Büşra'nın Çeyizi

Yok bebem kuşları ve kupaları istoçtan aldım kupalar yan dukkandan kuşlardan çalıştıgımız bir müşterimizden

Pazardan olanlar saklama kabı ve bardak takımı

gideeersem bigün mutlaka bakıcam oralara bence kupaları 6 la çok güzelmiş yahu

Dimi, 4 tane daha alayım 6 olsun, cok beğendiysen alayım sana da canım göndereyim kargoyla

canım çok sevindim ama ben bernardodan beğendiğim şu kupaları alıcam 3 tanede english homeden aldım 3 tanede bernardodan fazla olmaz mı olmaz dersen alırım valla hatta çok sevinirim kuşları ne kadara almıştın sen

Buda cok güzel ama ben genelde hiç bir bernardo mağazasında göremiyorum bu kupaları hemen tükeniyor sanırım :26: Kuşların tümü hemen hemen 20 tl 'ye geldi canım

Buda cok güzel ama ben genelde hiç bir bernardo mağazasında göremiyorum bu kupaları hemen tükeniyor sanırım :26: Kuşların tümü hemen hemen 20 tl 'ye geldi canım

canım bende daha bayramdan önce gördüm inş. bitmemiştir bi bakim eğer bitmemişlerse alırım kalmamışsa sana para gönderirim bana seninkilerden alırsın olur mu :)

Son zamanlarda aldıklarım bunlar

Karaca Nil 12 Kişilik ÇKB takımım

Tefal 28 cm Basık Tencere davetlerim için, kendimiz için 26 cmini alacağım. Tefal olsun istedim. İndirim vardı 69 TL

yine Tefal 22 cm sahanım 24,90 TL

Tefal salata kurutucum bununla ayranda yapılıyor dedi satıcı kız 9,90 TL

Karaca carmen serisi nişanlım ve benim için 2 adet kalpli servis tabağı 26 TL ye geldi ikisi
Eki Görüntüle 848690

Buda sofralarımı süslemek için dekoratif mandallarım Esra Baş satıyordu instagram da ondan aldım

Bu da Woodoco.com dan aldığım kara tahtam Sevgiliyle notlaşmak için

Bambu bıçağım

Eklentiler

• $1002600_10202420536538463_1084613488_n.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 57
Olur tabi canım para göndermene ne luzum var hediyem olur aşkolsun

ay çok teşekkür ederim canım benim ne demek ne gereği var olmaz ben rahat edemem öyle daha gidemedim bernardoya gidim inşallah vardırda ordan alırım :) çünkü onla bayadır aşk yaşıyoruz bu arada yeni aldıklarında çok güzel güle güle kullan

Teşekkür ederim canım... Seninkiler de en az bunlar kadar tatlı

English Home indirim yapar da biz almazmıyız diye sorarlar adama

İnternet sitesinden aldım bunları.

Roses Yüz yavlum

Eki Görüntüle 857556

Carla Çift kişilik yatak örtüm - günlük için aldım birde biraz daha ağır bi model alıcam başkada almicam yatak örtüsü

canım yeni cicilerini güle güle kullan. fırın kaplarını çok beğendim nereden kaça aldın acaba

canım yeni cicilerini güle güle kullan. fırın kaplarını çok beğendim nereden kaça aldın acaba

Teşekkür ederim canımcım Noble Life'ı kendi mağazasından aldım istoçtan. Aynı zamanda müşterimiz oldugu icin ama ne kadara aldım ben inan bilmiyorum

İnternette bi sitede de satılıyor canım ama baya bi yüksek bi fiyata istersen mesajla bildirebilirim siteyi

siteyi yazarsan sevinirim. bir bakayım en azındna

hepsi çok güzel fırın kaplarına bayıldım bende çok severim istoçu her aradığımı da rahatlıkla bulurum orda cumartesileri 3e kadar calısıyorum ilk fırsatta ugrıycam tavsiye edeceğin dükkanlar varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…