Büşra'nın Çeyizi

buzdolabı ve çamaşır makinası kardeşliğimiz var cnm benimkilerde aynısı allah güle güle kullanmak ansip etsin hepside birbirinden tatlı ve şekerler çook begendim valla

Teşekkür ederim canım umarım ürünlerimizden memnun kalırız,

elektronik eşya işi biraz da şans işi...

Parammm yokkk dımm dımm dımmm, pulum yok dımm dımm dımmm, malum mülküm olmasınn ziyanı yok dımm dımm dımmm

Hahahahahah ilahi kuzum mübarek cuma günü ne güldürdün beni

Paramız pulumuz olmasa da Hint filmi izlenecek akşamlarımız, yapılacak DIY projelerimiz, gerçekleştirilecek hayallerimiz var

Son düzenleme:
Hahahahahah ilahi kuzum mübarek cuma günü ne güldürdün beni

Paramız pulumuz olmasa da Hint filmi izlenecek akşamlarımız, yapılacak DIY projelerimiz, gerçekleştirilecek hayallerimiz var

Yaa ben sana mesaj attım dün yine gitmedi şu aveanın şebekesini başına yıkıcam birgün

İki gündür Om Shanti Om la yatıp kalkıyorum, sabah akşam müziklerini dinliyorum, sanırım film beni fazla etkiledi :26:

Bende hemen hemen her filmde öyle oluyorum kuzum valla o kadar güzel şarkıları müzikleri oluyor ki

Bende bu aksam hemen izlemeliyim

Ek The Tiger'ı da izle

Teşekkür ederim canım umarım ürünlerimizden memnun kalırız,

elektronik eşya işi biraz da şans işi...

rica ederim cnm ne demek :) aynen şans işi dedin gibi inşallah şanslarımız hep yaver gdierde bizi yarı yolllarda bırakmaz aminnnnnnnnnnnnnnnn

Bende hemen hemen her filmde öyle oluyorum kuzum valla o kadar güzel şarkıları müzikleri oluyor ki

Bende bu aksam hemen izlemeliyim

Ek The Tiger'ı da izle

İndirip izliycem ama önce şu filmin etkisinden çıkmalıyım büşümm

Büşracımmm dügünlerimize az kaldı hayırlısıyla son aldıklarında cok güzelmiş güle güle kullanacagın günler hemencecik gelsin inşallah

Ne güzel çeyizin var senin öyle nazar değmesin maş a ALLAH

Büşracığım evlenmişsin şimdi farkettim cnm tebrik ederim
Umarım herşey istediğin gibi olmuştur...
Bu arada evinden resimler bekliyoruz

Bir kızımızı daha gelin ettik, darısı tüm KK kızları başına inşallah..
Hayırlı olsun büşracım, mutluluklar dilerim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…