Bence English Home mağazalarındaki o koku bizi dumur etmek için sonra zaten kendimizi kaybediyoruzcanım yeni cicilerin çok güzel güle güle kullan. bende bir önceki indirimden kaptım 3 tane masa örtüsü:))
Teşekkür ederim arkadaşım, Evet istoçta züccaciyeci de muhasebe yapıyorumHerşeyin çok güzel güle güle kullan canım, bu arada istoç civarlarındasın sanırım..
Bence English Home mağazalarındaki o koku bizi dumur etmek için sonra zaten kendimizi kaybediyoruz
Teşekkür ederim arkadaşım, Evet istoçta züccaciyeci de muhasebe yapıyorum
Ben ikitellideyim, kardeşim istoç ta çalıştı daha önce biliyorum oraları karlı mı oluyor sence istoçtan alışveriş?
Perakende veren herhangi bir mağazadan alınan birşeye göre evet canım. Çünkü o tür mağazalar tüm giderlerini ürüne fiyat olarak yansıtmak zorundalar. Birde çok çeşit bulunduruyorlar. Haliyle pahalı oluyor. İstoçta eğer mağazasını bulursan çok cazip fiyatlara alabilirsin. Gerçi büyük mağazalar perakende vermiyor. Toptan çalışıyorlar çünkü. Eğer yolun düşerse gel gez zaten bitiremezsin geze geze :)
O kötü işte, gez gez belki 2 tane bulurum perakende veren..
Yok be canım bulursuuun merak etmeee :))))
Her yere burdan ürün gidiyo artık kooskoca bi dünya gibi
Ben yardımcı araç ve gereçleri böyle toptan alabileceğim bir yer olsun istedim aslında, 1-2 mağazadan halledeyim diye düşündüm. Çünkü çok fazla gezme fırsatım olmuyor çalıştığım için, haftasonu gezdiğim yerler de avm' ler, zaten bu yüzden her yanım porselen bardak, çanak dolacak neredeyse ya..
Benimde en büyük sıkıntım pazar günü eminönüne gidememek kapalı oluyo mağazalar dimi canım :26:
Hiç gitmedim canım, ama benim de gidebileceğim günler cumartesi ve pazar haftasonu kapalıysa gidemeyeceğiz demektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?