ayy kupalar ve kuşlar çok tatlı hangi pazardan aldın ki :)
Yok bebem kuşları ve kupaları istoçtan aldım kupalar yan dukkandan kuşlardan çalıştıgımız bir müşterimizden
Pazardan olanlar saklama kabı ve bardak takımı
gideeersem bigün mutlaka bakıcam oralara bence kupaları 6 la çok güzelmiş yahu
Dimi, 4 tane daha alayım 6 olsun, cok beğendiysen alayım sana da canım göndereyim kargoyla
canım çok sevindim ama ben bernardodan beğendiğim şu kupaları alıcam 3 tanede english homeden aldım 3 tanede bernardodan fazla olmaz mı olmaz dersen alırım valla hatta çok sevinirim kuşları ne kadara almıştın sen
Buda cok güzel ama ben genelde hiç bir bernardo mağazasında göremiyorum bu kupaları hemen tükeniyor sanırım :26: Kuşların tümü hemen hemen 20 tl 'ye geldi canım
canım bende daha bayramdan önce gördüm inş. bitmemiştir bi bakim eğer bitmemişlerse alırım kalmamışsa sana para gönderirim bana seninkilerden alırsın olur mu :)
Olur tabi canım para göndermene ne luzum var hediyem olur aşkolsun
ay çok teşekkür ederim canım benim ne demek ne gereği var olmaz ben rahat edemem öyle daha gidemedim bernardoya gidim inşallah vardırda ordan alırım :) çünkü onla bayadır aşk yaşıyoruz bu arada yeni aldıklarında çok güzel güle güle kullan
Teşekkür ederim canım... Seninkiler de en az bunlar kadar tatlı
canım yeni cicilerini güle güle kullan. fırın kaplarını çok beğendim nereden kaça aldın acaba
Teşekkür ederim canımcım Noble Life'ı kendi mağazasından aldım istoçtan. Aynı zamanda müşterimiz oldugu icin ama ne kadara aldım ben inan bilmiyorum
İnternette bi sitede de satılıyor canım ama baya bi yüksek bi fiyata istersen mesajla bildirebilirim siteyi
Son zamanlarda aldıklarım
ikisini 5 tl ye aldım
Eki Görüntüle 841780
aşk kuşlarım
Eki Görüntüle 841782
Eki Görüntüle 841783
Pazardan aldım 3,5 tl ye bu ikisini
Eki Görüntüle 841784
Eki Görüntüle 841781
büşracımm :) kuşlarınaa baayııılldıımmmmm nerden we kaça aldın sorabilirim değil mi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?