Büşra'nın Çeyizi

Dün English Home'a attım kendimi kızlar masa örtülerinde aldım kendime indirimden.

Ağır sofra örtülerinden peçetelerinden almayacağım için böyle bi takım yaptım kendime, hep pahalı hemde ağır geliyo diğerleri.

İnşallah güzel, mutlu, huzurlu, sevgi dolu sofralarıma zemin hazırlarlar...

Soft tonlarda sofralarım için LORA ÖRME MASA ÖRTÜSÜ 14,95 TL

MOLY POLYCOTTON MASA ÖRTÜSÜ 43,45 TL

2 ADET LORA ÖRME PEÇETE 16,90 TL

Sevgiyle Kalın

canım yeni cicilerin çok güzel güle güle kullan. bende bir önceki indirimden kaptım 3 tane masa örtüsü:))

Herşeyin çok güzel güle güle kullan canım, bu arada istoç civarlarındasın sanırım..

canım yeni cicilerin çok güzel güle güle kullan. bende bir önceki indirimden kaptım 3 tane masa örtüsü:))
Bence English Home mağazalarındaki o koku bizi dumur etmek için sonra zaten kendimizi kaybediyoruz

Herşeyin çok güzel güle güle kullan canım, bu arada istoç civarlarındasın sanırım..
Teşekkür ederim arkadaşım, Evet istoçta züccaciyeci de muhasebe yapıyorum

Bence English Home mağazalarındaki o koku bizi dumur etmek için sonra zaten kendimizi kaybediyoruz

Teşekkür ederim arkadaşım, Evet istoçta züccaciyeci de muhasebe yapıyorum

Ben ikitellideyim, kardeşim istoç ta çalıştı daha önce biliyorum oraları karlı mı oluyor sence istoçtan alışveriş?

Ben ikitellideyim, kardeşim istoç ta çalıştı daha önce biliyorum oraları karlı mı oluyor sence istoçtan alışveriş?

Perakende veren herhangi bir mağazadan alınan birşeye göre evet canım. Çünkü o tür mağazalar tüm giderlerini ürüne fiyat olarak yansıtmak zorundalar. Birde çok çeşit bulunduruyorlar. Haliyle pahalı oluyor. İstoçta eğer mağazasını bulursan çok cazip fiyatlara alabilirsin. Gerçi büyük mağazalar perakende vermiyor. Toptan çalışıyorlar çünkü. Eğer yolun düşerse gel gez zaten bitiremezsin geze geze :)

O kötü işte, gez gez belki 2 tane bulurum perakende veren..

Yok be canım bulursuuun merak etmeee :))))

Her yere burdan ürün gidiyo artık kooskoca bi dünya gibi

Ben yardımcı araç ve gereçleri böyle toptan alabileceğim bir yer olsun istedim aslında, 1-2 mağazadan halledeyim diye düşündüm. Çünkü çok fazla gezme fırsatım olmuyor çalıştığım için, haftasonu gezdiğim yerler de avm' ler, zaten bu yüzden her yanım porselen bardak, çanak dolacak neredeyse ya..

Benimde en büyük sıkıntım pazar günü eminönüne gidememek kapalı oluyo mağazalar dimi canım :26:

Benimde en büyük sıkıntım pazar günü eminönüne gidememek kapalı oluyo mağazalar dimi canım :26:

Hiç gitmedim canım, ama benim de gidebileceğim günler cumartesi ve pazar haftasonu kapalıysa gidemeyeceğiz demektir.

Hiç gitmedim canım, ama benim de gidebileceğim günler cumartesi ve pazar haftasonu kapalıysa gidemeyeceğiz demektir.

istanbulda değilsin sanırım canım, bende pazar günü tepe home'a gidicem bakalım senin aldığın gibi cici şeyler bulabilcekmiyim

Merhaba Bayılarak aldığım cicişlerim bunları yerim ama ben

Az önce geldi kızlar çok iyi paketlenmiş hiç bir kırık yoktu tekrar aşık oldum
Markafoni güzelliklerim 2 adet kalpli kase 8 adet kalpli reçellik

Bernardo güzelliklerim

Jardin Günlük Yemek Takımım Önceden aldığım point modelini vererek yerine bunu aldım

Yine bernardo cezve takımım ama ben beyaz aldım resmini bulamadım netten

Buda sos tencerem kocacıkla ikimize sos yapmak icin

Büşracım hepsi çok güzel gerçekten özellikle bernardolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…