1120469 Eki Görüntüle 1120468 Eki Görüntüle 1120473
eviniz cok güzel cok begendim.sorularım olacaktı size..halılarınızın markası nedir?hepsi cok güzel.özellikle banyo ve salon halılarınız?love yazılı kapı nın üstünde asılı olan süsü nerden aldınız?
evine bayıldımm canımm
güle güle huzurla, aşkla oturun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?